首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Economic growth. B、Reducing unemployment. C、Social security. D、How to pay growing numbers of pensioners. C信息明示题。短文中提到George W.
A、Economic growth. B、Reducing unemployment. C、Social security. D、How to pay growing numbers of pensioners. C信息明示题。短文中提到George W.
admin
2018-02-08
58
问题
Demography is not destiny. As the debate over aging gets under way around the world, it would be wise to keep that in mind. In the U.S., President George W. Bush is making reform of social security a key goal of his second administration. In Germany and most of Europe, there is angst over how to pay growing numbers of pensioners. In Asia, there is apprehension about aging populations in Japan and China. At the World Economic Forum in Davos, Switzerland, global aging was high on the agenda. The big fear is that aging populations will bankrupt governments, erode economic vitality, and even harm geopolitical strength. Such a fear is wildly exaggerated.
The truth is that relatively small changes in the rates of growth for productivity and immigration can sharply reduce the impact of demographics on a country’s economy. Small extensions of the working life by two or three years can significantly reduce the huge expense of retirement.
The real problem with aging is politics, not demographics. How do ethnically homogeneous countries such as Germany or Japan open themselves to immigrants? How do the French and Italians, who expect to retire in their fifties, accept years of additional work? How do Americans agree to cut or delay the benefits from Social Security and Medicare?
Countries face difficult choices ahead as they navigate the aging of their populations. But there is nothing in their future to stop them from succeeding, except the lack of political will.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. What is the goal of George W. Bush’s reform of his second administration?
20. What is the problem of the growing numbers of the aging people?
21. What is the real problem with the aging?
选项
A、Economic growth.
B、Reducing unemployment.
C、Social security.
D、How to pay growing numbers of pensioners.
答案
C
解析
信息明示题。短文中提到George W.Bush is making reform of social security a key goal of his second administration,可知布什政府改革的一个关键目标是社会安全问题。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Lwa7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thetypicalpre-industrialfamilynotonlyhadagoodmanychildren,butnumerousotherdependentsaswell—grandparents,uncle
A、Leakyroof.B、Thinwalls.C、Parkingplaces.D、Noisymusic.C细节题。女士共抱怨了两件事:Jimmy晚上播放音乐声音太大;占据了两个停车位。第二件讲的是占据停车住这件事,故选C。
Everyyear,earthquakesareresponsibleforalargenumberofdeathsandvastamountofdestructioninvariouspartsoftheworl
A、ItneedstohavemoreFrenchlessontapes.B、Itneedstohaveitscontrolsrepaired.C、Itisdifferentfromalltheotherlabo
Acidrain,whichisaformofairpollution,currentlybecomesasubjectofgreatdebatebecauseofwidespreadenvironmentaldam
A、Income,yearsofschoolingandjobtype.B、Familybackgroundandworkenvironment.C、Educationandmood.D、Occupationandinfl
Ofallthelessonstaughtbythefinancialcrisis,themostpersonalhasbeenthatAmericansaren’tsogoodatmoney-management.
A、Canceltheclass.B、Teachtheclass.C、Handoutexampapers.D、Collectstudents’homework.C女士说Ashley想让人帮她把期中考试的试卷发回去,男士说可以帮她,
InAugust,environmentalistsinthePhilippinesvandalized(肆意破坏)afieldofGoldenRice,anexperimentalgrainwhosegeneshadbe
A、Theplayersfoundthebaskettoohightoreach.B、Theplayershadtroublegettingtheballoutofthebasket.C、Theplayersha
随机试题
患者,女,29岁,左侧面神经麻痹5天,左眼闭合露睛,饮水外露,体质尚可,用药宜首选
酯苷醇苷
甲乙丙三人按份共有一匹马,其中甲占1/2,乙和丙各占1/4。下列哪一表述是正确的?
我国应坚持开发与节约并重、节约优先的方针,按照()原则,大力推进节能节水节地节材,加强资源综合利用,全面推行清洁生产,完善再生资源回收利用体系,形成低投入、低消耗,低排放和高效率的节约型增长方式。
在施工阶段,为了达到质量控制的目标,监理工程师应当做好的工作包括( )。
A、 B、 C、 D、 D本题属于位置类,主要考察了图形位置关系中的平移问题,第一组图形中,第一列,第三列黑块每次向上移动一格,触顶后返到底部。第二列,第四行黑块每次向下移动一格。第二组图形中,第一列图形每次
简要回答下列有关10Mb/s以太网的问题。简述10BaseT以太网系统的特点。
•Readthearticlebelowaboutthedifficultiesofmanagingasmallbusiness,andthequestionsontheoppositepage.•Foreachq
Non-VerbalCommunicationInthistalk,wearegoingtotalkaboutthedefinitionofnon-verbalcommunication,dimensionsof
LamarOdom,thestarforwardintheNBA,isknownforhisoutsizedloveofcandy,sometimeseating【C1】______bagsofchocolatean
最新回复
(
0
)