首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Sporting activities are essentially modified forms of hunting behavior. Viewed biologically, the modern foot-baller is in realit
Sporting activities are essentially modified forms of hunting behavior. Viewed biologically, the modern foot-baller is in realit
admin
2016-02-21
16
问题
Sporting activities are essentially modified forms of hunting behavior. Viewed biologically, the modern foot-baller is in reality a member of a hunting group. His killing weapon has turned into a harmless football and his prey(猎物)into a goalmouth. If his aim is accurate and he scores a goal, he enjoys the hunter’s triumph of killing his prey.
To understand how this transformation has taken place we must briefly look back at our forefathers. They spent over a million years evolving as cooperative hunters. Their very survival depended on success in the hunting-field. Under this pressure their whole way of life, even their bodies, became greatly changed. They became chasers, runners, jumpers, aimers, throwers and prey-killers. They cooperated as skillful male-group attackers.
Then about ten thousand years ago, after this immensely long period of hunting their food, they became farmers. Their improved intelligence, so vital to their old hunting life, was put to a new use—that of controlling and domesticating their prey. The hunt became suddenly out of date. The food was there on the farms, awaiting their needs. The risks and uncertainties of the hunt were no longer essential for survival.
For over a million years, our forefathers were basically______.
选项
A、successful farmers
B、co-operating hunters
C、runners and jumpers
D、skillful sportsmen
答案
B
解析
第2段第2句(They spent over a million years evolving as cooperative hunters.)为本题提供了答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/L6ai777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
A:Excuseme,madam,______knowwherethenearestpostofficeis?B:I’msorry,I’vegotnoidea.I’mastrangerhere,too.
Hewasinahurryandleftthingsinareal______.
Fromthepassage,itcanbeseenthattheauthor______.Whyaren’tpeopleenjoyingbetterliveswhentheyhavejobs?
Intheimaginedworld______wouldrestrictchildren’swildestthoughts.Childrenarerulers______.
Wilson:Areyoufeelinganybettertoday?Ihearyougottheflu.Jim:______
Shegota______jobwhileshewaswaitingtogototheuniversity.
Theylosttheirwayintheforest,and______mademattersworsewasnightbegantofall.
Theylosttheirwayintheforest,and______mademattersworsewasnightbegantofall.
Shegota______jobwhileshewaswaitingtogototheuniversity.
Shegota______jobwhileshewaswaitingtogototheuniversity.
随机试题
《都江堰》发出了“活着或死了应该站在哪里”的疑问,下列语句中,符合作者意图的回答是()
膝关节结核的临床表现包括
下列关于椎管内肿瘤的叙述,不正确的是()
A.增快B.减慢C.在正常范围D.先不变后增快E.先不变后减慢将正常人红细胞放入红细胞沉降率快的人血浆中,红细胞沉降率将
A、东莨菪碱B、毛果芸香碱C、琥珀胆碱D、阿托品E、新斯的明青光眼可选用
下列关于商品基金组织结构的说法,正确的有( )。
“对全额保证金业务、存单(国债)质押业务等分别给予不同的审批权限”,这属于信贷授权形式中的()。
影响对外贸易经济效益的因素是()。
关于数码技术,下列说法不正确的是()。
求ω=
最新回复
(
0
)