首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
When we accept the evidence of our unaided eyes and describe the Sun as a yellow star, we have summed up the most important sing
When we accept the evidence of our unaided eyes and describe the Sun as a yellow star, we have summed up the most important sing
admin
2011-01-14
44
问题
When we accept the evidence of our unaided eyes and describe the Sun as a yellow star, we have summed up the most important single fact about it--at this moment in time. It appears probable, however, that sunlight will be the color we know for only a negligibly (微不足道的) small part of the Sun’s history.
Stars, like individuals, age and change. As we look out into space, we see around us stars at all stages of evolution. There are faint blooded dwarfs so cool that their surface temperature is a mere 4,000 degrees Fahrenheit; there are scaring ghosts blazing at 100,000 degrees Fahrenheit and almost too hot to be seen, for the great part of their radia-tion is in the invisible ultraviolet range. Obviously, the "daylight" produced by any star depends on its temperature; today (and for ages to come) our Sun is at about 10,000 de-grees Fahrenheit, and this means that most of the Sun’s light is concentrated in the yellow band of the spectrum, falling slowly in intensity toward both the longer and shorter light waves.
That yellow "hump" will shift as the Sun evolves, and the light of the day will change accordingly.
It is natural to assume that as the Sun grows older, and uses up its hydrogen fuel-which it is now doing at the spanking rate of half a billion tons a sec-ond-it will become steadily colder and redder.
What does the author say is especially important about the Sun at the present time?
选项
A、It appears yellow.
B、It always remains the same.
C、It had a short history.
D、It is too cold.
答案
A
解析
本题属细节判断题。根据题目中的important about the Sun at the present time找到短文的对应处,即第一段的开头When we accept the evidence of our un-aided eyes and describe the Sun as a yellow star,we have summed up the most important single fact about it-at this moment in time.可从这句话得知,作者认为我们肉眼见到的是黄色星球——太阳这一现象在当前来讲是极为重要的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LxJO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Youwouldn’texpectanInformationAgecompanylikeInteltogetonthewrongsideofenvironmentalists,butthecompany’srecen
Hewouldhavefinishedhisuniversitystudybuthe______toquitandfindajobtosupporthisfamily.
HespeaksEnglishwithstrongAmericanaccent,sohe______broughtupintheUnitedStatesorCanada.
Anallowance(零花钱)isanimportanttoolforteachingkidshowtobudget,saveandmaketheirowndecisions.Childrenrememberan
Thepublicopinionwasthatthetimewasnot______fortheelectionofsucharadicalcandidateasMr.Jones.
Someofthemostimportantconceptsinphysics______theirsuccesstothesemathematicalsystems.
TheWarrantyHoldingsGroup,aEuropeanleaderinmechanicalbreakdowninsuranceandaresearcherandcommentatorontrendsinm
Thirty-onemillionAmericansareover60yearsofage,andtwenty-ninemillionofthemarehealthy,busy,productivecitizens.B
I’mputtingonweight.Thedoctorhaswarnedmeto______sugar.
Thepreservationofembryosandjuvenilesisa______occurrenceinthefossilrecord.
随机试题
常规血清铁测定多采用的分析方法是
疽毒内陷的主要病机为
合同中的下列免责条款,有效的是:()
背景A施工单位总承包某机电安装单项工程,该工程包含3个单位工程,其中泵房单位工程分包给B专业公司。进入工程后期,两个单位工程已经办理中间交接手续,其中A施工单位承包的1个单位工程中,有一台能量回收系统的燃气轮机组,因受介质限制而不能进行单机试运行
规定各种会计凭证的联次或所流经的必要环节时,应考虑的因素有()。
17岁的王某辍学后在某饭店打工,某日和同事彭某因发生口角而将彭某打伤,彭某要求王某赔偿医药费。对此,下列说法不正确的是()。
在长期奋斗中的三大作风是()。
纳入统计的国有企业,包括82个中央部门所属的国有及国有控股企业及124户中央管理企业和36个省(自治区、直辖市、计划单列市)国有及国有控股企业,不含国有金融类企业。国资委管理的124家中央管理企业累计实现利润11301.9亿元,同比增长37.8
KarlVonLinne(orLinnaeus,asheiswidelyknown)wasaSwedishbiologistwhodevisedthesystemofLatinisedscientificnames
EversincethemodemOlympicGamesbeganin1896,they’vehadtheircritics.Everyformof【B1】______activityinvitestrouble.Bu
最新回复
(
0
)