首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
医学
I was invited to present a lecture to a class of graduate nurses who were studying the " Psychosocial Aspects of Aging. " I star
I was invited to present a lecture to a class of graduate nurses who were studying the " Psychosocial Aspects of Aging. " I star
admin
2013-10-31
56
问题
I was invited to present a lecture to a class of graduate nurses who were studying the " Psychosocial Aspects of Aging. " I started my lecture with the following case presentation: The patient is a white female who appears her reported age. She neither speaks nor comprehends the spoken word. Sometimes she babbles incoherently for hours on end. She is disoriented about person, place, and time. She does, however, seem to recognize her own name. I have worked with her for the past 6 months, but she still does not recognize me.
She shows complete disregard for her physical appearance and makes no effort whatsoever to assist in her own care, she must be fed, bathed, and clothed by others. Because she is edentulous, her food must be pureed, and because she is incontinent of both urine and stool, she must be changed and bathed often. Her shirt is generally soiled from almost incessant drooling. She does not walk. Her sleep pattern is erratic. Often she awakens in the middle of the night, and her screaming awakens others.
Most of the time she is friendly and happy. However, several times a day she gets quite agitated without apparent cause. Then she screams loudly until someone comes to comfort her.
After the case presentation, I asked the nurses how they would feel about taking care of a patient such as the one described. They used words such as " frustrated," " hopeless, " " depressed, " and "annoyed" to describe how they would feel.
When I stated that I enjoyed taking care of her and that I thought they would too, the class looked at me in disbelief. I then passed around a picture of the patient; my 6-month-old daughter.
After the laughter had subsided, I asked why it was so much more difficult to care for a 90-year-old than a 6-month-old with identical symptoms. We all agreed that it is physically easier to take care of a helpless baby weighing 15 pounds than a helpless adult weighing 100, but the answer seemed to go deeper than that.
The infant, we all agreed, represents new life, hope, and almost infinite potential. The demented senior citizen, on the other hand, represents the end of life, with little potential for growth.
We need to change our perspective. The aged patient is just as lovable as the child. Those who are ending their lives in the helplessness of old age deserve the same care and attention as those who are beginning their lives in the helplessness of infancy.
To the author, the nurses’ responses to her detailed description are probably______.
选项
A、expected
B、unexpected
C、disregarded
D、criticized
答案
A
解析
通过阅读文章可以发现作者是故意模糊案例中患者的年龄,误导听众,因为作者了解人们都认为照顾a helpless adult weighing 100是非常困难的。因而可以推断作者早已料到护士们的反应。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LUU3777K
本试题收录于:
医学博士外语题库考研分类
0
医学博士外语
考研
相关试题推荐
A、Itisfunthoughnotwidelypracticed.B、Itistobenefityourdependents.C、Itisgettingpopular.D、Itisabsurd.B录音中讲到购买寿险
Peoplehaveworriedaboutsmogformanyyears,andthegovernmenthasspentbillionsofdollarstotrytocleanuptheairofbi
Despitegrowingnumbersofjoggers,CanadaFitnessSurveysacrossthecountrydemonstratethatCanadiansarelessphysicallyfit
Environmentalofficialsinsistthatsomethingbedoneto______acidrain.
Thebestexerciseshouldrequirecontinuous______,ratherthanfrequentstopsandstarts.
Everyonehasseenithappen.Acolleaguewhohasbeenexcited,involved,andproductiveslowlybeginstopullback,loseenergy
A、Theclasseshaveimprovedhishealth.B、Hisnewclassesfitbetterthantheoldones.C、He’sthinkingoftakingexerciseclas
A、Hesaidyes.B、Hesaidno.C、Hedidn’tgivedefiniteanswer.D、Hedidn’tknow.A当陌生人问“whethertherewouldbeanyopportuniti
A、Vitaminscanhelpkeeppeoplehealthywhenusedcorrectly.B、Millionsofpeopletakevitaminpillstoimprovetheirhealth.C、
A、Theyresembleothermoths.B、Theyemitafragrantodor.C、Theyscareoffotherpollinators.D、Theyarehighlyvisibleatnight
随机试题
短期目标是长期目标的过程分解为连续的若干个小步骤,每个小步骤就是一个()
(59~63题共用题干)女性,60岁,患慢性肾炎8年。近日水肿加重,经常恶心、尿少,血压170/97mmHg,血尿素氮23mmol/L,肌酐460mmol/L,肾小球滤过率25m1/min,诊断为慢性肾衰竭尿毒症期。尿毒症营养治疗的基本原则是增加必需氨基酸
WHO龋病流行程度属高的标准是
儿童性早熟的诊断依据不包括
A.降钙素B.多巴胺C.缩宫素D.维生素DE.乙酰胆碱属于32肽的是()
电磁波中,()频段俗称高频辐射。
项目目标可分解为工期目标、成本目标和()。
“剪切”、“复制”、“粘贴”命令的快捷键分别为______、______、______。
Whoisthemanprobablytalkingto?
ThanksgivingDayiscelebratedwithalotof【C1】______andmerry-makinginAmerica.CelebratedonthefourthThursdayinthe
最新回复
(
0
)