首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) He’s only 11 months old, but Charlie Gard commands an army of the impassioned that numbers in the hundreds of thousands and
(1) He’s only 11 months old, but Charlie Gard commands an army of the impassioned that numbers in the hundreds of thousands and
admin
2022-10-09
74
问题
(1) He’s only 11 months old, but Charlie Gard commands an army of the impassioned that numbers in the hundreds of thousands and includes a Pope and a President. This online platoon, including 350000 people who have signed a petition on his behalf, is rallying behind his parents’ singular mission—for Charlie to stay alive. A far smaller but equally committed group, including a hospital and a court, is fighting back, defending the medical community’s right to decide when enough treatment is enough and to allow the baby to die with dignity and in peace. It’s a moral argument with a challenging perception problem, as doctors are aligning to essentially stop the care they are committed to provide. And no matter what happens to Charlie, the questions raised by his case will endure.
(2) Charlie was born last August with a rare mitochondrial depletion syndrome (先天性线粒体缺失综合征) that renders his cells unable to pull energy from his body. The disorder has left parts of his brain so damaged that he can’t breathe on his own or hear. For the majority of his short life, he has lived in the neonatal intensive-care unit at Great Ormond Street Hospital in London, relying on machines to breathe for him. He can’t move his arms and legs and suffers from seizures that require medications to control. This spring, the hospital determined that nothing more could be done to help him and that his life of tubes and monitors doesn’t have the quality a human deserves. Removing him from life support would be, in its opinion, the most humane option for him.
(3) His parents Connie Yates and Chris Gard disagree. While they recognize their son’s medically precarious state, they have staked their hope on an experimental therapy that has never before been tested on humans with Charlie’s condition. If there is a chance that Charlie could get better, even if he doesn’t recover completely, then they should have the right to take it, they say. "He’s our son. We feel
it
should be our right to decide to give him a chance at life, " Yates said to British broadcasters. "We don’t know until we try. He’s still fighting, and we’re still fighting." So why would a hospital take a moral stand against treatment and against parents’ wishes?
(4) Doctors aren’t obligated to provide treatment that they feel is inhumane or ineffective. Before recommending that Charlie be taken off of life support, his doctors considered the experimental therapy but concluded that his brain had been so damaged that he wasn’t likely to improve if he received it. "Doctors in this case could have said, ’He’s going to suffer, and it’s going to be really unpleasant and painful for him, but what the hell, it’s not our problem, f" says Jonathan Moreno, a professor of medical ethics at the University of Pennsylvania, about acceding to the parents’ wishes. "Would we want our doctors to think that way and wash their hands of that obligation? I don’t think so."
(5) Parents apply a very different emotional calculus to the notion of futility, says Dr. Margaret Moon, a pediatrician (儿科医生) from the Johns Hopkins Berman Institute of Bioethics. For some, there is no such thing as futile medical care, given that their only priority is keeping their child alive. That’s the position the parents of Baby K took when they insisted on continued life support for their daughter, who was born with only a partial brain and had trouble breathing on her own. For others, like Charlie’s parents, the threshold of futility is reached only when they have exhausted every possible treatment option, however uncertain the outcome.
(6) In the U.S., such conflicts are generally resolved in favor of the parents. When doctors don’t feel medically and ethically able to continue futile treatment for a child, they offer parents the opportunity to find other hospitals that would. "In the U.S. we have created a culture where everybody should get whatever health care they want, " says David Magnus, director of the Center for Biomedical Ethics at Stanford University. "As long as neither neglect nor abuse is involved, we give parents tremendous latitude in making decisions for their children."
(7) That’s not the case in the U. K., in large part because of the country’s single-payer national health system. It’s more routine for the medical community, and the courts, to make decisions about what’s acceptable care, what’s excessive care and even, as in Charlie’s case, when care should stop. (本文选自 Time)
It can be inferred from Para. 1 that________.
选项
A、Charlie started an online petition to support his parents
B、the government agrees on the need to keep Charlie alive
C、Charlie’s treatment was terminated despite the public’s best support
D、the defenders of Charlie’s right to continue his treatment outnumber the opponents
答案
D
解析
推断题。原文第一段指出一支网络大军,其中包括为查理请愿的35万签名者,都聚集起来支持他父母的非凡使命——让查理活下去,而一个人数少很多却同样坚定的团体正在反击,捍卫着医学界决定何时可以终止治疗并让这位婴儿带着尊严平静离去的权利,该团体包括一家医院和一所法院在内。由此可知,这个人数少很多的团体是指反对查理继续接受治疗的人,而支持查理继续接受治疗的人数超过了反对的人数,故D为正确答案。该段第一句指出查理.加德仅有11个月大,由此可知,网络签名的发起者不可能是查理,A与原文表述不符,故排除;虽然该段第一句指出支持者包括一位总统在内,但第三句也表明反对者包括一所法院,因此并不能从原文推断出政府赞同让查理活下去,故排除B;该段最后一句提到无论查理的命运如何,其病例所引发的质疑仍会延续下去,由此可知,此时查理的命运还未被决定,他的治疗也还没有被终止,C与原文表述不符,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MDkK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、OnFridayevening.B、OnSaturdayafternoon.C、OnSaturdaymorning.D、OnFridaymorning.B①选项都是时间短语,注意对话中的相关内容。②女士在对话中说会在周六下午把东
A、Itcoversthelossofpropertyduetotheft.B、Itisidenticaltotheman’sowncarinsurance.C、Itcoverscardamageandlife
A.littleB.unansweredC.detectD.inevitablyE.deepF.dropG.uselessH.eventuallyI.effectiveJ.addressK.catc
Diana’shousewascrowdedwithhappypeoplewhose_______outburstsofsongwereaccompaniedbylivelymusic.
A、Thefieldworkisnotrecognizedonthecomputer.B、Thetwocoursesarestillshownasofbasic-levels.C、Thefieldworkarrange
The_______familyinChinesecitiesnowspendsmoremoneyonhousingthanbefore.
Itisnot______muchhisappearanceIlikeashispersonality.
_______thetruth,hewouldn’thavelentheranymoney.
Itseemssomewhat______toexpecthertomarryamanwhoshebarelyknowsaboutformoney.
Hedelivered________ordersforaChineserestaurantforthewholesummervacationsoastoearnenoughmoneyforhistuition.
随机试题
在PowerPoint2003中,可以使幻灯片上的文本、图形、图表或其他对象具有动画效果。设置动画效果时,除了采用“自定义动画”功能外,还可以采用“______”功能简化动画设计。
有显著利胆作用的清热药是
妊娠妇女行B超检查,可见妊娠环的最早时间是
补体主要由下列哪种细胞产生
以下行为中,应给予警告并可处l万元以下罚款的是()。
与液体渗透检测相比,磁粉检测的特点有()。
2014年2月1日,煤炭公司与矿务局签订煤炭购销合同并商定以汇票方式结算。煤炭公司随后持购销合同到甲银行申请银行承兑汇票。甲银行认可后,与煤炭公司签订了《银行承兑协议》,约定银行承兑汇票的票号为××××725,收款人为矿务局,出票人为煤炭公司,汇票金额为2
如图表示物质运输方式的图解,有关分析正确的是()。
(2009—单选—12)第二次世界大战后,冷战开始的标志是()。
TherighttopursuehappinessispromisedtoAmericansbytheUSConstitution,butnooneseemsquitesurewhichwayhappinessr
最新回复
(
0
)