首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、300 million people will smoke. B、People will start smoking at younger ages. C、3 million people will die from tobacco every yea
A、300 million people will smoke. B、People will start smoking at younger ages. C、3 million people will die from tobacco every yea
admin
2019-11-28
59
问题
W: Even as smoking declines in the U.S. and other countries, a new study reveals that the use of tobacco in developing countries is booming. The report looked at tobacco users in 14 developing nations and included data from the U.S. and the U.K. for comparison. It found that about half the men across the low- and middle-income nations use tobacco. The number was much smaller for women, 11 percent. But the survey found that women are starting at younger ages than in the past. Russia had the highest rates—60 percent of men and 22 percent of women used tobacco in some form. The World Health Organization says that if current trends continue, the global death toll from tobacco will reach eight million a year by 2030. And we’re joined now by Gary Giovino, the leading researcher on the new study. Welcome to you. Let me just ask you first, what was the most important thing that came from this study for you?
M: Well, the magnitude of tobacco use in the different countries, the fact that we saw some different patterns, that smoking, for example, is very high among men and women in Russia, especially young men and women. In Russia, Turkey and Ukraine, it was very high.
W: One thing that jumped out at me was the low number of people who quit smoking once they have started, especially as compared to in the U.S., for example. What does that tell you? Why is that happening?
M: Well, I think we have some cultures, particularly, for example, in India, where quitting isn’t emphasized. Only 10 percent of people in India who have ever smoked daily have quit. That compares to about 45 percent in the United States and the United Kingdom, where tobacco control efforts, where efforts to educate people about tobacco use and encourage quitting and prevent initiation, have been going on for a long time. So, I hope that India, the government will look at that and try to improve their efforts to promote quitting among people who have become addicted and daily smokers.
W: What can we do? What do we know that does work?
M: Things that work are protecting non-smokers, of course, offering people to help with quitting, hardhitting mass media campaigns, and enforcing advertising bans or restrictions. In many countries, they can actually ban advertising. And they do. In our country, we can only restrict it. And then also raising taxes—when the price goes up, consumption goes down. But then, in many countries, they use some of the money that they get from raising taxes to fund media campaigns, for example, and other tobacco-control strategies.
W: Gary Giovino, thanks so much for joining us.
M: My pleasure. Thank you.
This is the end of Conversation Two. Questions 6 to 10 are based on Conversation Two.
6. Which country does the study focus on?
7. How many people smoke in Russia?
8. What will happen if the trend of smoking continues?
9. Why do more people quit smoking in the United States?
10. What can be done to control smoking?
选项
A、300 million people will smoke.
B、People will start smoking at younger ages.
C、3 million people will die from tobacco every year by 2030.
D、Every year, 8 million people will die from smoking by 2030.
答案
D
解析
细节题。对话中提到“The World Health Organization says that if current trends continue,the global death toll from tobacco will reach eight million a year by 2030.”,因此答案为选项D。选项A的300 million是中国的吸烟人数,选项B吸烟年龄较小的是发展中国家的妇女。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KyRK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
LanguagesinAmericaTheUnitedStatesis【T1】______anEnglishspeakingcountry.The【T2】______ofthepopulationspeaksEnglis
BikingtoWorkMoreAmericansthaneverareridingtheirbicyclestoworkinsteadofdriving./Theyaredoingthisbecause
NationalSavingsandInvestmentsintheUKNationalSavingsandInvestmentswassetupin1861asthePostOfficeSavingsBa
AdultEducationMillionsofpeopleareenrolledineveningadulteducationprogramsacrossAmerica./Communitycollegeshav
ForeignLanguageStudyinAmericaAlmost7millionstudents【T1】______intheUnitedStates【T2】______.Eachstate【T3】______for
A、Hecan’tchooseBusinessAdministrationashismajor.B、Hecan’ttransferhiscreditstoCentralUniversity.C、Hedidn’tmake
ClosenessandPersonalSpace1.IntimatedistanceRange:【T1】______to45cmInappropriatedistancefor【T2】______Forpeoplewhoar
A、Alcohol.B、CocaCola.C、Bottledwater.D、Mineralwater.C①选项都是饮品的种类,可预测本题可能是关于饮品种类的细节题。②对话开头,工作人员要求检查男士的随身行李,在检查过程中,工作人员说:“在安检
Britainhasannouncedthatitistocancelabout200millionpounds’worthofdebts【T1】______itbypoorerCommonwealthcountrie
WashingtonUniversityinSaintLouis,Missouri,isamedium-sizeduniversity.Ithaseleventhousandstudents.Twelvepercentof
随机试题
《医方集解》所载清胃散较《脾胃论》所载清胃散多的一味药物是()。
下列消毒处理方式属于终末消毒的是
下列药物中毒可用氟马西尼解救的是
下列关于风机盘管性能的表述,错误的是_______。
监理工程师在施工招标阶段造价控制的主要工作内容不包括下列哪一项( )。
民事诉讼中的证据包括( )。
以下不属于商业信用筹资方式特点的说法是()。
在一次自强小组活动中,组员小敏和小林在讨论的过程中发生了冲突,工作者进行了协调,可是,小敏和小林的争吵仍在继续。在这种情况下,工作者可以考虑()。
3岁前儿童的言语主要是()。
A、Hesentsurgeonstoserveinthearmy.B、Heprovidedsoldierswithmedicalsupplies.C、Herecruitedvolunteerstocareforthe
最新回复
(
0
)