首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
How best to solve the pollution problems of a city sunk so deep within sulfurous clouds that it was described as hell on earth?
How best to solve the pollution problems of a city sunk so deep within sulfurous clouds that it was described as hell on earth?
admin
2018-12-01
43
问题
How best to solve the pollution problems of a city sunk so deep within sulfurous clouds that it was described as hell on earth? Simply answered: Relocate all urban smoke-creating industry and encircle the metropolis of London with sweetly scented flowers and elegant hedges.
In fact, as Christine L. Corton, a Cambridge scholar, reveals in her new book, London Fog, this fragrant anti-smoke scheme was the brainchild of John Evelyn, the 17th-century diarist. King Charles II was said to be much pleased with Evelyn’ s idea, and a bill against the smoky nuisance was duly drafted. Then nothing was done. Nobody at the time, and nobody right up to the middle of the 20th century, was willing to put public health above business interests.
And yet it’s a surprise to discover how beloved a feature of London life these multicolored fogs became. A painter, Claude Monet, fleeing besieged Paris in 1870, fell in love with London’s vaporous, mutating clouds. He looked upon the familiar mist as his reliable collaborator. Visitors from abroad may have delighted in the fog, but homegrown artists lit candles and vainly scrubbed the
grime
from their gloom-filled studio windows. "Give us light!" Frederic Leighton pleaded to the guests at a Lord Mayor’ s banquet in 1882, begging them to have pity on the poor painter.
The more serious side of Corton’ s book documents how business has taken precedence over humanity where London’ s history of pollution is concerned. A prevailing westerly wind meant that those dwelling to the east were always at most risk. Those who could afford it lived elsewhere. The east was abandoned to the underclass. Lord Palmerston spoke up for choking East Enders in the 1850s, pointing a finger at the interests of the furnace owners. A bill was passed, but there was little change. Eventually, another connection was established: between London’ s perpetual veil of smog and its citizens’ cozily smoldering grates. Sadly, popular World War I songs like "Keep the Home Fires Burning" didn’t do much to encourage the adoption of smokeless fuel.
It wasn ’t until what came to be known as the "Great Killer Fog" of 1952 that the casualty rate became impossible to ignore and the British press finally took up the cause. It was left to a Member of Parliament to steer the Clean Air Act into law in 1956. Within a few years, even as the war against pollution was still in its infancy, the dreaded fog began to fade.
Corton’s book combines meticulous social history with a wealth of eccentric detail. Thus we learn that London’s ubiquitous plane trees were chosen for their shiny, fog-resistant foliage. It’s discoveries like these that make reading London Fog such an unusual and enlightening experience.
Which of the following would be most heavily affected by London’ s pollution according to Corton’ s book?
选项
A、rich dwellers in the east.
B、the underclass in the west.
C、East London’ s slum dwellers.
D、servants of furnace owners.
答案
C
解析
推断题。根据题干关键词定位到第四段。根据该段第二句A prevailing westerly wind meant that those dwelling to the east were always at most risk可知,由于风向,住在东 边的人受污染的影响更大。所以排除B项。再结合第三句Those who could afford it lived elsewhere可知有钱人会搬家,故A项不符合。因此C项“东伦敦的贫民区居民们”为污 染影响最严重的群体,为正确答案。D项“大熔炉主人们的佣人”原文没有提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ke6Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Marriagemayimproveyoursleep,andbettersleepmayimproveyourmarriage,twonewstudiessuggestWomenwhoaremarriedo
Marriagemayimproveyoursleep,andbettersleepmayimproveyourmarriage,twonewstudiessuggestWomenwhoaremarriedo
Marriagemayimproveyoursleep,andbettersleepmayimproveyourmarriage,twonewstudiessuggestWomenwhoaremarriedo
Marriagemayimproveyoursleep,andbettersleepmayimproveyourmarriage,twonewstudiessuggestWomenwhoaremarriedo
Marriagemayimproveyoursleep,andbettersleepmayimproveyourmarriage,twonewstudiessuggestWomenwhoaremarriedo
Marriagemayimproveyoursleep,andbettersleepmayimproveyourmarriage,twonewstudiessuggestWomenwhoaremarriedo
Womenhavelongbeenmoreinnumberthanmenoncollegecampuses.Theyalsoholdmoreadvanceddegreesthantheirmale【C1】______
Ayoungconsultant’slifeistiring.A【C1】______weekstartsbeforedawnonMonday,witharushtotheairportanda【C2】______to
Ayoungconsultant’slifeistiring.A【C1】______weekstartsbeforedawnonMonday,witharushtotheairportanda【C2】______to
Industrialism,atleastwithinourexperienceofitformorethan200years,never【B1】______apointofequilibriumoralevel
随机试题
治疗膏淋实证的方法是
患儿,女,4个月,人工喂养,因惊厥就诊入院,患儿每日惊厥5次~6次,每次约0.5min,入院查血钙1.75mmol/L,诊断为手足搐搦症,入院后患儿再次惊厥。患儿用氯化钙治疗下列哪项正确()
A.胰酶片B.维生素BC.六味安消散D.胃蛋白酶合剂E.多潘立酮关于消化不良的非处方药治疗对进食蛋白食物过多者可用
患者,男,26岁。因突然畏寒、高热伴右胸疼痛1天入院,胸部透视,见右中肺有大片浅淡的阴影。住院后经青霉素肌注,3天后体温接近正常,患者尚有轻度咳嗽,咳痰,稍感憋气。目前该患者的护理措施不妥的是
甲房地产经纪机构(以下简称甲机构)是一家以经营二手房经纪业务为主的企业。几年来,机构业务蒸蒸日上,门店数量不断增加,经营业务由房屋租赁居间逐步扩展到二手房买卖居间、新建商品房营销策划和代理销售等。甲机构还为外籍人士提供二手房经纪服务。甲机构所在城市经济高度
储存装置的作用是保证不间断地供应燃气、平衡、调度燃气供变量。其设备主要有( )
税务机关对企业实施转让定价纳税调整后,应自企业被调整的最后年度的下一年度起5年内实施跟踪管理,在跟踪管理期限内,企业向税务机关提供跟踪年度同期资料的期限为()。
已知,,P为3阶非零矩阵,且满足PQ=O,则下面结论正确的是()
已知网络图各段路线所需费用如下图所示,图中甲线和乙线上的数字分别代表相应点的有关费用。从甲线到乙线的最小费用路线有___________(66)条,最小费用为___________(67)。(66)
网络体系结构可以定义成()。
最新回复
(
0
)