首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are many older people in the world and there will be many more. A little-known fact is that over 60 percent of the older p
There are many older people in the world and there will be many more. A little-known fact is that over 60 percent of the older p
admin
2018-09-25
51
问题
There are many older people in the world and there will be many more. A little-known fact is that over 60 percent of the older people live in developing countries. According to the World Health Organization, by 2020 there will be 1 billion, with over 700 million living in developing countries.
It is a surprising fact that the population ageing is particularly rapid in developing countries. For example, it took France 115 years for the proportion of older people to double from 7 percent to 14 percent. It is estimated to take China a mere 27 years to achieve this same increase.
What are the implications of these increased numbers of older folk? (77)
One of the biggest worries for governments is that the longer people live, the more likelihood there is for diseases and for disability (残疾).
Attention is being paid to the need to keep people as healthy as possible, including during old age, to lessen the financial burden on the state.
(78)
Another significant problem is the need for the younger generations to understand and value the older people in their society.
In some African countries, certainly in Asia, older people are respected and regarded as the ones with special knowledge. Yet traditions are fading away daily, which does not ensure the continued high regard of older people. As society changes, attitudes will change. Much needs to be done to get rid of age discrimination (歧视) in employment. Lifelong learning programs need to be provided to enable older people to be active members in a country’s development.
Social security policies need to be established to provide adequate income protection for older people. Both public and private schemes are vital in order to build a suitable safety net.
Which of the following measure is NOT mentioned to solve the population ageing problem?
选项
A、Getting rid of age discrimination in employment.
B、Ensuring adequate income protection for older people.
C、Providing free health care for sick older people.
D、Supplying lifelong learning programs to older people.
答案
C
解析
在文章第五、六段中可以找到A、B、D的对应语句,而关于C选项,文中只提到尽可能地保持人们身体健康,但未提到“free health care”。因此选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Lx3O777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
MotherwasworriedbecauselittleAlicewasill,especially______FatherwasawayinFrance.
Ifthereisnodifferenceingeneralintelligencebetweenboysandgirls,whatcanexplaingirls’poorperformanceinsciencean
Afterayear’sstudy,shehaslearnedenoughEnglishto______aconversation.
MyfriendisaT.A.intheDepartmentofForeignLanguages.T.A.meansteaching______.
Tom:Iseeinthepaperthey’resendingmoreequipmenttospace.Andwemighthavetolivetheresomeday.John:______!I’mstayi
______iswellknowntoall,Chinawillbeanadvancedandpowerfulcountryinthenearfuture.
Thislightbulbdoesn’twork.Canyou______itbyanotherone?
Theauthoritieswouldn’t______uspermissiontoflyallthewaydowntoSanFrancisco.
Treesareusefultomaninthreeimportantways:theyprovidehimwithwoodandotherproducts:theygivehimshade:andtheyh
Theaudiencewereso______atthecolorfulsceneofthedramathatnoonenoticedthepassageoftime.
随机试题
良性肿瘤与恶性肿瘤的根本区别是
乳酸脱氢酶是由H、M亚基组成的()
患者,男,29岁。患慢性附睾炎,睾丸坠胀隐痛,遇寒加重,自觉阴部发凉,舌淡苔白润,脉弦紧。治疗应首选()
能够留置的财产仅限于()。
对于区域物流平台是否达到系统化的标准,应从()几个方面进行综合评价。
绩效计划沟通的具体内容包括()。
在古代一件著名书法作品中出现20个不同神态的“之”字,这件作品是()。
撰写学术论文时,把论点分为若干层次,论证时逐步展开,最后得出结论的方法是()。
中华民族历来就强调对国家、对社会的使命感,强调为国家、民族的整体利益而献身,下列选项中能反映这一优良道德传统的是()
在第三方评测中,测试方提交了软件缺陷报告的清单之后还要说明软件缺陷的______。
最新回复
(
0
)