首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It is late at night and you are still awake. Should you take a sleeping pill(药片) ? People who take medicine often come to depend
It is late at night and you are still awake. Should you take a sleeping pill(药片) ? People who take medicine often come to depend
admin
2018-08-10
53
问题
It is late at night and you are still awake. Should you take a sleeping pill(药片) ? People who take medicine often come to depend on it. So you lie awake knowing that the new work day will soon arrive. If this happens to you for at least one month, you may have insomnia, or sleeping problems, at an early stage. There are millions of you...us...around the world.
A new study led by Eric Nofzinger and Daniel Buysse of the University of Pittsburgh Medical School has found that you might fall asleep quicker and stay asleep longer if you try "cerebral hypothermia" , which just means cooling down your brain. They examined twelve people who had insomnia and twelve others who had no sleep problems. Each of them wore a soft plastic cap on their heads at bed time.
The caps had tubes (软管) inside filled with water. The researchers moved the water through the tubes and then changed the temperature of the water. As other studies showed that people who had trouble sleeping often had more chemical reactions (反应) in the front of their brains, the researchers thought lowering the temperature of the brain might help.
For the first two nights of testing, the patients wore no water caps. During the next two nights, the caps were worn, but the water was not cooled. Then the researchers cooled the water a little for two nights. On the final two nights of the study, the temperature of the water was made much cooler.
The researchers found that the water caps did not help the insomnia patients until the temperature was about 14℃. Most of the patients fell asleep faster and slept better when the coolest water was moving around their heads.
People might suffer from an early stage of insomnia if they________.
选项
A、become dependent on drugs
B、need to take medicine before sleep
C、stay up late worrying about their jobs
D、have difficulty falling asleep over a month
答案
D
解析
细节题。题干意为“人们可能患上了早期失眠症,假如他们…”。从文章第一段倒数第二句话“If this happens to you for at least one month,you may have…”可以得知,有这种症状至少一个月。故D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Kqrd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Themanagerrequiredthatalltheemployees______attheofficeontime.
HowoftendoestheNo.1busrun?
JonathanRiverslivedaloneinaneathouseinComptonStreetandworkedinLondon.Likemanyothersinglemenintheirmiddlea
Ihavealways(36)goingtoschool.Ienjoylearningnewthingsand(37)newpeople.Itrytothinkofmyschoolwork(38
WhatdidMikedoafterhisgraduationfromtheuniversity?
Mrs.Kellerhadabigfamily.Herhusbandhadafactoryinthetown.Oneofhersonswasalawyerandtheothertwoweredrivers
I______chessquitewell,butIhaven’thadtimetoplayitsincethisspring.
Youngwomenwhotakepartinbeautycontests(比赛)arehelpingtokeepaliveanoutdatedopinionofwomen:thatawoman’smostimp
Youngwomenwhotakepartinbeautycontests(比赛)arehelpingtokeepaliveanoutdatedopinionofwomen:thatawoman’smostimp
Whatdoesthewomanlikeaboutthearmchair?
随机试题
要充分了解人的行为,就必须考虑人都有一种指向个人成长的基本需要。持这种观点的心理学流派是()
Asageneralrule,AmericanmenearnmorethanAmericanwomen.Thisholdstrueacrossindustries,acrosseducationlevels,anda
间接固体安放的位置与哪条线有关
炒炭可用于治疗衄血、吐血、便血、崩漏等证的辛温解表药是()。
(2005年)己知油的密度ρ为850kg/m3,在露天油池面下5m处相对压强为()。
()又称无形贸易收支,其内容有运输、保险、通信、旅游等各种服务的收入和支出,以及由于资本输出人、信贷和投资所引起的利息、股息和利润的收入和支出。
教师鼓励学生从多个角度思考问题,这是为了培养学生的()。
OntheafternoonofApril19th,1587,SirFrancisDr.Akeledhisconvoyof31shipsintotheportofCadiz,(1)_____theSpanis
TherearesomewordsinChinesethathavenoexact________inEnglish.
Alicecouldn’t____________(集中精力学习)whilethefamilywerewatchingTV.
最新回复
(
0
)