首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If the population of the earth goes on increasing at its present rate, there will eventually not be enough resources left to mai
If the population of the earth goes on increasing at its present rate, there will eventually not be enough resources left to mai
admin
2009-06-28
49
问题
If the population of the earth goes on increasing at its present rate, there will eventually not be enough resources left to maintain life on the planet. By the middle of the 21st century, if present trends continue, we will have used up all the oil that drives our cars. Even though scientists develop new ways of feeding the human race, the crowded conditions on earth will make it necessary for us to look for open space somewhere else. But none of the other planets in our solar sys- tem are capable of supporting life at present. One possible solution to the problem, however, has recently been suggested by American scientist, Professor Carl Sagan.
Sagan believes that before the earth’s resources are completely exhausted it will be possible to change the atmosphere of Venus. The difficulty is that Venus is much hotter than the earth and there is only a tiny amount of water there.
Sagan suggests that algae(藻类) organisms(生物,有机体) that can live in extremely hot or cold atmospheres and at the same time produce oxygen, should be bred in condition similar to those on Venus. As soon as this has been done, the algae will be placed in small rockets. Space- ship will then’ fly to Venus and fire the rockets into the atmosphere. In a fairly short time, the algae will break down the carbon dioxide(二氧化碳) into oxygen and carbon.
When the algae have done their work, the atmosphere will become cooler, but before man can set foot on Venus it will be necessary for the oxygen to produce rain. The surface of the planet will still be too hot for man to land on but the rain will eventually fall and in a few years something like earth will be reproduced on Venus.
选项
A、By the end of the twenty-second century.
B、By the end of the twenty-first century.
C、By the middle of the twenty-first century.
D、By the middle of file twenty-second century.
答案
C
解析
细节题。答案在文章第一段By the middle of...drives our cars.中。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LouK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
BelowisagraphshowingthepercentagesofAmericanoverweightchildren(aged6~11)from1971to2002.Summarizetheinformatio
You________Johninthestreetthismorning.He’sbeendeadforages.
____productionupby60%,thecompanyhashadanotherexcellentyear.
"Itwascoldyesterday.""_____."Whichofthefollowingiswrong?
A、Placeanotherorder.B、Calltocheckonit.C、Waitpatiently.D、Goandfindthefurniture.C女士要男士不要急,因为家具至少要一周的时间才能到。
Amanisreportedinthelocalnewspaper______bythreeyouthsashewalkedhomefromworkyesterday.
A、Peoplewhoexercisemorethanhalfanhour.B、Soldiersatquitehighplaces.C、Peoplewhodonotexerciseandsweat.D、Patient
A、Prof.Green’slastassistantisawoman.B、Thewomanjusthadababy.C、Prof.Greenisn’tatofficenow.D、Prof.Greenjustha
AJobWantedAdCASTLEHOTELAssistantManagerWear
随机试题
中国南方航空公司的英文代码是()。
甲、乙、丙三人各出资100万元共同设立一有限责任公司。公司章程规定:甲为公司董事长、法定代表人,并兼任监事会主席。公司依法成立后,甲的朋友王某向银行借款100万元,甲决定以公司名义为这笔借款提供担保。问题:甲决定提供担保是否合法?为什么?
参与调节氧化磷酸化作用的重要激素是
控制支气管哮喘气道炎症最重要的药物是
鲜血便且血液附着于粪便的表面多见于( )。
厂房内的丙类液体中间储罐应设置在单独房间内,其容积不应大于()的量。
促销是指企业利用各种有效的方法和手段,使消费者了解和注意企业的产品、激发消费者的购买欲望,并促使其实现最终的购买行为。根据上述定义。下列不属于促销的一项是:
集中式系统的一个主要优点是______。
软件测试分为白箱(盒)测试和黑箱(盒)测试。等价类划分法属于【 】测试。
Ittakesawhile,asyouwalkaroundthestreetsofNantes,acityofhaftamillionpeopleonthebanksoftheLoireRiver,to
最新回复
(
0
)