首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Less than a year ago, a new generation of diet pills seemed to offer the long-sought answer to our chronic weight problems. Hund
Less than a year ago, a new generation of diet pills seemed to offer the long-sought answer to our chronic weight problems. Hund
admin
2015-04-10
47
问题
Less than a year ago, a new generation of diet pills seemed to offer the long-sought answer to our chronic weight problems. Hundreds of thousands of pound-conscious Americans had discovered that a drug combination known as "fen-phen" could shut off voracious appetites like magic, and the FDA had just approved a new drug, Redux, that did the same with fewer side effects. Redux would attract hundreds of thousands of new
pill poppers
within a few months.
But now the diet-drug revolution is facing a backlash. Some of the nation’s largest HMOs, including Aetna U.S. Healthcare and Prudential Healthcare, have begun cutting back or eliminating reimbursement for both bills. Diet chains like Jenny Graig and Nutri System are backing away from them too. Several states, meanwhile, have restricted the use of fen-phen. Last week the Florida legislature banned new prescriptions entirely and called on doctors to wean current patients from the drug within 30 days; it also put a 90-day limit on Redux prescriptions. Even New Jersey doctor Sheldon Levine, who touted Redux last year on TV and in his book The Redux Revolution, has stopped giving it to all but his most obese patients.
The reason for all the retrenchment: potentially lethal side effects. Over the summer, the FDA revealed that 82 patients had developed defects in their heart valves while on fen-phen, and that seven patients had come down with the same condition on Redux. As if that weren’t bad enough, physicians reported that a woman who had been taking fen-phen for less than a month died of primary pulmonary hypertension, a sometimes fatal lung condition already associated with Redux. And an article in the Journal of the American Medical Association last month confirmed earlier reports that both fen-phen and Redux can cause brain damage in lab animals.
These findings led the New England Journal to publish an editorial admonishing doctors to prescribe the drugs only for patients with severe obesity. Meanwhile, FDA asked drugmakers to put more explicit warnings on fen-phen and Redux labels. Since mid-July, prescriptions for fen-phen have dropped 56%, and those for Redux 36%, according to IMS America, a pharmaceutical-market research firm.
All that really does, however, is bringing the numbers down to where they should have been all along. Manufacturers said from the start that their pills offered a short-term therapy for the obese, not for people looking to fit into a smaller bathing suit. FDA approved Redux with just such a caveat, and when limited to these patients, the drugs may still make sense— despite the risks—because morbid obesity carries its own dangers, including heart disease, diabetes and stroke. Too often, however, Redux and fen-phen were peddled to all comers, almost like candy. The current backlash, says Levine, is a "roller coaster that never should have happened".
What does the phrase "pill poppers"(Lines 5-6, Paragraph 1)means?
选项
A、Pill distributors.
B、Pill manufacturers.
C、Pill promoters.
D、Pill takers and abusers.
答案
D
解析
第一段第五至第六行的词组pill poppers的意思是什么?[A]药品经销商。[B]药品生产商。[C]药品促销员。[D]药品服用者和滥用者。根据上下文,文章先提到几十万对体重敏感的美国人发现新药fen—phen能抑制他们的食欲;然后又讲另一种新药Redux有同样的作用,但副作用较小,显然更会吸引那些“对体重敏感的美国人”,也说是那些服用这些药物甚至服药上瘾的人,即[D]。pill poppers指“长期大量服药的人,服药成瘾者”。而其他三个选项“药品经销商”、“药品生产商”和“药品促销员”都不符合上下文逻辑。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LD74777K
0
考研英语一
相关试题推荐
AccordingtoRichardSatava,theapplicationofvirtualrealitytomedicine______.RichardSatavahasvisionsof______.
WhyisEnglishdifficultaccordingtothetext?WhyaremanyforeignwordsadoptedintotheEnglishlanguage?
Inthe19thcentury,therewasahydraulicmodelofhowtobeagoodperson.Thereareallthesetorrentsofpassionflowingthr
Oftheworld’s774milliterateadultstwo-thirdsarewomen,asharethathasremainedunchangedforthepasttwodecades.Butgi
【F1】Medicinetodayfocusesprimarilyondrugsandsurgery,genesandgerms,microbesandmolecules,yetloveandintimacyarea
Apoemormoviemaybedescribedas"sentimental"ifitisappealingtoodirectlytothefeelingsoftheaudience.Thepoetsof
Writeanessayof160-200wordsbasedonthefollowingtable.Youressayshouldcoverthesethreepoints;1.thetendencyofthe
Scholasticthinkersheldawidevarietyofdoctrinesinbothphilosophyandtheology,thestudyofreligion.Whatgivesunityto
Wherecultureisconcerned,inMadridvarietyreigns.Withmodernartcenters【B1】______fromdiscardedfactoriesandtraditional
随机试题
男,50岁,肝炎病史20年,肝区持续性疼痛3个月,伴乏力,消瘦、食欲减退,恶心,低热,黄疸,查体肋下腋前线可及肿大之肝脏,质硬。最可能的诊断是
根据《民法通则》的规定,全民所有制企业法人以()承担民事责任。
甲、乙、丙、丁四人共同投资设立A普通合伙企业。合伙协议的部分内容如下:由甲、乙执行合伙企业事务,丙、丁不得过问企业事务;利润和损失由甲、乙、丙、丁平均分配和分担。在执行合伙企业事务过程中,为提高管理水平,甲自行决定聘请王某担任合伙企业经营管理人员。因合伙企
1/2,5/7,11/16,()。
在现代社会,人们多认为儿童本性是天真无邪的,课程内容的选择应更多考虑儿童的兴趣和需要。制定课程目标、选编课程内容是课程组织的基础,人们对儿童身心发展规律的认识是课程组织的()。
设函数f(x)在[0,1]上有连续的导数,f(0)=1,且={(x,y)|0≤y≤t一x,0≤x≤t}(0<t≤1),求f(x)的表达式.
上图所示的V模型中,与开发阶段中概要设计对应测试阶段称为(1)。在系统或配置项测试阶段处应采用(2)方法。请将(1)和(2)处的内容填入相应位置。请完成下面叙述,在(3)、(4)处填入恰当的内容,将解答填写在对应栏中。从上图中水平对应关系看,左
Everygeologistisfamiliarwiththeerosioncycle.Nosoonerhasanareaoflandbeenraisedalivesea-levelthanitbecomess
Ifourbrainswerecomputers,we’dsimplyaddachiptoupgradeourmemory.Thehumanbrain,therefore,ismore【M1】______comple
Itiseasytobecynicalaboutgovernment—andrarelydoessuchcynicismgounrewarded.Take,forinstance,policytowardswomen.
最新回复
(
0
)