首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
A new report shows that while workers have steadily increased the age at which they expect to retire beyond 65—from 11 percent i
A new report shows that while workers have steadily increased the age at which they expect to retire beyond 65—from 11 percent i
admin
2016-01-29
42
问题
A new report shows that while workers have steadily increased the age at which they expect to retire beyond 65—from 11 percent in 1991 to 36 percent when the survey was taken—the median retirement age has, in fact, been stuck at 62 since 1991.
That’s one of the reality checks in the 25 th annual Retirement Confidence Survey by the nonprofit Employee Benefit Research Institute(EBRI). The report, which surveyed both workers and retirees, aged 25 and up: The percentage of workers in retirement plans feeling "very confident" about retiring comfortably doubled from 2013 to 2015, to 28 percent. But just 12 percent of workers without retirement plans are "very confident" about retiring comfortably.
Those very confident workers with retirement plans aren’t more optimistic without reason. The big jump in confidence shocked EBRI’s director of research, Jack VanDerhei. He looked at the change in account balances in his database of 401(k)plans, which covers 27 million participants. In just the year ending Jan. 1, 2015, gains ranged from a low of 19 percent to a high of 47. 9 percent.
But whether they’re in a retirement plan or not, many of those surveyed don’t seem to be making big increases to their retirement savings, VanDerhei said. On top of the market gains, workers in 401(k)retirement plans might benefit from having their contributions automatically increased each year. And while 69 percent of workers said they could save $ 25 more a week than they are now, they went on to contradict themselves, as 50 percent also said that the pressure of daily costs means they can’t afford to save additional money.
One of the most glaring areas in which expectations and reality diverged is in the percentage of income that workers think they’ll need to replace in retirement: 56 percent think they should be able to live on no more than 70 percent of pre-retirement income.
"I suspect most people are ignoring medical expenses," VanDerhei says. "They magically think Medicare will take care of everything, and very few factor in long-term care expenses. " Once they take the latter into account, he says, that 70 percent estimate blows up, unless they’re lucky enough to have a good long-term care policy. If they’re luckier still and don’t need long-term care, they can probably get away with 100 percent of pre-retirement income. Yet just 10 percent of workers estimated that they’d need more than 95 percent of pre-retirement income in retirement.
There was some good news in those numbers, too. Thirty-one percent of retirees said they had left the workforce earlier because they could afford it, and 17 percent said a desire to do something else played into retiring earlier than planned. Still, it’s a risky proposition. "If you have a choice, take control of what you can control, and don’t defer the pain until later, when you have zero control over whether you’ll continue to work or not," VanDerhei says.
In the last paragraph, VanDerhei suggests that______.
选项
A、48 percent of retirees surveyed shouldn’t completely depend on their pension
B、less than half of the people surveyed could or would retire earlier than planned
C、people should seize it promptly when having a chance for early retirement
D、people should make a quick decision when it comes to work or not
答案
C
解析
语义理解题。根据题干定位到最后一段。关键句:“If you have a choice,take control ofwhat you can control, and don’t defer the pain until later, when you haVe zero control over whetheryou’ll continue to work or not,”VanDerhei says.万德黑说:“如果你可以选择,那就抓住一切可能,不要等到自己无法选择是否继续工作时再痛苦。”[C]选项表述符合原文,故正确。[A]选项内容原文并未涉及,可以或者有意愿提前退休不代表“不需要完全依赖养老金”,所以该选项可排除。[B]选项虽然表述正确,但并不是VanDerhei的观点,可排除。[D]选项中应“快速做出决定”不符合原文,可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KusZ777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Livingstandardshavesoaredduringthetwentiethcentury,andeconomistsexpectthemtocontinuerisinginthedecadesahead.D
Let’sbefrank:collegecanbetough.Accordingtoa2007studybytheAmericanCollegeHealthAssociation,43percentofstuden
AddCO2totheatmosphereandtheclimatewillgetwarmer—thatmuchiswellestablished.Butclimatechangeandcarbonaren’tin
TheFederalReservedoesn’twantanyonetothinkit’stakingsidesinpolitics.Soinanelectionyear,theFedismorelikelyt
Mysteriousnight-shiningcloudsthatlightupthepolarskieshavebecomemoreshiningandfrequentinrecentyearsandclimate
Whatdoconsumersreallywant?That’saquestionmarketresearcherswouldlovetoanswer.Butsincepeopledon’talwayssaywhat
Human-inducedclimatechangeislikelytomakemanypartsoftheworlduninhabitable,oratleastuneconomic.Overthecourseof
Human-inducedclimatechangeislikelytomakemanypartsoftheworlduninhabitable,oratleastuneconomic.Overthecourseof
ArecentcaseinAustraliashowshoweasilyfearcanfrustrateaninformant’sgoodintentions.InDecember,awomanwroteanonym
ArecentcaseinAustraliashowshoweasilyfearcanfrustrateaninformant’sgoodintentions.InDecember,awomanwroteanonym
随机试题
十六进制数400对应的十进制数是_______。
原发性肝癌最常见的大体类型是
如图4.4—22所示的某铁路隧道的端墙洞门墙高8.5m,最危险破裂面与竖直面的夹角ω=38°,墙背面倾角α=10°,仰坡倾角ε=34°,墙背距仰坡坡脚a=2.0m。墙后土体重度γ=22kN/m3,内摩擦角φ=40°,取洞门墙体计算条带宽度为1m,作用在墙体
若在我国境内航空运输中丢失的行李在离开当地前仍未找到,而旅游团即将赴下一站,此时导游应将()告诉航空公司办事处,以便行李找到后及时运往相应地点交还失主。
如果进入新的岗位,你的目标是什么?
康有为、梁启超“公车上书”,时逢当时一个不平等条约签订,这个条约是()。
A.CausesofchangesB.IncreasingnumberofmuseumsandvisitorsC.MuseumsgettingclosertomorespectatorsD.Moviesshowni
Whendoyouthinkthisconversationtookplace?
Insuranceisthesharingof【C1】________Nearlyeveryoneisexposed【C2】________riskofsomesort.Thehouseowner,forexample,kn
A、Acomparisonbetweenthepoorestcountriesandrichestcountries.B、Anaidforhealthcaretodevelopingcountries.C、Therela
最新回复
(
0
)