首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In previous generations, young people were under their parents’ control; now the teenage children of the West’s richest generati
In previous generations, young people were under their parents’ control; now the teenage children of the West’s richest generati
admin
2012-12-13
56
问题
In previous generations, young people were under their parents’ control; now the teenage children of the West’s richest generation were ready for something to get excited about. The Beatles simply put a spark to a fuse(导火线) that was waiting to be lit. Everything changed, and what changed for the Beatles was their lives and their working habits, in the midst of the hysterical (歇斯底里的) following the band attracted. Because of the demand of the fans to see them perform, they played bigger and bigger venues ( meeting-places ) , especially in America. They played pop music’s first "stadium" concert -- to 60,000 people in Shea Stadium.
But John, Paul, George and Ringo became increasingly unhappy that, because of the screaming of their fans, neither the band nor the audience could hear the music. Creatively frustrated and tired of the pressures of life under siege(围攻) from their fans, they retired from playing concerts in 1966 and decided to concentrate on recording.
It was from this point that the brilliance of the Beatles really began to reveal itself: they would record over their career some 200 songs. Never before nor since has any recording and writing group ever developed and yet remained the same in the way the Beatles did.
With the aid of the musically wise producer George Martin, the Beatles took their music from the realms of simple singalong pop songs into sophisticated pieces that set new boundaries for popular music. But at the same time their songs never lost their universal appeal -- thanks to the warmth and timelessness of their melodies and lyrics. John and Paul were the major writers in the Beatles, though the skilled musicianship and imagination of George and Ringo meant the band always operated very much as an equal group of individuals.
John and Paul were also powerful singers with distinctive styles. It became apparent that, despite the fact that the songwriting credits were always equally attributed to them, Paul and John wrote and sang their own songs. George also contributed two or three of his own compositions to each of the Beatles eleven albums. Even Ringo wrote and sang the occasional song.
Which of the following is NOT true about the Beatles according to the passage?
选项
A、They made the young people of their time very excited.
B、They attracted a large following wherever they played.
C、They were always pleased with their popularity.
D、No other pop music group had ever played to bigger audience than they did.
答案
C
解析
答案C。解答此类题目,首先应细读选择项,采取逐项淘汰法。判断选项C是否符合原文,就须凭对选项和原文的理解和记忆,选项C中pleased一词是用以表明态度的,那么the Beatles是否对其 popularity 持此态度呢? 凭理解和记忆,原文第二小段说明其popularity,第三小段说明他们对此的态度和反应。第三小段的第一句主干部分为John,Paul Georgeand Riugo became increasingly unhappy that… neither the band nor the audience could hear the music(对乐队和观众都听不见其音乐感到越来越不快)。接着一句又用了creatively frustrated and tired of the pressures of life under siege from their fans(感到创作力受抑制并对崇拜者们的围追所致的压力产生厌倦)。这些都表明the Beatles并未因其火爆而开心。故C不符合选文内容,但符合此题目的要求。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ltw7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Manystudentsfindtheexperienceofattendinguniversitylecturestobeareallyconfusingand【C1】______experience.Thelecture
Parentswhosmokeoftenopenawindoworturnonafantocleartheairfortheirchildren,butexpertsnowhaveidentifiedare
TheHumanBrainThebrainisthemostcomplexorganinhumanbody.Itproducesoureverythought,action,memory,feelingan
Manyareawareofthetremendouswasteofenergyinourenvironment,butfailtotakeadvantageofstraightforwardopportunities
A、PowerfulLionsB、LionsatWorkandPlayC、Lions,SocialCatsD、Lions,SkilledHuntersB选项实词首字母为大写表明,本题考查短文标题。短文主要介绍了狮子捕猎习惯和娱乐方
IftwoscientistsatLosAlamosNationalLaboratoryarecorrect,peoplewillstillbedrivinggasoline-poweredcars50yearsfro
Alldaylong,youareaffectedbylargeforces.Genesinfluenceyourintelligenceandwillingnesstotakerisks.Socialdynamics
Itisoftenthroughgooddinnersthatonemakesfriends.InJapan,thereare【B1】______"DiningGroups"or"WineGroups",formedb
Peoplearebeinglured(引诱)ontoFacebookwiththepromiseofafun,freeservice,withoutrealizingthey’repayingforitbygi
A、Tomakegooduseofhersparetimeintheevening.B、Tomeettherequirementsofherin-servicetraining.C、Toimproveherdri
随机试题
男,41岁,有烟酒嗜好,4年前出现游走性浅静脉炎,而后出现左下肢麻木、发凉,伴间歇性跛行3年,足背动脉、胫后动脉搏动消失。最可能的诊断是
章某作为马某的债权人,对马某的债务人林某提起代位权诉讼。马某作为第三人对章某的债权提出异议。经法院审查,异议成立。人民法院应当如何处理?
曹某在“华荣”BBs上发表留言,批评刘某足“黑社会分子”。刘某看到该留言后,委托该市的新野公证处对该互联网网页进行公证,并以此为证据,向法院起诉,主张王某侵犯了其名誉权。则该证据属于:()
中国基金业协会根据相关法律的规定,对非公开募集基金管理人进行()管理,并对募集完成的非公开募集基金依法进行()管理。
下列各项中,不符合《税收征管法》延期缴纳税款规定的是()。
5,6,7,11,13,18,24,(),42
下列有关计算机构成及性能的表述中,不正确的是()。
关于现代生物技术,下列说法错误的是:
与自然主义相对峙的是理想主义。在理想派看,自然并不全美,美与丑相对,有比较后有美丑,美自身也有高下等差,艺术对于自然,应该披沙拣金,取长弃短。理想主义比自然主义较胜一筹,因为它虽不否认艺术模仿自然,却以为这种模仿并不是呆板的抄袭,须经过一番理想化。理想化有
TheWorldinaGlass:SixDrinksThatChangedHistoryTomStandageurgesdrinkerstosavorthehistoryoftheirfavoritebev
最新回复
(
0
)