首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Almost every family buys at least one copy of a newspaper every day. Some people subscribe (订阅) to as many as two or three newsp
Almost every family buys at least one copy of a newspaper every day. Some people subscribe (订阅) to as many as two or three newsp
admin
2010-01-12
50
问题
Almost every family buys at least one copy of a newspaper every day. Some people subscribe (订阅) to as many as two or three newspapers. But why do people read newspapers?
Five hundred years ago, news of important happenings-battles lost and won, kings or rulers overthrown (推翻) or killed-took months and even years to travel from one country to another. The news was passed by word of mouth and was never accurate. Today we can read in our newspapers of important events that occur in far away countries on the same day they happen.
Apart from supplying news from all over the world, newspapers give us a lot of other useful information. There are weather reports, radio, television and film guides, book reviews, stories and, of course, advertisements. The bigger ones are put in by large companies to bring attention to their products. They pay the newspapers thousands of dollars for the advertising space, but it is worth the money, for news of their products goes into almost every home in the country. For those who produce newspapers, advertisements are also very important. Money earned from advertisements makes it possible for them to sell their newspapers at a low price and still make a profit.
(1) Newspapers often have information on gardening, cooking and fashion as well as a small but very popular section on jokes and cartoons (漫画).
In the past, news was______.
选项
A、sent by telegraph
B、passed from one person to another
C、sent by letter
D、sent by telephone
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LUJO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Apartfrompersonalpreferences,socialcontextalsoaffectsbothdirectlyandindirectlythemediaandthemediacontenttowhi
Ifpossible,anenvironmentalteamshouldbeformed______representativesandexpertsfromvariousscientificfieldswhocancont
Man:I’mgoingtodropmyInformationScienceclass.Itmeetstooearlyinthemorning.Woman:Isthatreallyagoodreasontod
In1904A.P.GianninibecameaboardmemberofaSanFranciscobank.Hediscoveredthatmostbankscaredonlyforthewealthy,
Whenanartmuseumwantsanewexhibit,itbuysthingsinfinishedformandhangsthemonitswalls.Whenanaturalhistorymuse
Whenanartmuseumwantsanewexhibit,itbuysthingsinfinishedformandhangsthemonitswalls.Whenanaturalhistorymuse
Hewouldhavefinishedhisuniversitystudybuthe______toquitandfindajobtosupporthisfamily.
Iliveinabigcity.It’snoisyanddirtyandIgetvery【C1】______.AttheweekendsIliketoleavethecityandgetsome【C2
Itwasaholidayweekend.Thepoliceofficersweresittinginahotroom【C1】______in-structions(指示)fromtheircaptain.Oneof
Amancannotsmilelikeachild,______achildsmileswithhiseyes,whileamansmileswithhislipsalone.
随机试题
下列哪些属于法官张某违反法官职业道德规定的情形?(2007年试卷一第88题)
某城镇污水处理厂辐流式沉淀池的表面水力负荷为2.0m3/(m2.h),混合液在池中的停留时间为2.0h,则沉淀池的有效水深应为()。
对于实行项目法人责任制的项目,属于项目总经理职权的工作是()。
招标人确定投标文件提交截止时间时,应充分考虑投标人编制投标文件所需要的时间,自招标文件开始发出之日起至投标人提交投标文件截止之日止,最短不得少于()日。
纺织品出口临时管理的适用范围及报关规范是()。
材料二:阅读下面的短文。完成66—70题。美国科学家近日研制出一种摄像机,它可以把患者静脉的绿色视频图像投射在皮肤上,这一投影与静脉的实际位置基本一致。这样可大大减少因医护人员静脉注射不熟练给患者带来的疼痛。这台名为“静脉对比度增强仪”
健全的社区组织是开展社区工作的重要保证。社区组织建设的重点是加强社区党组织、社区居委会组织和社区中介组织建设。下列关于社区组织的说法正确的是()。①社区党组织是社区组织的领导核心②社区居委会是社区工作的执行机构③提高社
如图所示是一种家庭电路带指示灯的按键开关的电路图。使用时发现,当开关断开时,照明灯甲熄灭,指示灯乙发出微光;当开关闭合时,只有照明灯甲发光。根据这种开关的控制特性可以判断:
假设随机事件A与B相互独立,,求a的值.
Mostpeoplefeeltheneedtomakesureeveryoneinagroupiscomfortablebeforetheystartabusinessmeeting.Thispre-discuss
最新回复
(
0
)