首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many visitors to the United States find that the fast pace at which people move is very troubling. One’s first impression is lik
Many visitors to the United States find that the fast pace at which people move is very troubling. One’s first impression is lik
admin
2008-10-08
51
问题
Many visitors to the United States find that the fast pace at which people move is very troubling. One’s first impression is likely to be that everyone is in a rush. City people always seem to be hurrying to get where they are going. And they are very impatient if they are delayed even for a brief moment. At first this may seem unfriendly to you. But drivers will rush you; storekeepers will be in a hurry as they serve you; people will push past you as they walk along the street. You will miss smiles and brief conversations with people when you shop or dine in a restaurant. Do not think it is because Americans are in such a hurry that they are unfriendly. Life is often much slower outside the big cities, which is true in other countries as well.
Americans who live in cities such as New York, Chicago, or Los Angeles, often think that everyone is equally in a hurry to get things done. But when they discover that you are a stranger, most Americans become quite kindly and will take great care to help you.
Which of the following statements is TRUE according to the passage?
选项
A、Life pace is different inside and outside big cities.
B、Life pace is quite slow in other parts of the world.
C、Life pace is the same in different parts of the world.
D、Life pace is similar in American cities, big or small.
答案
A
解析
本题问根据文章正确的选项是哪一个。根据第一段最后一句“Life is often much slower outside the big cities,which is true in other countries as well.”可知正确答案为选项A,其他选项B、C、D都不合原文意思。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Kc5K777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Itisastonishinghowlittleisknownabouttheworkingofthemind.Buthoweverlittleormuchisknown,itisfairlycleartha
Animportantpartofpolicestrategy,rapidpoliceresponseisseenbypoliceofficersandthepublicalikeasofferingtremendo
Animportantpartofpolicestrategy,rapidpoliceresponseisseenbypoliceofficersandthepublicalikeasofferingtremendo
Fewpeoplerealize______.
Forthefirstcenturyorsooftheindustrialrevolution,increasedproductivityledtodecreasesinworkinghours.Employeeswh
Manylanguagesoftheworldusetheword"computer",orsomethingclosetoit.Butinoneparticularcountry,itislegaltoc
紧跟着奴隶制度的结束又是一个世纪的殖民统治。【T1】有些人争辩道,殖民统治还是给非洲带来了小小的发展,例如铁路、学校等。(colonialism)这个体制最主要的是将非洲变成一个巨大的种植园和矿区,来满足入侵者的经济利益。【T2】当然,一些非洲人在这段时间
Onwhichdayoftheweekaretheyhavingtheconversation?
A、Nov.15th.B、Newyear’sday.C、Christmasday.D、Friday.A询问时间句型。问题是“What’sthedatetoday?(今天几号了?)”,回答为“(It’s)Nov.15th”。因此选项C
______Annie’sglass,Iapologizedtoher.
随机试题
P波与QRS波群完全无关,P波频率>QRS频率见于PR间期固定,P波后均有QRS波,PR间期>0.20秒见于
下列关于城市化现象的表现,表述错误的是()。
港口与航道工程安全生产要求中,起重作业要求()必须持有关部门核发的有效特种作业证书,做到持证上岗。
若公司董事会作出的决议存在违反公司章程的瑕疵,则可以对该决议提起撤销之诉的人员有()。(2016年回忆版)
以下免疫过程包含非特异性的是()。
方婆婆,70岁,老伴早年去世,她育有一儿一女。女儿多年前嫁到了另一个城市,很少回来,儿子没有固定工作,经常不回家,平时对方婆婆不理不问。她很伤感,感觉自己对外面的世界失去了兴趣,前几天,她生病,生活无法自理,儿子也不知所踪。当居委会成员到家里看望她时,方婆
某机器字长16位,主存按字节编址,转移指令采用相对寻址,由两个字节组成,第一字节为操作码字段,第二字节为相对位移量字段。假定取指令时,每取一个字节PC自动加1。若某转移指令所在主存地址为2000H,相对位移量字段的内容为06H,则该转移指令成功转移以后的目
实体集书店与图书之间具有()联系。
已知文件IN16.DAT中存有100个产品销售记录,每个产品销售记录由产品代码dm(字符型4位)、产品名称mc(字符型10位)、单价由(整型)、数量s1(整型)、金额je(长整型)几部分组成。其中:金额=单价×数量。函数ReadDat()的功能是读取这1
Mary’sinterviewwasagreatsuccess.Sheeventuallyachievedhergoalofbecomingateacher.
最新回复
(
0
)