首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is easy to interpret. B、It can be found everywhere. C、It looks very genuine. D、It is affordable. C本题考查人物观点。由句(9)可知,男士是摄影爱好者
A、It is easy to interpret. B、It can be found everywhere. C、It looks very genuine. D、It is affordable. C本题考查人物观点。由句(9)可知,男士是摄影爱好者
admin
2016-10-12
63
问题
M: Hey, Felicia. Do you have time for a quick conversation?
W: Sure, boss. What’s up?
M: I was walking through the hallways of our office yesterday and it struck me that we could use a little beautification around here.
W: Are you thinking about repainting the hallways?
M: Well, actually I was considering buying some art to display around the office and factory grounds. I think we could all benefit from a little touch of culture, don’t you think?
W: Yes, that’s a great idea. I think looking at beautiful things helps lift morale.
M: Yeah, that’s what I was thinking.(6-2)It might brighten up the office and lift people’s spirits a bit as well. I’m not really sure about what kind of art to buy though.
W: That is a tricky issue. Everyone has different tastes. You know the old expression: " Beauty is in the eye of the beholder. "
M: What about you, Felicia? What kind of art do you like?
W: Well, actually I like abstract modern art. I feel modern art is open to interpretation. Each person looks at the painting with a different understanding and gets a different message from it. Sometimes I find landscape paintings or more traditional art to be a bit boring.
M: Yes, I would agree with that. I don’t want any pictures of fruit in bowls hanging on our walls. It needs to be something inspirational!
W: How about you, boss? What kind of art inspires you?
M: I’m a big fan of photography. I like real images captured by a camera. They’re so genuine, and I find that I don’t get tired of looking at them over and over again.
W: I often go to photography exhibitions at the local museum. Sometimes the pictures are of nature—you know, wild animals or sunsets, that kind of thing.
M: Yes, I like to hang out at the museum as well. I’m also a big fan of sculpture. Last time I was in Italy I made a special trip to go to see Michelangelo’s " David". It’s really a very impressive work of art.
W: I’d love to see that! I was in Paris two years ago and I spent half my time there walking around the Louvre Museum. It was amazing.
M: You know...come to think of it. Maybe we should buy some art pieces from the local artists to support the local community.
W: I’ve got an idea! Let’s try to find one very beautiful, very impressive large piece of art—or maybe a mural—to put at the entrance of our office. Then, instead of buying works of art to hang in the various hallways, we can rent the artworks and rotate what we have on display!
M: Felicia, that’s a brilliant idea. I think you just solved our dilemma.
W: Thanks, boss!
6. Which is NOT the man’s purpose of using beautification?
7. Why does the woman think it is a tricky issue?
8. What kind of art does the woman prefer?
9. What does the man think about photography?
10. What is the woman’s final idea?
选项
A、It is easy to interpret.
B、It can be found everywhere.
C、It looks very genuine.
D、It is affordable.
答案
C
解析
本题考查人物观点。由句(9)可知,男士是摄影爱好者,他认为摄影很真实。因此答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/M4PK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Manysmallculturalgroupsliveinplacesfarawayfrommoderncities.Someofthesetribeshaveneverhadanycommunicationout
Suicide,thenumber-twokillerofcollegestudent,claimsthelivesofapproximately5,000college-agepeopleeachyear.Thatnu
Honestyisavirtue,andtellingalieismorallywrong.Buthowcanyou【C1】______ifsomeone’slying?Theansweris,they’repr
SurveysbyForresterResearchshowthatindividualsallovertheworldareusingcloudtechnologiestostoretheirpersonaland
Municipalbansonsmokinginrestaurantsandbarsarehighlycontroversial,buthistoryshowstheycanalsobehighlyeffective.
TheStudents’Unionofyouruniversityisplanningtoholdanartsfestivalnextsemester,andtheyareinvitingstudentstocon
Thewriter-producerplayedaveryimportantroleintheshowandhasthe______sayoneverythingfromcastingtoediting.
Fortheadvertisedposition,thecompanyoffersa(n)______salaryandbenefitspackage.
A、Heistoobusy.B、Heistooshy.C、Hefeelstired.D、Hehateshiscolleagues.B本题考查原因。由句(2)可知,男士说他自己很腼腆,因此答案为B。
随机试题
宋代的“琼林宴”,是专为新科进士们举办的宴会,它从唐代“闻喜宴”________而来。与“闻喜宴”不同的是,“琼林宴”的________更高,是皇帝亲自参与的“国宴”,因赐宴在著名的“琼林苑”而得名。明清时期,多将“琼林宴”称之为“恩荣宴”,其仪式内容基本
毕I式胃大部切除术后不可能的并发症是
溃脓期肺痈的病机为
目前已成为先进合理的药品管理模式的是
建筑热水管道包括()。
下列各项中( )不属于生产要素供给的增长。
案例一:2004年6月何先生与王女士结婚,2007年5月王女士作为投保人为何先生投保了一份定期寿险,同时王女士为惟一受益人。二人婚后无子女。何先生的父母尚在。根据案例一,回答下列问题:若2008年年底何先生发生交通意外不幸遇难,则( )可以作为受益
全身松弛法
求函数
ACyberLoveAffairLettheChatBeginNobodyreallyknowshowthephenomenonofInternetchatroomsbegan,butwiththeinc
最新回复
(
0
)