首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Remember the drinking f0untain,that once ubiquitous,and free,source of H2O? It seems quaint now. Instead, bottled water is every
Remember the drinking f0untain,that once ubiquitous,and free,source of H2O? It seems quaint now. Instead, bottled water is every
admin
2010-01-10
69
问题
Remember the drinking f0untain,that once ubiquitous,and free,source of H2O? It seems quaint now. Instead, bottled water is everywhere. It’s refreshing, calorie-free, convenient to carry around, tastier than some tap water and a lot healthier than sugary sodas. But more and more, people are questioning whether the water, and the package it comes .in, is safe, or at least safer than tap water and if the convenience is worth the environmental impact.
Evocative names and labels depicting pastoral scenes have convinced people that the liquid is the purest drink around. Yes,some bottled water comes from sparkling springs and other pristine (清新洁净) sources. But more than 25 percent of it comes from a municipal supply. The water is treated, purified and sold to us, often at a thousand-fold increase in price. Most people are surprised to learn that they’re drinking glorified tap water, but bottlers aren’t required to list the source on the label.
The controversy isn’t simply about tap vs bottled water; most people drink both, knowing the importance of plenty of water. What they may not know is that some bottled water may not be as pure as they expect. In 1999 the Natural Resources Defense Council (NRDC) tested more than 1,000 bottles of 103 brands of water, which is the most recent major report on bottled water safety. While noting that most bottled water is safe, the organization found that at least one sample of a third of the brands contained bacterial or chemical contaminants, including carcinogens(致癌物质) ,in levels exceeding state or industry standards. Since the report, no major regulatory changes have been made and bottlers haven’t drastically altered their procedures, so the risk is likely still there.
Besides, bottled water also affects the health of the planet. A big part of the appeal of bottled water is those convenient single-serving bottles. Yet fewer than 20 percent of them ever make it to a second life, according to estimates by the Container Recycling Institute. The rest are tossed onto beaches and roadsides and into landfills, where they could be around for a thousand years. Nestle Waters and other bottlers are trying to be greener, introducing lighter-weight bottles that use up to 30 percent less plastic. It’s a good start, but more needs to be done.
选项
答案
Evocative names and labels.
解析
根据题干中的purity定位到原文第二段首句Evocative names and labels depicting pastoral scenes have convinced people that the liquid is the purest drink around.题目问:是什么使人们确信瓶装水的纯净性。原文第二段首句提到,描绘田园风光的产品名称和商标容易唤起美好的联想,使人们相信瓶里的液体就是最纯净的饮品。题干中的have made people certain of是对原文 have convinced people的同义转述,故答案为Evocative names and labels。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KmdK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
【说明】假设你是销售部经理,写信询问对方产品信息和价格。【内容】1.在电视上看到对方的产品广告,对男女自行车及童车感兴趣;2.希望对方寄来一份产品目录和价格表;3.我司是广州最大的经销商,在10个地区设有分公司;4.如果贵司的自行车质量令人满
Personswhoareoverweightshouldwatchtheirdietcarefullyinordertolosepounds.Thebestwaytodothisistostartaweigh
A、19yearsold.B、20yearsold.C、26yearsold.D、39yearsold.D问题问的是男士的年龄。根据对话,男士从生下来就住在小乡村,并且已经生活了39年了,所以他39岁了。故选D。
Complainingaboutfaultygoodsorbadserviceisnevereasy.Firstofall,complaintsmustbemadetoaresponsibleperson.Gobac
【说明】假设你是人事部经理FrankSmith,给员工Woody写一封解雇信。【时间】3月17日。【内容】1.说明要解雇Woody;2.说明解雇的原因:经济不景气,公司效益低;3.对Woody的工作给予肯定,如果需要,可以为他写推荐
Beforeyoucangetintoseethedoctor,pleasefillouttheseforms.Oneisforyourpersonalcontactinformation,suchasname
I’vebeenteachingEnglishinBeijingforseveralyears.I’vefoundlifehereisconvenient.Whenyougotostores,【T1】________i
A、Twothousandfeet.B、Twelvethousandfeet.C、Twentythousandfeet.D、Twenty-twothousandfeet.AHowhigharethemountainsin
Thefirstparagraphdescribesindetail___________.AccordingtoYoshikoMatsumoto,thelinguisticbehaviorobservedintoday’
A、Newfoodstotrywhentraveling.B、Makingreservationsforthebesttravel.C、Avoidinggainingweightwhiletraveling.D、Adjus
随机试题
A.记忆增强B.记忆错构和虚构C.遗忘症D.记忆减退E.潜隐记忆识记障碍有关的是
[2010年第111题]下列哪项规律影响了中国古代城市的发展形态?
()主要反映竣工程建设成果和经验,是对竣工决算报表进行分析和补充说明的文件。
基坑土方开挖应遵循“开槽支撑、()、严禁超挖”的原则。
根据企业破产法律制度的规定,自人民法院裁定批准重整计划之日起,在重整计划规定的监督期内,负责监督重整计划执行的主体为()。
图6为光合作用与呼吸作用示意图。问题:图6中水的产生发生在呼吸作用的__________阶段。
关于港澳台,以下说法不正确的是()。
按照学习动机的内驱力类型,可将学习动机划分为
下列反常积分是否收敛?如果收敛求出它的值:
页式存储管理方案中,若地址用20位二进制表示,页内地址部分占8个二进制位,则最大允许进程有多少个页面?()
最新回复
(
0
)