首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Many people who are in need work in it. B、The hospital blood is mainly provided by it. C、Anyone can get help from it. D、It cov
A、Many people who are in need work in it. B、The hospital blood is mainly provided by it. C、Anyone can get help from it. D、It cov
admin
2011-01-01
51
问题
Red Cross is an international organization that cares for people who are in need of help. The Red Cross exists in almost every country around the globe. A man in a Beijing hospital who needs blood, a woman in Turkey who was injured in an earthquake, and a family in Indonesia that lost their home in Tsunami may all be aided by the Red Cross.
The idea of forming an organization to help people in need began with Jean Dunant. In 1859, he observed how people were suffering on a battlefield in Paris. He wanted to help the wounded soldiers despite which side they were fighting for. His efforts brought on the Geneva Convention, an international treaty. It protects prisoners of war, the sick and wounded, and other citizens during a war.
The Red Cross in the United States was set up by Clara Barton in 1881. Today the American Red Cross provides a lot of services for the public, such as helping people in need, teaching first aid, demonstrating water safety, and providing blood.
29. Which of the following is true about the Red Cross?
30.Who was the father of the Red Cross?
31.What made the father determined to build the Red Cross?
选项
A、Many people who are in need work in it.
B、The hospital blood is mainly provided by it.
C、Anyone can get help from it.
D、It covers nearly the whole world.
答案
D
解析
判断题。本文介绍“红十字会”的背景知识。通过浏览选项可知,本题问的是“it”的特征。需要帮助的人未必在“红十字会”工作,原文未提到,选项A是干扰项;“红十字会”可以给病人甚至医院提供血源,但是不能以此推断医院的血源主要来自“红十字会”,选项B也不对;文章一开始就说“Red Cross is an international organization that cares for the people who are in need of help.”,由此可见,并非人人都可得到其帮助,否则原文就没有必要在the people后加上限制性定语从句who are in need of help,所以选项C与原文相比逻辑上有误,扩大了外延,不能选;随后文章提到“Red Cross exists in almost every country around the globe.”告诉人们,作为一个国际组织的“红十字会”几乎遍及全球各地,选项D是对原文换个说法的重新解释,与原文相符,正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LNy7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Mobileofficeisthemutualproductofeconomic,scientificandsocialprogress.Mobileofficehasbecomeasolutionthatprovid
Studentswhoareshytoanswerquestionsinclasswillhavetheirembarrassmentendedinanewelectronicsystemwhichallowsth
SecretsofStrongFamiliesAgroupofAmericanmarriageandfamilycounselorsonceplacedabriefnoticeinfourdozennewsp
Inhisyouth,KnuteAxelbrodwantedtolearnmanylanguages,toknoweverythingabouthumanhistory,to【C1】______wisebyreadin
Inhisyouth,KnuteAxelbrodwantedtolearnmanylanguages,toknoweverythingabouthumanhistory,to【C1】______wisebyreadin
A、Shetooksomepaintingcourses.B、Sheconsultedthepaintingteacher.C、Shevisitedartmuseumsofvariouscountries.D、Shest
Eachcollegeevaluatesapplicantsdifferently.Itisimportanttobeawareofthesedifferencesandtocreateastrategythatis
PeopleintheUnitedStateshonortheirparentswithtwospecialdays:Mother’sDay,onthesecondSundayinMay,andFather’sD
Itmusthavebeenaftertwoo’clockinthemorningwhenthelastguests【C1】______theirleave,andalthoughwehadenjoyedthe
Theysaidtheywould____________(草拟一份合同)withinthisweek.
随机试题
Electroniccomputerswould______peoplewhodonotshareacommonlanguagetotalktoeachother.
严重感染时“核左移”是指杆状核幼稚型的()增多。
患者,女,40岁。的近中邻面浅龋,且该牙牙冠短小,切端较厚。在3/4冠修复中为增加固位作用和加强阻挡舌向脱位作用,除邻沟外可考虑预备
下列不属于地黄饮子主治的是
下列说法中,符合《民事诉讼法》规定的有:()
政府投资资金按项目安排,根据资金来源,项目性质和调控需要,可分别采取()等方式。
当受到害虫侵袭时,大豆和其他植物会产生一种叫做茉莉酸盐的荷尔蒙,从而启动一系列化学反应,合成更多蛋白酶抑制剂,增强自身的抵抗力。害虫吃下这种化合物以后,其消化功能会受到抑制。植物生物学家德鲁西亚发现高浓度二氧化碳会导致植物丧失分泌茉莉酸盐的能力,整个“防御
某地区平均每天产生生活垃圾700吨,由甲、乙两个处理厂处理。甲厂每小时可处理垃圾55吨,所需费用为550元;乙厂每小时可处理垃圾45吨,所需费用为495元。如果该地区每天的垃圾处理费不能超过7370元,那么甲厂每天处理垃圾的时间至少需要()小时。
在信息化社会中,存在一个“虚拟社区”,人们的交流等“网络操作行为”符合现在社会的文化道德标准和法律、法规的是(21)。
A、PayfullattentiontotheTVshows.B、Misswhathappeningonthescreen.C、Missthecuesthatwearefull.D、Eatlessfoodtha
最新回复
(
0
)