首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If you think money can’t buy you friends, think again, in the online world, it’s possible to purchase a crowd of fans. One thous
If you think money can’t buy you friends, think again, in the online world, it’s possible to purchase a crowd of fans. One thous
admin
2017-01-15
47
问题
If you think money can’t buy you friends, think again, in the online world, it’s possible to purchase a crowd of fans. One thousand cost only $18 on average, according to estimates by Barracuda Networks, a network security company. Yet these friends won’t meet you for drinks after work. In fact, they don’t even exist. They are pixels on a screen.
A large share of social-media followers of the biggest companies are not human, believes Marco Camisani Calzolari, an entrepreneur and professor at Milan’s ILUM University. In a recent study he quantified the proportion of computer-generated fans or inactive users following big brands on Twitter. To decide whether a follower is human, Mr. Camisani Calzolari used various criteria, including the number of posts from a fan’s Twitter account and the use of correct punctuation in tweets. According to this research, by June 2011 nearly half of Twitter followers of computer maker Dell—about 700, 000—were bots.
Some politicians also seem to have many fake followers. Mitt Romney, the former Republican presidential candidate, became the focus of media attention when his Twitter following swelled by 17% in a single day in July. On close inspection, a significant proportion of Mr. Romney’s followers appeared to be fake profiles. In Italy Beppe Grillo’s Five Star Movement lost the driving force when Mr. Camisani Calzolari made a similar claim about the followers of the comedian-turned-politician.
There is no indication that any of the companies mentioned in Mr. Camisani Calzolari’s paper have bought followers—rogue bots often attach themselves to people and brands without payment. But some firms do buy a social media following. Fake profiles are at the center of a very vibrant and growing underground economy, says Barracuda Networks. On eBay, the e-commerce site, for instance, the firm’s researchers have found 20 sellers offering to set up such profiles.
For start-ups a strong social media following can boost business. A small mom-and-pop shop struggling to sell its goods can look like a booming upstart thanks to a swollen Twitter account, or an artificially high number of Facebook likes. For major international companies, a small number of followers in the early stages of engagement with social media can be embarrassing at best and damaging to brand perception at worst. Buying crowds of fans—even if they aren’t engaged with the brand—can give an artificial boost to a business.
For now, the trick works. "Normal people don’t know yet that there is this biack market. Most have total trust that a brand’s followers are real, " says Mr. Camisani Calzolari. But brands are already finding diminishing returns. When everybody has a large following, the impact is much diminished. And consumers are starting to cotton on to sharp practices. "The number of followers is a superficial measurement unless they are engaged, " argues Carly Donovan of Ogilvy Action, an arm of Ogilvy & Mather, the advertisement and public relations agency. Money can buy you friends—just not very good ones.
Which of the following is INCORRECT about Mr. Camisani Calzolari’s recent study?
选项
A、He investigated the followers of big brands on Twitter.
B、He compared computer-generated fans with inactive users.
C、He needed to judge whether a follower is real.
D、He used the number of articles posted as a research standard.
答案
B
解析
文章第二段第二句表明,在最近的一项研究中,卡米萨尼·卡佐拉里量化了大品牌公司的推特账号所拥有的电脑生成粉丝或僵尸粉丝的比例,而不是对这两种粉丝进行对比,所以[B]为本题答案,同时排除[A]“他调查了大品牌公司的推特网粉丝”。[C]“他需要判断粉丝是否是真实的”和[D]“他把推文数作为研究的一个标准”在文中第二段第三句均有所提及,故均排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LNJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Acompanyhaslaunchedrevolutionarysoftwarefortrackingstolenmobilephonesthatisimpossibletoremovefromthedevice—eve
Acompanyhaslaunchedrevolutionarysoftwarefortrackingstolenmobilephonesthatisimpossibletoremovefromthedevice—eve
Acompanyhaslaunchedrevolutionarysoftwarefortrackingstolenmobilephonesthatisimpossibletoremovefromthedevice—eve
Hefeelsithisdutytohelpothers.Theitalicizedphraseis______.
WhichofthefollowingitalicizedpartsDOESN’Tindicatereason?
Thecompanystipulatedthatthiscontract______fulfilledwithinonemonth.
______,Tomremainsmodestandiswillingtoacceptsuggestionsfromothers.
______fromthetopofthehill,thecitytakestheroundshapewithaflowingriverthroughit.
Whatisthepassagemainlyabout?
Accordingtothepassage,somejobapplicantswererejected______.
随机试题
心脏听诊检查包括哪些内容?()
利用模块化构件的方法有很多,诸如()①共享构件模块化;②“量体裁衣”模块化;③混合模块化;④可组合模块化;⑤仿真模块化。
男性,48岁。吞咽困难1个月。30年前因“胃溃疡穿孔”做“胃大部切除术”。入院行上消化道造影。应首选何器官作为代食管器官
下列各项中,应计入营业外支出的是()。
在近代中国的历史上,各种思想呈现一种“你方唱罢我登场”的流动局面,似乎没有什么思想观念可以________。填入划横线部分最恰当的一项是:
某果品公司急需将一批不易存放的水果从A市运到B市销售。现有四家运输公司可供选择,这四家运输公司提供的信息如下: 如果A、B两市的距离为S千米(S<550千米),且这批水果在包装与装卸过程以及运输过程中的损耗为300元/小时,那么要使果品公司支付的总费
下列选项不是人文主义教育的特征的是
张阳是北京某公司财务部的主管,为了提高公司的日常报账和结算单审核效率,他准备设计一个《经费联审结算单》模板。请根据考生文件夹下“Word素材文件1.docx”和“Word素材文件2.xlsx”帮他完成制作任务,具体要求如下:“Word素材文件2.xls
WewillvisitEuropenextyear,(provide)______wehavethemoney.
Mostpeopledon’twakeupinthemorning,combtheirhair,andwalkoutthefrontdoorandontotheworldstage.ButBritain’sP
最新回复
(
0
)