首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They cannot become part of the work force. B、They won’t be an added asset as they are today. C、They will have to get over thei
A、They cannot become part of the work force. B、They won’t be an added asset as they are today. C、They will have to get over thei
admin
2021-08-31
58
问题
W: Hi, Robert, you are 20 now, right?
M: Right.
W: What do you think about what Nina said?
M: [6]I definitely agree that younger people are less intimidated by technology. But when I compare myself with other people my age, I don’t see myself as particularly good with computers. But this summer, I worked in an office with lots of adults, and I realized that I am a lot more comfortable with technology than they are.
W: Do you use e-mail a lot?
M: Well, [7]I do agree that letters make better keepsakes, but e-mail’s just so much more convenient! For example, I’m away at college now, and I don’t know how I could keep in touch with my high school friends without e-mail. I like e-mail, because it’s a casual form of communication.
W: How often would you say that you e-mail people?
M: Well, I check my e-mail at least 5 times a day, I would estimate, actually probably a bit more. I also have "IM", that is, instant messaging, configured so that it loads the program automatically whenever it turn on my computer, so I am on that a lot as well. [8]It definitely makes you spend more time on the computer than you meant to.
W: So young people are better with computers than the adults?
M: I don’t know if kids are really better at computers or just more used to them. Computers can definitely be intimidating, especially when they go wrong. For people who aren’t familiar with them, I think a typical response is to use them as little as possible. My dad is like that. But once you get over your initial fear of just fiddling around with them and testing things out, it becomes a lot more fun.
W: What about your friends?
M: Well, I guess my generation is hooked on the Internet. But people don’t make it their whole life. It’s just one other thing they like to do. It really opens up a lot of doors, the Internet, it makes lots of things accessible. My college now is a pretty web-based school.
W: Do you think the Internet has any disadvantages?
M: Well, [9]something that is bad about the Internet is that not everyone has access to it. I feel like when my generation is grown up and part of the work force, computer skills are just going to be assumed. They won’t be an added asset like I think they are today. So what will happen to the people in my generation who don’t have these computer skills, you know? [10]They are really going to be at a disadvantage.
6.What does Robert definitely agree with?
7.What is the advantage of letters according to Robert?
8.What makes Robert spend more time on the computer?
9.What does Robert think is bad about the Internet?
10.Affording to Robert, what will happen to people in his generation without computer skills?
选项
A、They cannot become part of the work force.
B、They won’t be an added asset as they are today.
C、They will have to get over their fear of these skills.
D、They are going to be at a disadvantage.
答案
D
解析
本题问如果没有计算机技能,Robert认为他这一代人会怎么样。D“将会处于劣势”是对话最后提到的原话。故正确。A“无法成为部分劳动力”过于绝对,对话中只是说计算机能力是认定的技能。B“不会像现在一样是一项附加资本”指的是computer skills,而非问题中问的people。C“不得不克服对这些技能的恐惧”没有原文依据。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MBtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
(1)Dr.LeonardBaileyturns74inAugust,butaschiefofsurgeryforLomaLindaUniversity’sChildren’sHospital,hestillput
A、Tohelppeoplequitsmoking.B、Torestrictadvertising.C、Toraisetaxes.D、Alltheabove.D总结归纳题。对话最后提到“Thingsthatworkare
A、Torequiresummerschool.B、Torequireafter-schoolinstructions.C、Torequireat-homereading.D、Alltheabove.D细节题。对话中Patte
Writeanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowingsituation:Thesummervacationiscoming.Youareplanningtogoto
The"standardofliving"ofanycountrymeanstheaverageperson’s【C1】______ofthegoodsandservicesthecountryproduces.Ac
The"standardofliving"ofanycountrymeanstheaverageperson’s【C1】______ofthegoodsandservicesthecountryproduces.Ac
Ifnotstoredinthefridge,foodis______todeteriorateinsummer.
Desire,hatredandenvy______hismindandleaditintoapursuitofpowerandpossessions.
A、Exchangewithotherparents.B、Buyusedclothes.C、Buyclothesonsale.D、Askfriendsforclothes.A观点题。访谈最后主持人说孩子很快就长大了,衣服就穿不
A、Itistooexpensive.B、Itisnotofgoodquality.C、Hedoesn’tlikethecolor.D、Itisoutofdate.A①男士得知第二个书柜的价格是95英镑时,表示价格太
随机试题
中国共产党根本的政治路线和组织路线是( )
病程中,易出现黄疸和胆囊肿大的疾病是
试述妊娠用药禁忌的一般原则。
下述哪种骨肿瘤肯定不是原发骨肿瘤
丙承租了甲、乙共有的房屋,因未付租金被甲、乙起诉。一审法院判决丙支付甲、乙租金及利息共计10000元,分5个月履行,每月给付2000元。甲、乙和丙均不服该判决,提出上诉:乙请求改判丙一次性支付所欠的租金10000元。甲请求法院判决解除与丙之间租赁关系。丙认
【2011改编】1.某建设项目的工程费由以下内容构成:(1)主要生产项目1500万元:建筑工程费300万元,设备购置费1050万元,安装工程费150万元。(2)辅助生产项目300万元:建筑工程费150万元,设备购置费110万元,安装工程费40万元。(
首创正版软件连锁经营的连邦,经过短短的5年经营,已在全国145个城市建有近300家专卖店,销售额平均年增长率超过100%,从1994年不到500万元到1998年超过3.5亿元,成为国内软件流通的主渠道。其独创的连邦软件销售排行榜被誉为中国软件市场的晴雨表。
Althoughthetotalpercentageofdailysmokersisfallinginmostcountries,anewinternationalstudyshowsthatsixpeopledie
Ihavenoticedthatchildrenarenotevenbeingschoolinsocialgraces.AtaSundaybrunch,aclownwasmakingballoonanimals
1.Planningandmakingcalls2.OpeningacallA—IdentifyingyourselfC—ExplainingthepurposeofthecallB—Identifyingthecal
最新回复
(
0
)