首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
According to the passage, why are the chemicals used in agriculture safe?
According to the passage, why are the chemicals used in agriculture safe?
admin
2014-04-25
56
问题
According to the passage, why are the chemicals used in agriculture safe?
People today are so concerned with trying to conserve the planet’s resources that they sometimes devote their energy towards impractical changes without considering the consequences. The issue of organic foods, those foods grown without the use of chemical fertilizers or pesticides, is an excellent example of this issue. Advocates of organic foods have suggested that the chemicals used in agriculture are damaging the natural environment. Because of the images created by the advocates of organic foods, many people now believe that the long-term use of chemical fertilizers poisons the soil. In fact, chemical fertilizers have been used on the land since the earliest days of European settlement with excellent results. The United States was founded by men who worked in agricultural chemicals. John Winthrop, one of the organizers of the Connecticut colonies, built a company for the manufacture of potassium nitrate fertilizers thirty years before the American Revolution was even started. Such chemicals were essential in creating the miraculous growth in American a-griculture that led to the prosperity of the young nation. Ever since that time, chemicals have played an important role on farms across the nation. If we followed the advice of the organic foods advocates, we would undoubtedly have less chemicals in our food, but we would also have less food on our tables.
选项
A、They have never been proven harmful before.
B、They produce larger crops.
C、They have a long history.
D、They are subject to high standards.
答案
C
解析
细节题。作者在文中多次强调使用化学肥料并不会毒害土地,他说自从欧洲移民在美国定居就已经开始在这片土地上使用化学肥料了,并取得了非常好的效果,故可以证明其是无害的,所以C选项是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/M0UK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
MarjorieRicewasanunlikelycandidatefortheroleofmathematicalinnovator.Shehadnoformaleducationinmathematicsands
Whatisthisnewsmainlyabout?
Accordingtotheman,whichoneisNOTthepossiblefactorofsuccess?
IntheUnitedStatesthefirstdaynurserywasopenedin1854.Nurserieswereestablishedinvariousareasduringthe【C1】______
Theoldmotherfeltworriedabouttheyoungcouplewhoalwayscouldn’tsee______onproblems.
Thedifferencebetween"writer"and"reporter"or"journalist"isn’tthatthejournalistreports—she(1)_____sources,callspeo
Whatisthepassagemainlyabout?
Whatisthispassagemainlyabout?
Whatarethetwospeakersmainlytalkingabout?
随机试题
A.被动扩散B.主动转运C.膜孔转运D.促进扩散E.胞饮作用黏附于细胞膜上的某药物随着细胞凹陷而进入细胞内的是
检验检测机构应该具有固定的场所和工作环境,满足检验检测要求。工作环境不满足要求时,可以采取()方式,确保检测室的良好状态。
房地产估价师注册分为()。
某小企业以80万元价格对外出售厂房,该房产的原值为100万元,已提折旧60万元。该房产适用的营业税率为5%。请回答下列问题:该企业固定资产的以下相关业务通过“固定资产清理"科目进行核算的有()。
下列我们日常生产生活所需的产品中,不属于发酵产品的是()。
甲与乙分别出资60万元和240万元共同设立新雨开发有限公司(下称新雨公司),由乙任执行董事并负责公司经营管理,甲任监事。乙同时为其个人投资的东风有限责任公司(下称东风公司)的总经理,该公司欠白云公司货款50万元未还。乙与白云公司达成协议约定:若3个月后仍不
为了保证植物的存活率,移栽植物时,最好在阴天或傍晚,必要时还得去掉部分枝叶,这一现象与哪一选项没有关系?()
成为中国共产党历史上生死攸关的转折点的会议是()。
依次填入下列横线上的关联词语,最恰当的一组是()①上千吨的轮船碰上这样大的风浪也得上下颠簸,______这么一条小船。②挖这样的井,占地多,不合算,______井的四周都是沙土,很容易塌。③改革后,产品质量提高了,款式新颖了,_
设D={(x,y)|x2+y2≤2x,0≤y≤x},且f(x,y)=x2=(x,y)dxdy,则(x,y)dxdy=_________________.
最新回复
(
0
)