首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Forty-thousand of the world’s young children die every day. This is 15 million a year. Many of these deaths can be prevented. In
Forty-thousand of the world’s young children die every day. This is 15 million a year. Many of these deaths can be prevented. In
admin
2014-05-25
49
问题
Forty-thousand of the world’s young children die every day. This is 15 million a year. Many of these deaths can be prevented. In fact, experts say, techniques now exist to save the lives of half of these children. The techniques are medically effective, simple to use and low cost. The biggest task has been to inform parents about these life-saving techniques.
Diarrhea(腹泻)is the main cause of deaths among children in developing countries. Diarrhea results when the body tries to clear itself of harmful bacteria(细菌). The body does this by getting out liquids, sometimes uncontrollably. If too much water, sugar and salt are lost in this way, the body cannot work normally. The child may die.
The United Nations International Children’ s Fund, UNICEF, introduces a technique. It uses a simple mixture of sugar and salt in water. The mixture does not stop diarrhea. But if used often as needed, it keeps fluid(体液)levels normal until the body has fought off the harmful bacteria. In Egypt, for example, the treatment was used in a children’ s health care program in the province of Alexandria. It reduced by one-half the number of deaths caused by diarrhea. The technique has now been used throughout the country.
According to the passage, a large number of children can be saved only when______.
选项
A、the life-saving ways are medically effective
B、their parents are rich enough for the life-saving techniques
C、the life-saving techniques are easy to use
D、their parents learn the life-saving techniques
答案
D
解析
事实细节题。题目询问在什么时候才能挽救孩子的生命。答案在文章的第一段。文章说只要父母掌握了救生术就可以挽救很多孩子的生命。所以正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Lhud777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Lifeisdifficult.Itisagreattruthbecauseoncewetrulyunderstandandacceptit,thenlifeisnolongerdifficult.
Wherearcthespeakers?
Wherearcthespeakers?
Wheredoestheconversationprobablytakeplace?
Youhavemadeafewspellingmistakesinyourcomposition,but______,itisfairlygood.
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
NipponexElectricsTokyo,Japan27August,2008AmpediteLtd146O’LearyStDublin,IrelandDearSirs,Imp
Weatherchangeswhenthetemperatureandtheamountofwaterintheatmospherechange.Wecanseeandfeelwatercomingfromthe
Manyvisitors(36)BritainarenotfondofEnglishfood.Theyareoftenheard(37),"Englishfoodisnotgood,Englishcoo
AhealthynewborngirlwasdiscoveredinCentralParkyesterdaymorning.Thebabywasabandonedonthetopofarockshortlybef
随机试题
患者,女性,65岁。因阵发性胸闷8年,持续胸痛8小时收入院。入院时血压为130/90mmHg,诊断为急性前壁心肌梗死。上述患者出现频发室性早搏,伴短阵室性心动过速,此时最恰当的处理应是
A.白及B.仙鹤草C.棕榈炭D.血余炭E.炮姜具有杀虫功效的药物是()
河流水文调查中一般需要考虑的指标有()。
2014年11月30日,某企业“坏账准备——应收账款”科目贷方余额为30万元,12月31日,相关应收账款所属明细科目借方余额为500万元,经减值测试,该应收账款预计未来现金流量现值为410万元。不考虑其他因素,该企业2014年12月31日应确认的资产减值损
根据我国宪法和法律规定,下列选项中属于民族自治地方的是()。
股东代表诉讼是指当公司的合法权益受到不法侵害而公司却息于起诉时,公司的股东即以自己的名义起诉,所获赔偿归于公司的一种诉讼制度。根据上诉定义,以下情形可以提起股东代表诉讼的是:
在两种互补品之间,其中一种商品价格上升,会使另一种商品的需求量()。
学生上完体育课后回到教室,有15人喝了饮水机里的纯净水,其中5人很快产生了腹泻。饮水机里的纯净水马上被送去检验,检验的结果不能肯定其中有造成腹泻的有害物质。因此,喝了饮水机里的纯净水不是造成腹泻的原因。如果上述检验结果是正确的,则以下哪项对上述论证的评价最
Generallyspeaking,aBritishiswidelyregardedasaquiet,shyandconservativepersonwhois【C1】______onlyamongthosewithw
在数据库中,产生数据不一致的根本原因是
最新回复
(
0
)