首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Press certain points around the eyes with the fingers. B、Look at distant objects from side to side. C、Stare at a calendar on t
A、Press certain points around the eyes with the fingers. B、Look at distant objects from side to side. C、Stare at a calendar on t
admin
2012-07-11
54
问题
Today school children in many countries have high rates of failing eyesight. Two methods have been proposed to prevent near-sightedness, One Western and one Chinese. The Western method was developed by Mr. Bates, a British actor, in the early part of this century. He trained people to relax their eyes frequently during a period of intense reading. His methods included covering open eyes with the palms of the hands and looking at distant objects by moving the eyes from side to side instead of staring at them. Bates also encouraged school children to look frequently at a calendar on the wall of the classroom to relax their eyes. A famous British writer even wrote a book on the beneficial effects of the Bates method for his vision.
The traditional Chinese method involves pressing certain points around the eyes with the fingers. This also relaxes excessive tension in eye muscles. It is best done by doctors trained in traditional Chinese medicine, but it can also be done by students themselves. Teachers and parents should encourage students to relax their eyes frequently while reading and studying.
Questions 29 to 31 are based on the passage you have just heard.
29. What was the profession of Mr. Bates?
30. According to Mr. Bates, what should people do to protect their eyesight?
31. According to the speaker, what should the teachers and parents encourage their pupils to do?
选项
A、Press certain points around the eyes with the fingers.
B、Look at distant objects from side to side.
C、Stare at a calendar on the classroom wall.
D、Do outdoor exercises daily.
答案
B
解析
选项中的Press certain points around the eyes,Look at distant objects,Stare at a calendar和Do outdoor exercises表明,本题可能考查保护视力的方法。短文中Bates 先生提到保护视力的三种方法:covering open eyes with the palms of the hands;looking at distant objects;look frequently at a calendar on the wall。由此可知,答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KqE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、FromEuropetoChina.B、FromEthiopiatoEurope.C、FromChinatoEthiopia.D、FromByzantiumtoChina.B细节题。根据文中提到的theGreatPl
A、Hecan’trememberpeoplebysight.B、Hecan’trememberpeoplebyname.C、Hehasaterriblememoryforfootball.D、Hehasahar
Therearemorethan300millionsofusintheUnitedStates.andsometimesitseemslikewe’reallfriendsonFacebook.Butthe
Itiscommonlyheldthatdrinkingmoderateamountsofalcoholcanreducetheoddsofhavingadeadlyheartattack.More【B1】_____
A、Acertainpoet.B、Hemingway.C、JohnSteinbeck.D、Thepassagedidn’tmentionit.B细节题。题干问有关一战的最好的小说是谁写的,短文开头说一战对美国文学的影响是缓慢的(was
Tobe【B1】______inthejobinterview,youshould【B2】______certainpersonaland【B3】______qualities.Youneedtocreateagood
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowritealettertoconsoleyourfriendwhorecentlyfailedinTOEFL.You
Headmittedthatheshouldn’thavebeenso______astosayinsultingwordstotheimmigrationofficerwhohadrefusedhisappli
Hehasimpressedhisemployersconsiderablyand______heissoontobepromoted.
A、Helistenedtosomeseriousmusic.B、Heboughtastereosystem.C、Hegothisspeakersfixed.D、Hewentshoppingwiththewoman
随机试题
新西兰奥克兰大学的研究人员与来自英国和美国的研究小组在4年内共同对将近1.2万名老人进行了11项调查。其中一半的老人服用钙片,而另一半则服用没有药物成分的安慰剂。结果显示,前一组当中每1000人中突发心肌梗死、中风甚至死亡的案例比后一组分别多14起、10起
根据下面所提供的汉语学习者口语交际中的句子回答问题例句1:这个老鹰是男的。例句2:这是一个动物,在Australia的,像……恩,老鼠一样的,有孩子在肚子里,跳跳。例句3:如果你的头发足湿湿的,你可以用这个把头发,头发,头发十。例句4:我们上北京,
关于钙离子的说法正确的是()。
世贸组织的非歧视贸易原则,主要依靠以下内容体现:
在超声波加工机床上,换能器的作用是()。
根据《劳动法》的规定,用人单位由于生产经营需要延长工作时间,应当与其协商的有()。
如图,在正方体ABCD—A1B1C1D1中,棱长AA1=2,E为CC1的中点.求点D1到平面EAB的距离.
一国两制
最近发展区
设随机变量向量组α1,α2线性无关,则Xα1一α2,一α1+Xα2线性相关的概率为().
最新回复
(
0
)