首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
After the earthquake, the text messages came streaming in to 4636 — reports of trapped people, fires, polluted water sources, an
After the earthquake, the text messages came streaming in to 4636 — reports of trapped people, fires, polluted water sources, an
admin
2012-02-02
36
问题
After the earthquake, the text messages came streaming in to 4636 — reports of trapped people, fires, polluted water sources, and requests for food, water and medical supplies. Hundreds of volunteers translated them from Creole and French into English, tagged them with a location and passed them on to aid agencies on the ground. Yet not one of the volunteers was anywhere near Haiti.
The 4636 texting service is part of a new generation of web-based efforts to help disaster relief that has emerged from the revolution in texting, social networking and crowdsourcing. Its impact on the ground is tangible (确凿的). For example, a Haitian clinic texted 4636 that it was running low on fuel for its generator. Within 20 minutes the Red Cross said it would resupply.
4636 is run by a small organization called Ushahidi.com, originally set up in Kenya to gather reports of violence after the 2008 election. Within days of the earthquake on 12 January that flattened Haiti’s capital Port-au-Prince and numerous surrounding towns, it had set up a Haitian operation and recruited hundreds of volunteers to help translate messages, many of them Haitians living in the U.S. The service is free, courtesy of Digicell, Haiti’s largest mobile network operator, which had 70 per cent of its network running within 24 hours of the quake.
Nicolas di Tada, who helped set up 4636 on the ground in the first days after the disaster, says that was the easy part. "The challenge was making responders on the ground aware of us." A stroke of luck made a big difference. One of the first texts was from a hospital which had 200 beds, and doctors, nurses and medical supplies on standby, but no patients, because hardly any relief agencies knew they were there. Forwarding that message on told a large number of organization about 4636. Now, radio stations help spread the word.
As people generally don’t send messages to say their request has been fulfilled, Ushahidi has no way of knowing how successful it has been. Still, "the system is unprecedented," says Christopher Csikszentmihalyi, director of the Center for Future Civic Media at the Massachusetts Institute of Technology.
Ushahidi is not clear of the effect of 4636 since senders usually do not give a feedback when
选项
答案
their request has been fulfilled
解析
由题干中的when可知,本空应填一句子成分完整的从句。根据题干中的Ushahidi和senders定位到末段首句。题干中is not clear of the effect of 4636是对文中has no way of knowing how successful it has been的同义转述。senders usually do not give a feedback是对文中people generally don’t send messages to say的同义转述,故其后的their request has been fulfilled即为答案出处。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Kpo7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Mostpeoplewouldbe【C1】______bythehighqualityofmedicine【C2】______tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,a
Revengeisoneofthosethingsthateveryoneenjoys.Peopledon’tliketotalkaboutit,though.Justthesame,thereisnothing
Languagelearningbeginswithlistening.Individualchildrenvarygreatlyinthemountoflisteningtheydoafter【S1】
A、StudentsfromAmerica.B、StudentsfromEngland.C、StudentsfromAustralia.D、StudentsfromJapan.A预览选项可知,本题考查人物身份。综合短文内容可知,各国
HowSledDogsWorkThey’rephysicalwonders-abletoendureextremeconditionsforextensiveperiodsoftimewhilerunningf
A、Hedoesn’tknowwhattoolstobring.B、Hedoesn’tmindhelpingthewoman.C、Thewomanwon’thavetocarrytools.D、Thedonkeys
A、Ecologists.B、Industrialists.C、Businessmen.D、Environmentalists.B分析选项可知,本题针对who提问。短文最后提到,环境保护者的观点会影响工业和技术的发展,故B项为答案。
Caughtinasqueezebetweenthehealthneedsofageingpopulationsononehandandthefinancialcrisisontheother,government
Caughtinasqueezebetweenthehealthneedsofageingpopulationsononehandandthefinancialcrisisontheother,government
A、ThemanhasalreadyspokentoProfessorWang.B、ProfessorWangwillprobablyexcusetheman’sabsence.C、Themanhasnevermis
随机试题
根据国家药品监督管理部门对药品委托生产管理的相关规定,下列品种不可以委托加工的是()。
以下叙述错误的是( )。
母子公司当期内部交易形成的固定资产中包含的未实现内部销售利润抵消时,应当编制的会计分录可能有()。
假设从空中R点看到地表的纬线m和晨昏线n如下图所示。R点在地表的垂直投影为S。据此完成下列问题。若R点沿直线RS()。
常言道:“人要实,火要虚。”此话的意思是说做人要脚踏实地,才能事业有成:可燃物要架空一些,才能燃烧更旺。“火要虚”的目的是:
教育与文化是___________、___________的关系。
在辛亥革命百年纪念到来之际,《中华民国史》由中华书局出版发行。社科院近代史研究所副所长汪朝光称,该书对于国共关系评价有所创新,对蒋介石领导北伐、推倒北洋军阀,尤其是在抗日战争中的地位和作用,都给予肯定评价。有些人据此认为,这是“为蒋介石翻案”了。
Fordecades,researchuniversitiesintheUShavebeenuniversallyacknowledgedastheworld’sleadersinscienceandengineerin
OOSE分析阶段所要做的事就是建立【】和分析模型。
Itisdifficultforhimto____________(习惯于睡觉)inatentafterhavingasoft,comfortbedtolieon.
最新回复
(
0
)