首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Archaeologists have found wheeled ceramic toys made by the Toltec, twelfth-century inhabitants of what is now Veracruz. Although
Archaeologists have found wheeled ceramic toys made by the Toltec, twelfth-century inhabitants of what is now Veracruz. Although
admin
2014-10-21
57
问题
Archaeologists have found wheeled ceramic toys made by the Toltec, twelfth-century inhabitants of what is now Veracruz. Although there is no archaeological evidence that the Toltec used wheels for anything but toys, some anthropologists hypothesize that wheeled utility vehicles were used to carry materials needed for the monumental structures the Toltec produced. Which of the following, if true, would most help the anthropologists explain the lack of evidence noted above?
选项
A、The Toltec sometimes incorporated into their toys representations of utensils or other devices that served some practical purpose.
B、Any wheeled utility vehicles used by the Toltec could have been made entirely of wood, and unlike ceramic, wood decays rapidly in the humid climate of Veracruz.
C、Carvings in monument walls suggest that the Toltec’s wheeled ceramic toys sometimes had ritual uses in addition to being used by both children and adults as decorations and playthings.
D、Wheeled utility vehicles were used during the twelfth century in many areas of the world, but during this time wheeled toys were not very common in areas outside Veracruz.
E、Some of the wheeled ceramic toys were found near the remains of monumental structures.
答案
B
解析
读明白问题永远是解题时最重要的。本题让我们去寻求选项来帮助考古学家解释段落中所提到的证据的缺乏,实际上也就是寻求一个选项去驳斥某些考古学家的估计,(B)很好地实现了问题目的,因此(B)正确;(E)易误选,但(E)与问题目的不符,所以(E)不正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LdtO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
Theteacherspokesofastthatitwashardforthestudentsto______whathewassaying.
Nomatterwhoyouareorwhereyoucomefrom,onethingiscertain:youareacquaintedwiththemosquito(蚊子)—althoughyouprobab
Internetuseappearstocauseadropinpsychologicalhealth,accordingtoresearchatCarnegieMellonUniversity.Evenpeop
Aseasonticket________theholdertomakeasmanyjourneysashewishedwithinthestatedperiodoftime.
Wemustleavethepartyatexactly9:00________we’llbelateforwork.
Alawyerfriendofminehasdevotedherselftotheserviceofhumanity.Herspecialareaiscalled,publicinterestlaw".M
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetourfutureenergyneeds?Thesearetwoimportantqu
Generallyspeaking,employersarelookingfortwothingsinjobapplicants:proofthatacandidatecanhandleaspecificjoband
Advertisementisoftenusedto______.Fromthelastsentenceofthispassageweconcludethat______.
Inanattempttoimprovetheoverallperformanceofclericalworkers,manycompanieshaveintroducedcom-puterizedperformance
随机试题
信息的特征有()
与激动药竞争同一受体使激动剂量效曲线右移,且使最大效应也降低:与受体亲和力不弱,内在活性小:
理想的载体应该具备下列哪些特征
继发性高血压最常见的原因低肾素型高血压
A.烟酸类B.贝丁酸类C.TC吸收抑制D.胆酸螯合剂E.HMG-CoA还原酶抑制剂高胆固醇血症患者应首选的是
胰岛素的药理作用不包括
根据生命周期理论和波士顿矩阵,下列关于成熟期的说法中,正确的有()。
学习定势对学生的学习起阻碍作用。
定义学生选修课程的关系模式为SC(S#,Sn,Sd,Sa,C#,G)(其属性分别为学号、姓名、所在系、年龄、课程号和成绩);C(C#,Cn,P#)(其属性分别为课程号、课程名、先选课)。关系模式SC的主键是
"Nothingmorethanashandbones."Thatgrimdescriptionofhowsomevictimswerefoundunderscoresthehorrorofthewildfires
最新回复
(
0
)