首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Laura Davis grew up in London, far removed from the small country village she later moved to. Although not from an agricultural
Laura Davis grew up in London, far removed from the small country village she later moved to. Although not from an agricultural
admin
2010-03-26
50
问题
Laura Davis grew up in London, far removed from the small country village she later moved to. Although not from an agricultural background, she wasn’t impressed by what she had seen of conventional methods. Joining Laurence on the 32 acre smallholding of Bindon Farm provided a perfect opportunity to develop an organic system of farming.
"It was perfect really," she says. "We never considered using chemicals, so we were organic from the start. The land here had never been intensively farmed, it was all permanent pasture, and in the early days it was more an exercise in self-sufficiency than a working farm. Later, when we decided to operate commercially, we both did part-time courses at the local agricultural college. It was a general course, not particularly geared to an organic system. There is tremendous confusion about what ’organic’ means. We describe organic produce as ’the products of a sustainable system of farming that is environmentally harmless.’ In other words, ’organic’ describes the system of farming rather than the produce itself. All land has a certain amount of naturally occurring chemicals in it. It’s also possible that your produce can be marginally contaminated by, for instance, the farmer next door. So it is wrong to suggest that the product is completely free of chemical residue(残余物,残渣)."
The Soil Association is the body which approves land suitable for organic growing. Their inspectors issue a Soil Association symbol which can be used in the marketing of organic produce. To gain the symbol, land has to be free of chemical use for at least two years— sometimes longer, depending on how it has been used previously. The organic farmer also has to demonstrate competence in organic farming. The Soil Association was in its infancy when Laura and Laurence began and they were among the first to be awarded the symbol.
According to Laura, the word ’organic’ describes ______.
选项
A、a way of farming that is completely free of chemicals
B、a kind of food from which all chemicals have been removed
C、a way of growing things without using artificial chemicals
D、a kind of food that contains natural but not artificial chemicals
答案
C
解析
题干问的是Laura对organic的理解,故应从第二段第六句“We describe organic produce as‘the products of a sustainable system of farming that is environmentally harmless.’In other words,‘organic’describes the system of farming rather than the produce itself....So it is wrong to suggest that the product is completely free of chemical residue”处选取答案。根据“So it is wrong...residue”可排除A项的 completely free of chemicals;B、D均与原文不符,故C为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LJk7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Itpublishesbookswithaidofcomputers.B、Itonlypublisheschildren’sbooks.C、It"personalizes"thebooksbyhavingtheco
Everyonewhotravelsinspacesuffersfromfeelingsofmotionsicknessinitially.Ifastronautsaregiventaskstodo,theyqui
A、ShowhisstudentIDandpaytendollars.B、Usehisinternationaldriver’slicense.C、Takeadriver’stestandapplyforalimi
A、Shewantsmoremoney.B、Shefeelshervaluewasn’tappreciated.C、Shewantsamoreinterestingjob.D、She’stiredofworking.
Thepassagegivesageneraldescriptionofthewaystopreparefortests.Youarenotcheatingifyouaskaboutthematerialon
Standbypowerisconsumptionofenergybyelectricalappliancesevenwhentheyarepluggedoff.Whenwestayataroominahou
A、Bybuses.B、Byprivatecars.C、Byrail.D、Byair.C根据文中提到的“InChinatodaythemostcommonwayoftravelingisstillbyrail”,可
ItisnowalmosttwoyearssincetheEuropeanUniondecidedtogoaheadwithplanstolaunchasatellite-navigationnetworktor
Accordingtothetext,McKinseyisfavoredbyAmericanMBAstudentsinthatthecompany______.Aweakpointof"waroftalent"
A、Twohundreddollars.B、Threehundreddollars.C、Twothousanddollars.D、Threethousanddollars.CHowmuchmoneydoesthemanw
随机试题
县级以上城市人民政府城市规划行政主管部门负责本行政区域内建设项目选址和布局的规划管理工作。城市规划行政主管部门在这项工作中,下列说法哪项是不准确?()
[背景资料]某市准备建设一座图书馆工程,建筑面积为8000m2,预计投资约1200万元,建设工期为12个月,工程采用公开招标方式确定承包商。建设单位为节约开支,决定自行招标,并向当地的建设行政主管部门提出招标申请,得到批准,建设单位依照法定程序进行公开
欺诈客户行为包括()。
王某某在集市上收购烟叶,因此王某某为烟叶税的纳税人。()
下列各项中,免征车船税的是()。
示范和领操的形式有_______、_______、_______、_______。
或许有人会认为人口多是环境资源压力的主要来源,可以说30年前我国开始实行计划生育的时候的确是这样,但是现在情况已经发生了改变。当前造成我国资源环境主要压力的已经不再是人口曾长,而是传统的经济增长方式。从现在看来,我们已经有足够的能力和办法来协调人口发展与资
藏羚羊是中国国家一级保护动物,主要分布在西藏、青海、新疆西部80多万平方公里的高寒荒漠地区,其中80%的区域在西藏羌塘境内。自20世纪80年代开始,由于受国际藏羚绒制品消费和非法贸易利益的驱使,青藏高原上的藏羚羊遭受了盗猎分子的大肆猎杀,种群数量急剧下降。
以下不属于英美法系特点的是:
Marywasinalatherwhensheheardthatshewouldbetransferredtoanotherdepartment.Theunderlinedpartmeans______.
最新回复
(
0
)