首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Before the Second World War, why did people learn a foreign language?
Before the Second World War, why did people learn a foreign language?
admin
2009-03-13
63
问题
Before the Second World War, why did people learn a foreign language?
Speaker: Before the Second World War, people usually learnt a foreign language in order to read the literature of the country. Now, speaking the foreign language is what most people want. Every year, millions of people start to learn one. How do they do it? Some people try at home, with books or records or tapes; some listen to the radio or watch television program; others go to evening classes. If they use the language only two or three times a week, learning it will take us a long time, like language learning at school. It is clearly easier to learn the language in the country where it is spoken. However, most people can not afford this, and for many it is unnecessary. They need the language in order to do their work better. For example, scientists and doctors chiefly need to be able to read books and reports in a foreign language. Whether the language is learned quickly or slowly, it is hard work. Machines and good books help, but they can not do the students’ work for him.
选项
A、Machines will help us to learn languages more correctly.
B、Machines will learn languages for the learners.
C、Machines and good books will help, but they can not do all the work for the language-learners.
D、Good books will help the learners to master languages.
答案
C
解析
从讲话的最后一句“Machines and good books help,but they can’t do the students’ work for them.”可以看出C项符合原文。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/M4Cd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Electricityplaysanessentialpartinourlife.Noonecandenythatelectriclightisnecessaryforpeople’slife.However,ca
Electricityplaysanessentialpartinourlife.Noonecandenythatelectriclightisnecessaryforpeople’slife.However,ca
Electricityplaysanessentialpartinourlife.Noonecandenythatelectriclightisnecessaryforpeople’slife.However,ca
Shoppinghasbecomeaprivateaffair.Obviousconsumptiondoesnotlookgoodduringadepression,whichexplainswhysomanyof
NomanhasbeenmoreharshlyjudgedthanMachiavelli,especiallyinthetwocenturiesfollowinghisdeath.Buthehassincefoun
61)Fathersexposedtopoisonoussubstancesareprobablyjustaslikelytobethecauseofdefectsintheirunborninfantsasmo
TheFBI(FederalBureauofInvestigation)hadfoundanewwaytocatchcriminalsbylookingattheirjeans.Scientistsfromthe
We’veallhadtostartconversationsthatwedreadedhaving—everythingfromaskingforaraisetoaskingforadivorcetoaski
Whendidthewomanwantthestoretodelivertheitems?
Youhaven’tcontactedyourAmericanfriendJamesforalongtime,andnowyouneedtowritealettertoinvitehimtodelivera
随机试题
根据《法律援助条例》规定,请求支付劳动报酬的,向()的法律援助机构提出申请。
治疗湿热黄疽可选用
痢疾初起治疗当忌
肢端肥大症患者血钙较高时常提示
实验室测定血清总钙的参考方法是
下列关于磁共振图像矩阵的叙述,正确的是
某公司去年有员工830人,今年男员工人数比去年减少6%,女员工人数比去年增加5%,员工总数比去年增加3人,问今年男员工有多少人?()
下面是某求助者MMPI-2的测验结果24项版本的HAMD量表,其因子数量为()。(A)2(B)3(C)5(D)7
案例:某学校初二年级的数学备课组针对“勾股定理”一课的教学进行讨论,拟定了如下的教学目标:①掌握勾股定理的内容,体会数形结合思想;②学会运用勾股定理。为了落实上述教学目标,甲、乙两位教师对此给出了不同的教学思路。
纯粹从阅读角度看,今天我们的阅读数量是很可观的。我们每天看微博,看新闻客户端,看微信朋友圈,看QQ日志……这最终都能累积为每天的阅读量。碎片化的阅读,确实便利了信息获取,但若是从人文涵养的角度看,碎片化本身意味着不全面,再加上网络阅读的简化,人们由此实现的
最新回复
(
0
)