首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、To help older politicians get elected. B、To practice their law knowledge. C、To prepare for their own future elections. D、To fi
A、To help older politicians get elected. B、To practice their law knowledge. C、To prepare for their own future elections. D、To fi
admin
2013-09-14
37
问题
Top officials in city, state and the federal governments are elected to office by the people. They run for office every two or four years and elections are held in the first week of November.
People who run for elections are called politicians. Many of them are lawyers. Successful politicians are often famous and important people in their communities. Young lawyers who are interested in politics, often join political clubs when they graduate from law schools. As club members, they help older politicians get elected. The real purpose is when they have had enough experience and support, they run for office themselves.
Before elections, political candidates always have a tight schedule. They have frequent meetings with their supporters and discuss details about their elections. But most of their time is spent on campaigning, shaking hands and making speeches to the public. There are different groups of voters that politicians try to win support from. Most large cities have black and Spanish-speaking communities who elect powerful politicians. Some politicians appeal to businessmen while others appeal to laborers. Many politicians run for office by taking sides on important issues, such as balancing government budget, getting equal rights for women, fighting corruption and creating job opportunities. Once politicians win elections, their futures depend on how well they do their jobs and how well the people hear of the work they are doing.
Questions 23 to 25 are based on the passage you have just heard.
23. Why do young lawyers join political clubs after graduation?
24. How do political candidates spend most of their time before elections?
25. What does a politician’s future depend on after he wins the elections?
选项
A、To help older politicians get elected.
B、To practice their law knowledge.
C、To prepare for their own future elections.
D、To find a job in the political club.
答案
C
解析
短文中提到The real purpose is when they have had enough experience and support,they run for office themselves,即真正的目的是获得足够的经验和支持,以便从政,故答案为C)。选项C)中的elections对应短文中的run for。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/L1c7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuyuppeopleinvolvedinprominentcases【C1】______thet
Intoday’sAmerica,moreandmoreeducatorshaverealizedthatcomputerabilityis【B1】______necessaryforcollegestudents.Many
Intoday’sAmerica,moreandmoreeducatorshaverealizedthatcomputerabilityis【B1】______necessaryforcollegestudents.Many
A、Toattendabusinessconventionintown.B、Tomeethisclients.C、Toseehisfriend.D、Toprepareforaninterviewofanewjo
TherearemorethanfortyuniversitiesinBritain--nearlytwiceasmanyasin1960.Duringthe1960seight【67】newoneswerefoun
A、Regulardrivertraining.B、Improvedhighwaydesign.C、Strictertrafficregulations.D、Betterpublictransportation.B
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhaveequaldegreesofhealthandwealth,onebecomeshappy,whilethe
Therearetwotypesofpeopleintheworld.Althoughtheyhaveequaldegreesofhealthandwealth,onebecomeshappy,whilethe
Theaccessibilityofcleanwaterisoneofthemostimportantcomponentsinthehealthofyoungchildren.Inmanyareas,disease
PreparingforMoreExpensiveDegreesinEnglandBalancingatightbudgetisoneofthemostdifficultaspectsofbeingastu
随机试题
与痰饮有关的脉象有
割裂物质和意识的关系,在理论上会导致()
A.Hb<90g/LB.Hb<100g/LC.Hb<110g/LD.Hb<120g/LE.Hb<145g/L新生儿贫血标准是
兴奋性突触后电位的形成主要是由于
伴高血压的支气管哮喘发作的首选药是
化学药品标签上有效期的标注格式正确的是
何某为自己3岁的儿子投保一份健康保险,受益人指定是自己的儿子,在这份保险合同中,关系人是( )。
下述情形中,委托方在涉税服务期限内不可单方面终止代理行为的是()。
多年以来,老师已著作等身,那些森林般青翠、幽深的散文,蓊蓊郁郁地,__________了我心底最萧索的季节。她笔下炼过的字,锻过的句,一刀一斧___________一座座关于“生”的雕塑,那种文字不是平面的,而是雕塑一般——固体的、具象的、静默而至美的。填
在VisualFoxPro6.0中,建立查询可用______方法
最新回复
(
0
)