首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
With its recession-friendly coffee prices, plentiful tables and available bathrooms, McDonald’ s restaurants all over the countr
With its recession-friendly coffee prices, plentiful tables and available bathrooms, McDonald’ s restaurants all over the countr
admin
2017-02-24
46
问题
With its recession-friendly coffee prices, plentiful tables and available bathrooms, McDonald’ s restaurants all over the country, and even all over the world, have been adopted by wise customers as a coffeehouse for grass roots, a sort of everyman’s Starbucks. Behind the Golden Arches, older people seeking company and conversation, schoolchildren putting off homework time and homeless people escaping the cold have transformed the banquettes into headquarters for the kind of leisurely socializing. And so restaurant managers and franchise owners are often frustrated by these, their most loyal customers. Such regulars hurt business, some say, and leave little room for other customers.
Tensions can sometimes erupt. In the past month, those tensions came to a boil in New York City. When management at a McDonald’ s in Flushing, Queens, called the police on a group of older Koreans, prompting outrage at the company’s perceived rudeness, calls for a worldwide boycott and a truce mediated by a local politician, it became a famous case of a struggle that happens daily at McDonald’ s outlets in the city and beyond.
Is the customer always right, even when they sit for long hours without spending? The answer seems to be yes among those who do the endless sitting at McDonald’s restaurants in Crown Heights, Brooklyn: Midtown Manhattan: Astoria, Queens: and the East Village. If Mike Black’s friends are looking for him, they know to check the McDonald’s on Utica Avenue in Flatbush, Brooklyn, he said. That is where Mr. Black, who is in his 50s, spends hours opening and reading his junk mail."I don’t eat fast food," he said, arguing that his one coffee entitled him to all the leisure time he needed. "I just come here to hang out and deal with my mail."
At some of New York City’s 235 McDonald’s outlets, customers say they have adopted the fast-food franchise as a cafe for a less affluent crowd, a view strengthened by the company’s newer offerings, like McCafe coffee drinks.
"We’re pleased many of our customers view us as a comfortable place to spend time," Lisa Mc-Comb, a spokeswoman for the company, said in an email, citing free Wi-Fi and areas for children to play as part of the appeal. "McDonald’ s offers convenience and value in a fun and familiar atmosphere."
But the leisurely cafe culture and the business plan behind fast food are in opposition. Although signs hang in many McDonald’s stores instructing customers to spend half an hour or less at the tables, Ms. McComb said there was no national policy about discouraging longtime sitting.
McDonald’s managers and franchise owners are frustrated because______.
选项
A、the business of McDonald’s is suffering from recession
B、McDonald’s has little room for customers to stay
C、McDonald’s is regarded as a place of leisurely socializing
D、it’ s difficult to find loyal customers in America
答案
C
解析
细节题。根据题干关键词定位到第一段。关键词前面提到…have transformed the banquettes into headquarters for the kind of leisurely socializing(把餐厅的软垫条凳变成了某种悠闲社交的大本营),这一现象造成了餐厅经理与店主常常被这些最忠诚的客户搞得焦头烂额。因此,正确答案是C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/L2U7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forgetthewidelyunlovedredesign.Facebookhascommittedagreateroffense.AccordingtoanewstudybydoctoralcandidateAry
A、Theshoppingmallsarefullofdifferentdesigns.B、Cindyisfondoffashionableclothes.C、Shirtsinbrightcolorareoutof
A、Agreatcharacterinhistory.B、Atheatricalroleinaplay.C、AspecialsymbolinNovell.D、Animaginarypersoninafiction.
A、Allstudentspaythesameamountperyear.B、Studentschoosehowmanymealsaweektheywillpayfor.C、Studentscangetmoney
A、Astoryinprose.B、Apoemthatrhymes.C、AtranslationofashortliteraryworkD、Ajournalabouttheprocessofwriting.A男士
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethas【B1】______.It’snowa"globalvillage"wherecountriesareonlys
A、10:30PM.B、11:00PM.C、11:30PM.D、12:00PM.D男士说,餐馆周末的营业时间一直到午夜,即12:00pm。故答案是D。关键是分辨weekdays和weekend的不同营业时间,做笔记时要迅速和完整地记下细节,例如:w
InthebattlefortheyoungsodadrinkersofChina,U.S.-basedPepsi-Colamayhavefoundapowerfulnewweapon:youngstreetsel
FrustratedwithdelaysinSacramento,BayAreaofficialssaidThursdaytheyplannedtotakemattersintotheirownhandstoregu
BeforehefoundedOculusVR,PalmerLuckeyworkedattheUniversityofSouthernCalifornia’sInstituteforCreativeTechnologies
随机试题
Ididn’tsleepwelllastnightbecauseitwastoo______outside.
A.水肿B.黄疸C.肝经风热D.湿热E.津液亏损患者眼胞红肿,多为()。
论述出票的效力。
建筑节能分部验收资料()单独组卷。
收费系统的电源系统由()等构成。
某经济研究公司对大屏幕电视(LST)市场展开了广泛的调查。部分调查结果如下所示如果产品A和产品B的需求交叉弹性为正,那么产品B的价格上涨会引起
()的目的是对银行业金融机构采取对银行业体系冲击较小的市场退出方式,以此维护巾场信心与秩序,保护存款人等债权人的利益。
材料:甲同学活泼好动、能说会道、反应灵活、爱好交际,而他上课时爱搞小动作、不注意听讲。乙同学安静稳重、沉默寡言、喜欢沉思、情绪不易外露、自制力强、不好交际,他上课时不爱发言,学习不主动。甲、乙同学分别是什么气质类型?面对二者的不同表现,
如果一个Web站点利用IIS建立在NTFS分区,那么可以通过IP地址限制、【 】限制、Web权限和NTFS权限对它进行访问控制。
A、Singapore.B、Japan.C、Poland.D、China.C细节题。问题是哪一个国家和美国面临相同的挑战。访谈中男嘉宾指出:“…inEurope,Poland,Germanyactuallyaddressingmanyof
最新回复
(
0
)