首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、A poet. B、A painter. C、A singer. D、A musician. D题干询问本文主人公Midori的母亲从事的职业,属于细节题,文章中有直接论述为a 38-year-old professional musician。故选D
A、A poet. B、A painter. C、A singer. D、A musician. D题干询问本文主人公Midori的母亲从事的职业,属于细节题,文章中有直接论述为a 38-year-old professional musician。故选D
admin
2012-09-19
61
问题
When Midori was two years old, she often climbed onto the piano bench and reached for the violin that belonged to her mother, (32)a 38-year-old professional musician.
"Please don’t touch, Midori." her mother scolded. The violin was, after all, worth more than $20,000 But Midori persisted; (33)she longed to handle the graceful instrument that made beautiful sounds. Finally,on her third birthday. Midori was handed a package: a tiny violin, about half the normal size.
Almost from the moment Midori was born. her mother knew she was sensitive to music. For several years mother and daughter practiced together day after day. She was eager to learn. Failure often led to tears, though she never once turned from the instrument. Instead, she persisted until the problem was overcome.
One day, Johnston, an American musician, heard Midori playing the violin. (34)He couldn’t believe she was just eight years old. "She must make a tape and I will take it to the United States," the musician said.
A famous American violin teacher heard the tape. He, too, had difficulty believing his ears The playing was absolutely astonishing. (35)He immediately accepted her as a pupil and recommended her for a full scholarship. In 1982. Midori and her mother moved to New York City, leaving behind a comfortable life in Japan.
选项
A、A poet.
B、A painter.
C、A singer.
D、A musician.
答案
D
解析
题干询问本文主人公Midori的母亲从事的职业,属于细节题,文章中有直接论述为a 38-year-old professional musician。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ke57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Somepeoplesaythatifyouwanttogointotherecordingbusiness,"It’snotwhatyouknow,butwhoyouknow,thatmatters."My
Careerplanningdoesnotnecessarilyfollowroutineorlogicalsteps.Eachofusplacesweightondifferentfactorsandmaycons
A、TheEdwardsarequitewelloff.B、TheEdwardsshouldcutdownontheirlivingexpenses.C、It’llbeunwisefortheEdwardstob
AnewWorldBankreportwarnsthatchildrenwhodonotgetenoughgoodfoodinthefirsttwoyearsoflifesufferlastingdamage
RobSapp,27,fromKent,lovedgameswhenhewasattendingschool.Infact,helovedgamessomuchthathedecidedtobecomeaP
RivalsNoMore—Howtohelpsiblings(兄弟,姐妹)becomepals"Ididn’tstartit.Shehitmefirst.""Heruine
Forthispart,youareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:TheDamageofpublicFacilities.Youshouldwrite
Manypeoplewronglybelievethatwhenpeoplereacholdage,theirfamiliesplacetheminnursinghomes.Theyareleftinthehan
ThefearofFridaythe13thstemsfromtwoseparatefears--thefearofthenumber13andthefearofFridays.Bothfearshavede
Historyinstructsustobeawareofourcircumstancesandacceptourcircumstancesnomatterhowdifficult.Historyoffersusan
随机试题
在普通增感屏中,最早使用的荧光体是
关于企业正在进行中的研究开发项目发生的支出,下列说法中,正确的是()。
下列费用中,不属于运营费用的是()。
初级中学:初中
根据所给资料,回答问题。2010年,全省规模以上工业企业实现利润总额1231.33亿元,比上年增长55.6%,增幅同比提高20.0个百分点。从经济类型看,国有企业增长最快,2010年实现利润48.20亿元,比上年增长4.59倍:总量较大的外商及港
甲在游动物园时,无视虎笼上明显的禁止靠近警示和管理人员的多次劝阻。依然翻越护栏靠近虎笼并伸手挑逗老虎,不料老虎突然发威,咬断了甲的右手。甲的人身损害应由谁承担?
社会保障,指依据一定的法律和规定,为保证社会成员的基本生活权利而提供的救助和补贴。根据以上定义,下面哪种情况属于社会保障?
评述法律全球化的内容。
A.Kmartsells18storestoHomeDepotKmartfinalizedMondayadealtosell18ofitsstorestoHomeDepotInc.,for$271mil
Therestaurantnextdoorservesgoodfood,buttheoneacrossthestreetismuchbetter______(就服务而言).
最新回复
(
0
)