首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When the United States Congress created Yellowstone National Park in 1872, the goal was to set aside a place where Americans cou
When the United States Congress created Yellowstone National Park in 1872, the goal was to set aside a place where Americans cou
admin
2021-04-29
41
问题
When the United States Congress created Yellowstone National Park in 1872, the goal was to set aside a place where Americans could enjoy the beauty of nature for years to come. Now, 142 years later, there are hundreds of national parks across the country, and technology is changing the way people experience them. Should park visitors be able to use cell phones, or should their use be restricted?
"Connectivity presents a real challenge to all of us. " Al Nash says. He is a public affairs officer at Yellowstone National Park. He says cell phone service at Yellowstone is available in parts of the park with stores and campgrounds. This makes it easy for visitors to share photos of their trip on social networking sites and to stay in touch with friends and family members. If a park visitor is hurt or in danger, cell phones make it easier to get help. Some say the ability to download applications that provide information about plants and animals in the park can enrich a visitor’s experience.
Others say cell phones disturb people’s enjoyment of our national parks. In their view, cell phone towers are an eyesore, and they would rather hear the sound of birds than the ring of an incoming call. Can you imagine looking out a peaceful lake or field of grass only to be disturbed by a person shouting into their phone, "Can you hear me now?"
Nash says Yellowstone tries to strike a balance. "Ultimately, our job is to let visitors understand and enjoy nature better while protecting what people find special about Yellowstone, and one of those things that’s special is the ability to get away from the hustle and bustle of one’s daily life. "
According to the passage, which of the following statements about the cell phone service at Yellowstone is TRUE?
选项
A、It is limited to certain areas in the park.
B、It is available everywhere in the park.
C、It is not available in the park.
D、It is available to visitors at a fee.
答案
A
解析
根据文章第二段第三句“He says cell phone service at Yellowstone is available in parts of the park with stores and campgrounds.”可知,移动电话只在公园里有商店和营地的地方有信号,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LhtO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Threepeople,(),wereinjuredintheaccident.
()manypeopleprefercoffee,hedrinksteaasusual.
Thisisavery()situationandwedon’tknowhowtofaceityet.
Whenyou()thisoverwithher,youshouldnotseeheranymore.
Lovereallyisblindwhenitcomestophysicalflaws,itwouldseem.AresearchconductedbySocialStudiesCenterinUnive
Idon’tknowwhetherheisstill______incollectingcoins.Heusedtobe,butthatwasseveralyearsago.
Someeconomistsattributemuchoftherisingwageinequalityinthiscountry______theshiftinfavorofthemostskilledworkers
The______ofbloodalwaysmakeshimsick.
Forreasonsofsafetyandeaseofmaintenance,Washingtonanddozensofothercommunitiesarebuildingrubbersidewalksmade【C1】
Sendforadoctorquickly.Theoldman______.
随机试题
下列关于优先权的说法正确的是?
违反《测绘法》规定,建立地理信息系统,采用不符合国家标准的基础地理信息数据,可做的处罚是()。
比较各类感觉的反应时间,发现听觉和知觉反应时间最短,约()s,其次是触觉和视觉。
我国现阶段,全民所有制采取了()的形式。
对于违禁品,无论是否与案件有关,都应扣押。()
以下各项哪一个不是裴斯泰洛齐一生中的教育实践?()
在一项实验中,实验对象的一半作为实验组,食用了大量的味精。而作为对照组的另一半没有吃这种味精。结果,实验组的认知能力比对照组差得多。这一不利的结果是由于这种味精的一种主要成分——谷氨酸造成的。以下哪项如果为真,则最有助于证明味精中某些成分造成这一实验结论?
Airpollutionkilledaboutsevenmillionpeoplelastyear,makingittheworld’ssinglebiggestenvironmentalhealthrisk,theW
Writeanadofabout100wordsbasedonthefollowingsituation:TheMartialArtAssociationinyouruniversitywantstorecruit
本場
最新回复
(
0
)