首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Staying on the farm. B、Leaving home for the city. C、Moving to the countryside. D、Running away from the school. B短文开头提到when I w
A、Staying on the farm. B、Leaving home for the city. C、Moving to the countryside. D、Running away from the school. B短文开头提到when I w
admin
2012-01-27
60
问题
When I was a child, I often dreamed of the time when I could leave home and escape to the city. We lived on a farm. In the winter especially, we were quite cut off from the outside world. As soon as I left school, I packed my bags and moved to the capital. However, I soon discovered that my life has its problems too.
One big disadvantage is money. It costs so much to go out, not to mention basics like food and housing. Another disadvantage is pollution. I have breathing problems, and the air is so polluted that I am afraid to go outside. Then there is the problem of traveling around. Although I have a car, I seldom use it because of the traffic jams. One choice is to go by bicycle, but that can be quite dangerous.
Of course there are advantages. First, there is so much to do in the city, whatever your taste in culture or entertainment. Besides, there are wonderful jobs and greater chances of moving to a more important job or position. Finally, if you like shopping, the variety of goods is very surprising — and, what is more, shops are often only a short walk away.
Is life better then, in the city? Perhaps it is, when you are in your teens or twenties. However, as you get older, and especially if you have small children, the peace of the countryside may seem preferable. I certainly hope to move back there soon.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. What was the speaker always thinking about when he was a child?
34. Which of the following is true about the speaker?
35. What does the speaker try to do in the passage?
选项
A、Staying on the farm.
B、Leaving home for the city.
C、Moving to the countryside.
D、Running away from the school.
答案
B
解析
短文开头提到when I was a child,I often dreamed of the time when I could leave home and escape to the city,即说话者小的时候总想离开家逃往城市,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Lpy7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Beforethe20thcenturythehorseprovideddaytodaytransportationintheUnitedStates.Trainswereusedonlyforlong-distan
AthleteswithadifferentkindandlevelofdisabilityarecompetingattheParalympicGames.Whereassomesportsare【S1】______t
A、Callingonherparents.B、Teaching.C、Businessandpleasure.D、Goingbackhome.C细节题。四个选项都是表示动作的动名词短语,因此推断问题是关于一个人的活动。男士在问到女士此
Astheplanecircledovertheairport,everyonesensedthatsomethingwaswrong.Theplanewasmovingunsteadilythroughtheair
Abooklikethisisnevertheworkofasingleauthororevenasmallgroupofauthors;rathertherearemanypeopleandinstitu
A、Attwoo’clock.B、Atthreeo’clock.C、Atfouro’clock.D、Atfiveo’clock.D综合推断题。女士说是凌晨两点起的火,男士说消防员用了三个小时将其扑灭,由此可知,火被扑灭的时间是五点
A、Futureman’slifestyle.B、Futureman’sthoughts.C、Futureman’sappearance.D、Futureman’seducation.C
ThoughtsofsuicidehauntedAnitaRutnamlongbeforeshearrivedatSyracuseUniversity.Shehadahistoryofmentalillnessand
TherearemorethanfortyuniversitiesinBritain--nearlytwiceasmanyasin1960s.Duringthe1960seight【C1】______newoneswe
TherearemorethanfortyuniversitiesinBritain--nearlytwiceasmanyasin1960s.Duringthe1960seight【C1】______newoneswe
随机试题
德育过程是由相互制约的四个因素构成的。这四个因素分别是:教育者、_______、_______和德育方法等。
下列关于胃液分泌抑制性调节的叙述中,哪一项是错误的
下列有关剖宫产术后患者的护理,不正确的是
A.肾上腺素B.去甲肾上腺素C.吗啡D.氨茶E.异丙肾上腺素临床上常用作强心药的是
某总承包单位将一医院的通风空调工程分包给某安装单位,工程内容有风系统、水系统和冷热(媒)设备。设备有7台风冷式热泵机组,9台水泵,123台吸顶式新风空调机组,1237台风机盘管、42台排风机,均由业主采购。通风空调工程的电气系统由总承包单位施工。通风空调设
货币的时间价值是由时间创造的,因此,所有的货币都有时间价值。()
某市本年度物业服务合同到期管理服务的物业面积为100万m2,新签订合同接管面积为150万m2,上年物业服务合同期跨入本期继续管理服务的物业面积为50万m2,本年接管后又退出的物业管理服务的物业面积为70万m2,则对该市本年度物业管理服务面积进行统计为(
虚拟局域网可以将网络结点按工作性质与需要划分为若干个______。
intheendmother’ssister
Sallywasabitshy,buttheteacherfoundherquite______discussingarecentfilmwithothers.
最新回复
(
0
)