首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、The ways to keep us healthy. B、The advantages of eating less meat. C、The advantages of eating more vegetables. D、The importanc
A、The ways to keep us healthy. B、The advantages of eating less meat. C、The advantages of eating more vegetables. D、The importanc
admin
2022-11-28
10
问题
Every second in the US alone, more than 250 animals are slaughtered for food, adding up to more than eight billion animals each year. Reducing the amount of meat in one’s diet is nutritionally, environmentally and ethically beneficial. People who eat meat usually have weaker immune systems compared to those vegetarians. Furthermore, meat-eaters are at a higher risk for diseases including cancer, and they are more likely to die from these diseases. Critics say that a meatless diet does not provide enough nutrients, especially protein and iron. Actually, protein is found in almost every food, and iron appears in many vegetables. Getting enough nutrients in a meat-reduced diet should not be difficult. Diet including more fruits and vegetables will only make people healthier. Some skeptics believe that there will be a shortage of food if animals are not eaten. In fact, the opposite is true. More than 80% of the corn and 95% of the oats grown in the US are fed to livestock. The world’s cattle alone consume enough food to equal the calorie needs of 8.7 billion people, more than the entire human population. One half of the water used in the US also goes to livestock. If people eat less meat and more plants, the amount of available food will increase. Many people become vegetarians because they feel that eating animals is unethical. Ninety percent of these animals are raised in confinement. Chicken and other birds have only about half a square foot of space each, and since they are raised so close together, a hot blade is used to cut off their beaks to prevent them from pecking each other to death.
22. What’s the passage mainly about?
23. Which is one of the reasons why we should eat less meat?
24. Why does the speaker say eating less meat is environmentally beneficial?
25. Why do many people become vegetarians according to the speaker?
选项
A、The ways to keep us healthy.
B、The advantages of eating less meat.
C、The advantages of eating more vegetables.
D、The importance of protecting the environment.
答案
B
解析
短文开始部分提到。减少饮食中肉的含量无论从营养方面、环境方面还是道德方面都是有益的,下文分别从这三个方面阐述了原因。因此,短文主要讲述了少吃肉的好处。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/M69D777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriendswhohadbeentherebeforesaid【K1】________wasawon
Lastyear,mybrotherandIwenttoMiamiforavacation.Someofmyfriendswhohadbeentherebeforesaid【K1】________wasawon
Wherewilltheteamgotodothesecondproject?
A、 B、 C、 B题干说的是没想到能在伦敦见到以前一起工作的同事。A选项中Nicefomeetyou,一般是在两个不熟悉的人之间打招呼用的,故排除;C选项与题意完全不符,排除。B选项是在表达自己的一种情感,与题意
InwhichTWOareasdidtheseresearchfindingsdifferfromthoseoftheoriginalstudy?AStudents’interestindoingsimila
WhydoesChriswanttodoaMasters?
PASSAGEONEWhatadvantagedoesBestBuyhaveoveritsBritishcompetitors?
Theteacher(able)________hisstudentstomasterthenewwordsbymakingupsentences.
"Avoidtherush-hour"mustbethesloganoflargecitiesallovertheworld.Whereveryoulook,there’repeople,people,people.
AccordingtothemajorityofAmericans,womenareeverybitascapableofbeinggoodpoliticalleadersasmen.Thesamecanbes
随机试题
下列财产中,应当属于国有财产的是()。
有一线圈,其匝数N=1000,绕在由铸钢制成的闭合铁心上,铁心的截面积SFe=20cm2,铁心的平均长度lFe=50cm。如要在铁心中产生磁通φ=0.002Wb,试问线圈中应通人多大直流电器?
患儿,2岁。3天前饮食过度而致腹泻,大便稀烂,完谷不化,大便气味酸臭如败卵,便前腹痛,泻后痛安。治疗首选
企业法律顾问的任职条件有()。
甲、乙两大集团爆发战争,丙国为中立国,依战争法,下列关于战争开始后引起的后果的表述哪一项是正确的?()
下列各项中,既属于机电产品国际招标项目评标方法又属于政府采购项目评标方法的是()。
某学生准备报考注册会计师,并认为只要考试合格就可以从事会计工作。()
下列思想家与其名言对应不正确的是:
Allofthesearestockmarketsexcept______.
【B1】【B13】
最新回复
(
0
)