首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
What had South African Ambassador Kumalo expect the Security Council to do?
What had South African Ambassador Kumalo expect the Security Council to do?
admin
2016-03-05
48
问题
What had South African Ambassador Kumalo expect the Security Council to do?
UN extends African Union peacekeeping mission in Somalia. South African Ambassador Dumisani Kumalo says he voted for the resolution, but adds he was not enthusiastic about it. Kumalo said he had expected the Security Council to make a firm decision about deploying UN peacekeeping troops to Somalia to supplement the African Union mission there. The African Union, it’s like, when your house is on fire, you know, the neighbors come with the buckets of water, but the neighbors are not the fire engine. You know, the fire engine is the United Nations. So we want to see the United Nations getting involved on the ground in Somalia because that issue belongs to the United Nations. It cannot be left only to the African Union. The AU has pledged 8,000 troops to a peacekeeping mission. But, six months in, fewer than one-quarter of them have arrived. There are currently 1,700 AU troops, all from Uganda.
选项
A、To extend UN peacekeeping mission in Somalia.
B、To extend African Union peacekeeping mission in Somalia.
C、To make a firm decision about deploying AU peacekeeping troops to Somalia.
D、To make a firm decision about deploying UN peacekeeping troops to Somalia.
答案
D
解析
细节判断题。新闻提到:库马洛表示他曾期望联合国安理会能下定决心向索马里派遣联合国维和部队,以此辅助非盟在索马里的使命。故D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KzPK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
WhichofthefollowingisINCORRECTaboutthewoman?
Becauseoftheeconomiccrisis,industrialoutputintheregionremained_____.(2010-72)
Islanguage,likefood,abasichumanneedwithoutwhichachildatacriticalperiodoflifecanbestarvedanddamaged?【C1】___
ItisreportedthatLatinAmericancustomerstalk______onthephoneaspeopleinNorthAmerica.
Itisdifficulttobelievethenewspaperaccountsoftheriotsbecauseofthewaysomereportersdistortand______theactuale
Anyacademicbreakthrough,______,doesnotautomaticallyensurethatitcanbeappliedtopractice.
Childrenareinneedofadoptionbecausesomebirthparentsareunableorunavailabletoprovideadequatelyfortheneedsofthe
______iscommonknowledge,sheisverypopularamongherstudents.
ThearchitectoftheWalkieTalkiebuildinginLondonhasadmittedthathepredicteditmightreflecthotsunraystothestreet
Movingtonewmethodsofpaymentisfarfromaneasyleapformostofus.RecentfiguresfromthePaymentsCouncilshowthatman
随机试题
下列说法中,正确的是()。
专家预言,如果不采取有利措施,未来十几年,在中国将呈“井喷式”爆发的健康问题是
非处方药的分类是根据药品的
该批货物的提单号为“7865435”。( )该批货物可以在青岛以外的港口入境,但需与出口国协商一致。( )
从总体上说,松的货币政策将使证券市场价格上扬,紧的货币政策将使证券市场价格下跌。()
确定重要性时要选定基准,在选择基准时,不需要考虑的因素是()。
南仁东,FA.ST项目首席科学家、总工程师,把二十余载的精力都留给了“中国天眼”,从建设射电望远镜设想的提出,到最为艰难的选址,再到攻克技术上的一个又一个难关,最终建成了世界上最大口径射电望远镜FA.ST。“他从壮年走到暮年,把一个朴素的想法变成了国之重器
办公软件中的字体在操作系统中有对应的字体文件,字体文件中存放的汉字编码是()。
PriscillaOuchida’s"energy-efficient"houseturnedouttobeahorribledream.Whensheandherengineerhusbandmarriedafew
Accordingtotheman,whichofthefollowingisNOTthereasonwhythepartyissuccessful?
最新回复
(
0
)