首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
People travel for a lot of reason. Some tourists go to see battle fields or religious shrines. Others are looking for culture, o
People travel for a lot of reason. Some tourists go to see battle fields or religious shrines. Others are looking for culture, o
admin
2008-11-13
59
问题
People travel for a lot of reason. Some tourists go to see battle fields or religious shrines. Others are looking for culture, or simply want to have their picture taken in front of famous places. But most European tourists are looking for a sunny beach to lie on.
(77)
Northern Europeans are willing to pay a lot of money and put up with a lot of inconveniences for the sun because they have so little of it.
Residents of cities like London, Copenhagen, and Amsterdam spend a lot of their winter in the dark because the days are so short, and much of the rest of the year in the rain. This is the reason the Mediterranean has always attracted them. Every summer, more than 25 million people travel to Mediterranean resort and beaches for their vacation. They all come for the same reason, sun!
The huge crowds mean lots of money for the economies of Mediterranean countries. Italy’s 30,000 hotels are booked solid every summer. And 13 million people camp out on French beaches, parks and roadsides. Spain’s long sandy coastline attracts more people than anywhere else. 37 million tourists visit yearly, or one tourist for every person living in Spain.
(78)
But there are signs that the area is getting more tourism than it can handle.
The Mediterranean is already one of the most polluted seas on earth. And with increased tourism, it’s getting worse. The French can’t figure out what to do with all the garbage left by campers around St. Tropez. And in many places, swimming is dangerous because of pollution.
None of this, however, is spoiling anyone’s fun. The Mediterranean gets more popular every year with tourists. Obviously, they don’t go there for clean water and solitude. They tolerate traffic jams and seem to like crowded beaches. They don’t even mind the pollution. No matter how dirty the water is, the coastline still looks beautiful. And as long as the sun shines, it’s still better than sitting in the cold rain in Berlin, London, or Oslo.
选项
A、they want to see historic remains or religious spots.
B、they are interested in different cultural traditions and social customs.
C、they would like to take pictures in front of famous sites.
D、they wish to escape from the cold, dark and rainy clays back at home.
答案
D
解析
本题考查的是考生对细节的把握。答案对应于文章的第二段,其中提到北欧游客为了享受阳光而到地中海度假,因为北欧日照短而且阴雨天多。所以选择D
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LIJO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
NowmoreandmoreChinese,especiallytheyoung,havebeguntobuycarsorhousesonbankloan.Writeapassageofatleast120
Beingabletomultitaskishailedbymostpeopleasawelcomeskill,butnotaccordingtoarecentstudywhichclaimsthatyoung
Inthepast,youngpeopleinJapanwereexpectedtotakeonresponsibilitiestosupporttheirparentsandgrandparents.Nowthey
"TheMeganet"is______.Accordingtothepassage,whatisthedifferencebetween"theMeganet"andInternet?
Theswanismostlysilentthroughitslife,unabletosingsweetsongslikemostotherbirds.Inancienttimes,however,people
InternetpiracyreferstotheuseoftheInternetforillegallycopyingordistributingunauthorizedsoftware.Inthesecasesth
Accordingtothe______ofthecontract,employeesmustgivesixmonths’noticeiftheyintendtoleave.
AccordingtotheConstitution,anynationalagreementhastobe______byatwo-thirdsmajorityinparliament.
Accordingtothesituationandmissionduringthe"tenthfive-year"period,the"compendium"ofthe"tenthfive-yearplan"propo
随机试题
以下属于储藏室管理要求的是
关于胸骨角的描述,正确的是()
下列哪种情况常有震颤
来源于间叶组织的恶性肿瘤是
患者,男性,41岁,于饱餐、饮酒后突然出现牛上腹持久剧烈疼痛伴有反复恶心,呕吐出胆汁。查体腹壁压痛,腹壁轻度紧张,测血清淀粉酶明显增高。若考虑为水肿型胰腺炎,不应有的表现是
若A方案的投资大于B方案,△IRRA-B>i0(基准折现率),则表明()。
下列可能增加家庭净资产的情况有()。
(2002年考试真题)可以保持预算的连续性和完整性,并能克服传统定期预算缺点的预算方法是()。
根据企业破产法律制度的规定,下列选项中,属于破产债权的有()。
ManyforeignerswhohavenotvisitedBritaincallalltheinhabitantsEnglish,fortheyareusedtothinkingoftheBritishIsle
最新回复
(
0
)