首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
New technology links the world as never before. Our planet has shrunk. It’s a new "global village" where countries are only seco
New technology links the world as never before. Our planet has shrunk. It’s a new "global village" where countries are only seco
admin
2009-05-24
72
问题
New technology links the world as never before. Our planet has shrunk. It’s a new "global village" where countries are only seconds away by fax or phone or satellite link. And, of course, our ability to benefit from this high-tech communications equipment is greatly enhanced by foreign language skills.
Deeply involved with this new technology is a breed of modem businesspeople who have a growing respect for the economic value of doing business abroad. In modem markets, success overseas often helps support domestic business efforts.
Overseas assignments are becoming increasingly important to advancement within executive ranks. The executive stationed in another country no longer needs fear being "out of sight and out of mind". He or she can be sure that the overseas effort is central to the company’s plan for success, and that promotions often follow or accompany an assignment abroad, if an employee can succeed in a difficult assignment overseas, superiors will have greater confidence in his or her ability to come back in the United States where cross-cultural considerations and foreign language issues are becoming more and prevalent(普遍的).
Thanks to a variety of relatively inexpensive communications devices with business applications, even small businesses in the United States are able to get into international markets.
English is still the international language of business. But there is an ever-growing need for people who can speak another language. A second language isn’t generally required to get a job in business, but having language skills gives a candidate the edge when other qualifications appear to be equal.
The employee posted abroad who speaks the country’s principal language has an opportunity to fist-forward certain negotiations, and can have the cultural insight to know when it is better to move more slowly. The employee at the home office who can communicate well with foreign clients over the telephone or by fax machine is an obvious asset to the firm.
选项
A、Critical.
B、Prejudiced.
C、Indifferent.
D、Postitive.
答案
D
解析
从短文第一段第一句及第三句中benefit,enhanced,第四段thanks to...,in expensive等褒义词语的使用,作者对高科技通讯设备的积极态度显而易见。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LmYi777K
本试题收录于:
GCT工程硕士(英语)题库专业硕士分类
0
GCT工程硕士(英语)
专业硕士
相关试题推荐
Theexperimentconductedbytheresearcherwasmeantto______.Thenumberofrefereeingerrorsintheexperimentalmatcheswas
Inn:We’llhavetodecidethedateofthemeetingrightnow.Linda:______.Inn:ThatwillbeOK.Linda,sendoutailtheinvitat
Wouldn’tyouratheryourchild______tobedearly?
Whichofthefollowingcountrieshasenjoyedthefastesteconomicgrowthinhistory?Whatisthemostimportantfactorthatlea
Whichofthefollowingcountrieshasenjoyedthefastesteconomicgrowthinhistory?Theword"meager"inthesecondparagraph
ThemediadirectorisresponsibleforthefollowingexceptThetechnologyconsultantwill______.
Imagineaworldinwhichchildrenwouldbetherulersandcoulddecidenotonlytheoutcomeofeachandeveryoccurrence,butal
Whentelevisionfirstbegantoexpand,veryfewofthepeoplewhohadbecomefamousasradiocommentatorswereabletobeeffect
Whentelevisionfirstbegantoexpand,veryfewofthepeoplewhohadbecomefamousasradiocommentatorswereabletobeeffect
Imagineaworldinwhichchildrenwouldbetherulersandcoulddecidenotonlytheoutcomeofeachandeveryoccurrence,butal
随机试题
______worksareknownas"novelsofcharacterandenvironment."
Theacceptedcriteriaofadequatediethavebeenchallengedbynewdiscoveriesinnutrition.
绞窄性肠梗阻的腹痛特点是()
蝶鞍在头颅侧面的投影点是
下列哪种基团不是一碳单位
人体内多数酶的最适pH为
下列有关质量缺陷说法正确的是()。
人的注意是不能长时间地保持固定不变的,经常出现周期性的加强或减弱。这是()。
下列叙述中正确的是()。
A、Therearethreedifferenttypesofstoragesystems.B、Differentmemoryholdsinformationfordifferentamountsoftime.C、Diff
最新回复
(
0
)