首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
By far the most common snake in Britain is the adder. In Scotland, in fact, there are no other snakes at al. The adder is also t
By far the most common snake in Britain is the adder. In Scotland, in fact, there are no other snakes at al. The adder is also t
admin
2010-06-30
51
问题
By far the most common snake in Britain is the adder. In Scotland, in fact, there are no other snakes at al. The adder is also the only British snake with a poisonous bite. It can be found almost anywhere, but prefers sunny hillsides and rough open country, including high ground. In Ireland there are no snakes at all.
Most people regard snake bites as a fatal misfortune, but not all bites are serious, and very few are fatal. Sometimes attempts at emergency treatment turn out to be more dangerous than the bite it self, with amateurs heroically, but mistakenly, trying do-it-yourself surgery and other unnecessary measures.
All snakes have small teeth, so it follows that all snakes can bite, but only the bite of the adder present any danger. British snakes are shy animals and are far more frightened of you than you could possibly be of them. The adder will attack only if it feels threatened, as can happen if you take it by surprise and step on it accidentally, or if you try to catch it or pick it up, which it dislikes intense ly. If it hears you coming, it will normally get out of the way as quickly as it can, but adders cannot move very rapidly and may attack before moving if you are very close.
The effect of a bite varies considerably. It depends upon several things, one of which is the body-weight of the person bitten. The bigger the person is, the less harmful the bite is likely to be, which is why children suffer far more seriously from snake bites than adults. A healthy person will al so have better resistance against the poison.
Very few people actually die from snake bites in Britain, and though these bites can make some people very iii, there are probably just as many cases of bites having little or no effect, as there are of serious illness.
We are told that in general British people think snakes are ______.
选项
A、not very common in Britain
B、usually harmless
C、more dangerous than they usually are
D、unlikely to kill people by their bite
答案
D
解析
此题考查考生对文章最后一个自然段的理解。文章末尾指出:在英国,实际上很少有人因为被蛇咬伤而丧命,尽管有些人会因被蛇咬伤而患上严重的病。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/L8Jd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
ThefollowingisaninterviewwithEmmaRichards,oneofBritain’smostsuccessfulsailorsandtheyoungestpersontocompletet
ThefollowingisaninterviewwithEmmaRichards,oneofBritain’smostsuccessfulsailorsandtheyoungestpersontocompletet
InpartsofBrazil’spoornortheast,snakesandparrotsareonsalebytheroadsideforafewreais.InBrazil,aselsewherein
WhydidOwenwanttochangehisjob?
WhydidOwenwanttochangehisjob?
ToproducetheupheavalintheUnitedStatesthatchangedandmodernizedthedomainofhighereducationfromthemid-1860’sto
A、Changehisenergycycle.B、Overcomehislaziness.C、Getupearlierthanusual.D、Gotobedearlier.C
Women’smindsworkdifferentlyfrommen’s.Atleast,thatiswhatmostmenareconvincedof.Psychologistsviewthesubjecteit
随机试题
男性,60岁。进行性吞咽困难3个月,体重下降5公斤,查体无阳性所见,首选的检查方式是
欧洲债券投资者的利息收入是免税的,一般每半年付息一次。()
“既要满足当代人的需要,又不对后代人满足其需要的能力构成危害的发展”指的是()。
计算机网络中,通常把提供并管理共享资源的计算机称为“服务器”。()
心理咨询员在筛选心理问题的类型时,一般遵循的顺序是()。(2003年12月三级真题)
“大珠小珠落玉盘”是形容_________(乐器)的声音。
作为行政相对人,任何人,任何组织,任何团体不得阻碍政府职能的正常行使,这体现政府职能的()。
近几年来,我国开始对国内20个制造业行业中820家企业的采购经理进行月度问卷调查,加工汇总他们对所在行业的采购和供应等问题的判断结果,得到制造业采购经理指数(PMI)。PMI是一个综合指数,由生产、新订单、主要原材料库存、从业人员、供应商配送时问
【B1】【B2】
A、Becausemanysettlementswereabandoned.B、Becausethereweremanygold-hungrysailors.C、Becauseprivategoldcouldnotbepr
最新回复
(
0
)