首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many visitors (36) Britain are not fond of English food. They are often heard (37) , "English food is not good, English coo
Many visitors (36) Britain are not fond of English food. They are often heard (37) , "English food is not good, English coo
admin
2012-04-07
66
问题
Many visitors (36) Britain are not fond of English food. They are often heard (37) , "English food is not good, English cooking is (38) . " But they do not really know what they are talking about because they (39) get a chance to eat it. (40) of the restaurants in large towns have foreign (41) and serve foreign food. When visitors are (42) to eat in an English home, the hosts often feel they must offer them something (43) . Those of us (44) do know English food understand that at its best it (45) be really very good. (46) , it is true to say that it is (47) terrible. Part of the (48) is that we are not really interested in food — we eat to live, we do not live to eat. So usually we do not (49) the necessary time cooking truly good meals. We like food that is simple and (50) to cook, or already prepared food which only needs heating up (51) eating.
You can find the best English food in the country (52) the large towns, (53) life is slower and people are not in such a hurry. (54) , of course, most visitors who come to London do not come because (55) food.
选项
A、hard
B、hardly
C、easy
D、easily
答案
C
解析
考查形容词与上下文理解。由空格前表并列的连词and及句意可知,应选与simple属于同一范畴和词性的easy(容易的,轻松的)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Kzwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WhenwasAnAmericanDictionaryoftheEnglishLanguagepublished?Accordingtothispassage,whichoneofthefollowingspelli
Balzacwasfamous______.Balzacdrewaconclusion______.
ProbablythemostfamouskiteinhistorywasBenjaminFranklin’s.In1752heflewasilkkiteinathunderstormtoprovethatli
Accordingtothepassage,whatisitthatalmosteveryonedoesonSunday?
Whydidthemotheragreetogooutfordinner?
Everyoneoughttoknowthattheworldisindanger.Itishopedthateverygovernmentshouldactquicklyinordertoconserve(保
Susanisnearly35.Herparentsthinkit’stimeshe______married.
Theserviceinthisrestaurantisverypoor;therearenotenoughwaiterstowait______customers.
Ifababybirdstays______fortwoorthreeweeksafterleavingthenest,ithasafairchanceofbecominganadult.
OncethekingofIndiafellillandsentforhisdoctor.Thedoctorcame,examinedhimandsaid,"Youwillbewellagaininafe
随机试题
[*]
以下症状,不属内燥临床表现的是
患者,男性,9岁。突发剑突下剧烈绞痛1小时,疼痛呈钻顶样,辗转不安。查体:腹肌柔软,右上腹部轻微压痛。首先考虑的诊断是()
用3个D触发器组成的电路如图7-66所示,设Q2Q1Q0的初始状态为000,触发器F0的输入端接+5V表明D0=1,那么,在第1个CP脉冲和第2个脉冲的上升沿过后Q2Q1Q0分别是()。
可理解性原则的目的是保证从纵向上对同一企业前后各期会计信息进行相互比较和分析,预测企业的发展趋势。()
某企业占用林地40万平方米建造生态高尔夫球场,占用林地100万平方米开发经济林木,所占耕地适用的定额税率为20元/平方米。该企业应缴纳耕地占用税()万元。
交易双方经过协商,同意在约定的时间按照协议约定的价格和数量进行的交易是()。
求α1=(2,0,1,1),α2=(-1,-1,-1,-1),α3=(1,-1,0,0),α4=(0,-2,-1,-1)的秩和一个最大无关组,并将其余向量用该最大无关组表示.
Conventionalwisdomhasitthatconcernfortheenvironmentisaluxuryonlytherichworldcanafford;thatonlypeoplewhoseb
A、In1791.B、In1917.C、In1691.D、In1916.A由“SamuelF.B.MorsewasborninMassachusettsin1791.”可知,SamuelMorse出生于1791年,所以答案为
最新回复
(
0
)