首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Nonverbal (非语言的)communication has to do with gestures, movements and closeness of two people when they are talking. The scientis
Nonverbal (非语言的)communication has to do with gestures, movements and closeness of two people when they are talking. The scientis
admin
2019-01-24
81
问题
Nonverbal (非语言的)communication has to do with gestures, movements and closeness of two people when they are talking. The scientists say that those gestures, movements and so on have meaning which words do not carry.
For example, the body distance between two speakers can be important. North Americans often complain that South Americans are unfriendly because they tend to stand close to the North Americans when speaking, while the South American often considers the North Americans to be " cold" or " distant" because he keeps a greater distance between himself and the person he is speaking to. The "eye contact" provides another example of what we are calling nonverbal communication. Scientists have observed that there is more eye contact between people who like each other than there is between people who don’ t like each other. The length of time that the person whom you are speaking to looks at your eyes indicates the amount of interest he has in the things you are talking about.
On the other hand, too long a gaze can make people uncomfortable. The eyes apparently play a great part in nonverbal communication. Genuine warmth or interest, shyness or confidence can often be seen in the eyes. We do not always consider a smile to be a sign of friendliness. Someone who is always smiling, and with little apparent reasons, often makes us uneasy.
Which of the following is NOT true?
选项
A、Less eye contact suggests distance in relation.
B、The longer one looks at you, the more interest he has in you.
C、There is more eye contact between people who like each other.
D、Shorter eye contact shows more interest in what one is talking about.
答案
D
解析
答案在文章第二段最后一句:“The length of time that the person whom you are speaking to looks at your eyes indicates the amount of interest he has in the things you are talking about。”(从和你说话的人凝视你的时间的长短就可以判断他对你所讲事情的感兴趣程度。)又根据本句前面提到与自己喜欢的人交流时,人们会有更多的眼神交流,故判定D与原文不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LAaC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
JohnPaulJoneswasoneofthefoundersoftheUnitedStatesNavy.DuringtheRevolution,thecoloniesweredesperate.Theyneed
Japan’s24-hourconveniencestores,alreadystrugglingwithlaggingsalesandgrowth,maysoonfaceyetanotherthreat—movesto
Thegovernmentwho______responsibleforthiseventattemptedtofindasolution.
Therewasariverwithasmalltownoneithersideofit.Thetownswerelinkedbyabridge.Oneday,aholeappearedinthebri
Unlikemodernanimalscientists,dinosaurscientistscannotsitonahillsideandusetelescopestowatchdinosaursinorderto
Enoughsleepisimportanttohealth.Theamountofsleep【C1】______dependsontheageofthepersonandtheconditionsinwhichs
Enoughsleepisimportanttohealth.Theamountofsleep【C1】______dependsontheageofthepersonandtheconditionsinwhichs
Peopleareusedtospeakingtheirnativelanguage,soimmigrantsarehavingmanyproblemsbetweenthefirstgenerationandthes
TheNobelPrizesareawardsthataregiveneachyearforspecialthingsthatpeopleorgroupsofpeoplehaveachieved.Theyare
随机试题
男性,58岁。发热、咳嗽1周,黄脓性痰,有臭味,每日约50ml,就诊。X线胸片示:右下肺近心缘处大片浓密阴影,距膈约1.5cm处有一3.5cm×3.0cm空洞伴液平,内壁光整,空洞不偏心。既往体健。有30年吸烟史,每日半盒。若经上述治疗无效,进
对癫痫大发作、小发作和精神运动性发作均有效的药物是
统计学研究内容是
丁某于2005年5月为其九周岁的儿子丁海购买一份人身保险。至2008年9月,丁某已支付了三年多的保险费。当年10月,丁海患病住院,因医院误诊误治致残。关于本案,下列哪一表述是正确的?
[2010年第81题]已知电路如图7.2.25所示,若使用叠加原理求解图中电流源的端电压U,正确的方法是()。
《治安管理处罚法》第五条规定办理治安案件应当坚持()的原则。
近些年来,公安机关既发扬传统,坚持走群众路线,又不断探索,不断开拓,创造了公安工作的新形式,积累了一些新经验,主要包括()。
简述法的效力与法的实效的区别和联系。
2018年度国家科学技术奖励大会于2019年1月8日上午在北京隆重举行。习近平向获得2018年度国家最高科学技术奖的哈尔滨工业大学刘永坦院士和中国人民解放军陆军工程大学钱七虎院士颁发奖章、证书,同他们热情握手表示祝贺,并请他们到主席台就座。随着2018年度
在大型信息系统中,数据一旦受到破坏会给用户造成不可挽回的损失。因此,—个实用和安全的网络信息系统的设计,应该包括网络文件【 】与恢复方法,及灾难恢复计划。
最新回复
(
0
)