首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
How much do you know about nutrition? If your knowledge is similar to that of food shoppers who answered three surveys for the U
How much do you know about nutrition? If your knowledge is similar to that of food shoppers who answered three surveys for the U
admin
2018-01-16
50
问题
How much do you know about nutrition? If your knowledge is similar to that of food shoppers who answered three surveys for the U. S. Food and Drug Administration, then you probably share some wide-spread misinformation about nutrition. Check your answers to the following statements. Is it true or false?
Statement 1: Fresh vegetables cooked at home are always more nutritious than canned or frozen vegetables. False. The nutritional difference depends more on how vegetables are handled or prepared than in whether they are bought fresh or packaged. Overcooking, for example, destroys many nutrients. Vegetables cooked in Loo much water can lose a significant amount of vitamins.
Statement 2: When dieting, avoid starchy(淀粉类)foods, such as bread or potatoes. False. If you cut out starchy foods, such as peas, potatoes, bread, and rice, you cut out very good sources of several B vitamins, Vitamin C, and other nutrients. Moreover, bread and potatoes have fewer calories than sirloin steak and roast beef.
Statement 3: Taking extra vitamins beyond the recommended daily allowances won’ t give you more energy. True. It’s widely believed that extra vitamins provide more energy. But taking more than the body needs doesn’t make it function better, just as overfilling your gas tank doesn’t make your car run faster.
If you answered these questions correctly, you can for the time being consider yourself well informed about food and nutrition by today’s standards. But remember that nutrition is a complex and growing science and that today’s beliefs may be changed as new information becomes available.
According to paragraph 2, which is NOT true about nutrition?
选项
A、Overcooking destroys many nutrients.
B、It makes no difference how you prepare vegetables.
C、Both fresh and packaged vegetables are nutritious.
D、Vitamins in vegetable could be lost during cooking.
答案
B
解析
细节判断题。第二段中说到“营养更多取决于蔬菜的处理方式而不是取决于买得是否新鲜或者罐装与否”,所以选项C是正确的说法,而B则与原文相悖,故B为错误说法,答案选B。从第二段的最后两句也可以看出A和D是正确的说法。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LxCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Youhavealreadyworkedfor______hour.You’dbetterhave______rest.
(Either)ourmanagerorI(are)(going)tomeetyouat(the)busstationtomorrow.
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthe【C1】______30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.【C2】______
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthe【C1】______30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.【C2】______
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthe【C1】______30yearsmanwillfaceaperiodofcrisis.【C2】______
Sinceherbloodpressureis(much)higher(than)(itshouldbe),herdoctorinsiststhatshe(will)notsmoke.
Thereisanoldsayingwhichgoes,"Never________untiltomorrowwhatyoucandotoday."
Forthispart,youareallowedthirtyminutestowriteacompositiononthetopic"TheImportantofSelf-confidence".Youshould
Theybuiltthewailespeciallyhighsothatthelittleboycouldn’t________it.
(Either)ourmanagerorI(are)(going)tomeetyouat(the)busstationtomorrow.
随机试题
咳嗽,咳吐粉红色泡沫痰,咳而气喘,呼吸困难者,多属()
上颌架前,先将模型在水中浸泡的时间为
一票从上海运往泰国的整套流水线机器,货运单号777-89783442,由于机器比较庞大,用了6个箱子,每件重量60公斤,整套机器的价值USD6000,无声明价值,在终点站接货时,发现一个箱子开裂,经检验,这个箱子的机器已完全受损,其它5个箱子完好。
商业银行有下列情形的,由中国人民银行责令改正,但不包括()。
银行为员工张某分配了一台笔记本电脑,张某可以用笔记本电脑安装与工作有关的盗版软件。()
下列电信设备中,属于电话网的终端设备的是()。
下列景物中,不适宜使用数码相机拍摄的是()。
现代教学是如何关注学生个性发展的?
电动车:摩托车:救护车
SQL中把关系叫做【】。
最新回复
(
0
)