首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Why does cream go bad faster than butter? Some researchers think that it comes down to the structure of the food, not its chemic
Why does cream go bad faster than butter? Some researchers think that it comes down to the structure of the food, not its chemic
admin
2015-06-23
42
问题
Why does cream go bad faster than butter? Some researchers think that it comes down to the structure of the food, not its chemical composition — a finding that could help rid some processed foods of chemical preservatives.
Cream and butter contain much【B1】______. so why cream should sour much faster has been a【B2】______.
Both are emulsions — tiny globules of one liquid evenly【B3】______throughout another. The difference lies in what’s in the globules and what’s in the surrounding. In cream, fatty globules【B4】______in a sea of water. In butter, globules of a watery【B5】______are locked away in a sea of fat. The bacteria which make the food go bad prefer to live in the watery regions of the【B6】______. This means that in cream, the bacteria are free to grow throughout the mixture. When the situation is【B7】______. the bacteria are locked away in【B8】______buried deep in the sea of fat. Trapped in this way,【B9】______colonies cannot spread and rapidly run out of nutrients. They also slowly poison themselves with their waste products.
In butter, there is a self-limiting system which stops the bacteria growing. The researchers are
already working with food companies keen to see if their products can be made【B10】______bacterial attack through alterations to the food’s structure. They believe that it will be possible to make the emulsions used in salad cream, for instance, more like that in butter. The key will be to do this while keeping the salad cream liquid and not turning it into a solid lump.
【B9】
Why does cream go bad faster than butter? Some researchers think that it comes down to the structure of the food, not its chemical composition — a finding that could help rid some processed foods of chemical preservatives.
Cream and butter contain much(26)the same substances, so why cream should sour much faster has been a(27)mystery. Both are emulsions — tiny globules of one liquid evenly(28)distributed throughout another. The difference lies in what’s in the globules and what’s in the surrounding. In cream, fatty globules(29)drift about in a sea of water. In butter, globules of a watery(30)solution are locked away in a sea of fat. The bacteria which make the food go bad prefer to live in the watery regions of the(31)mixture. This means that in cream, the bacteria are free to grow throughout the mixture. When the situation is(32)reversed, the bacteria are locked away in(33)compartments buried deep in the sea of fat. Trapped in this way,(34)individual colonies cannot spread and rapidly run out of nutrients. They also slowly poison themselves with their waste products.
In butter, there is a self-limiting system which stops the bacteria growing. The researchers are already working with food companies keen to see if their products can be made(35)resistant to bacterial attack through alterations to the food’s structure. They believe that it will be possible to make the emulsions used in salad cream, for instance, more like that in butter. The key will be to do this while keeping the salad cream liquid and not turning it into a solid lump.
选项
答案
individual
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MDl7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Refinetheirinterviewingtechniques.B、Arrangetheirworkschedules.C、Selectappropriatecourses.D、Writecoverletters.A选项
A、Hewasextremelyangry.B、Hewouldn’tforgiveBen.C、Hewasquitedisappointed.D、Hecouldn’tunderstandBen.A由女士提到的Nowonder
A、Threeyears.B、Fouryears.C、Fiveyears.D、Sixyears.C对话中女士说男士5年前刚到公司时是一名邮政职员,男士说他自己现在是5级高级职员,故答案为C)。本题设题点为数字信息处,此类题的答案一般需要通过
A、Foodselling.B、Foodgrowing.C、Fooddistribution.D、Foodmanufacturing.C选项中的foodselling/distribution/manufacturing表明,本题与食物生
Drinkfromplasticbottlescanraisethebody’slevelsofacontroversial"gender-bending"chemicalbymorethantwothirds,acc
Classifiedadvertisingisthatadvertisingwhichisgroupedincertainsectionsofthepaperandisthusdistinguishedfromdisp
Theappealofadvertisingtobuyingmotivescanhavebothnegativeandpositiveeffects.Consumersmaybe【B1】______tobuyapro
Whenyouhavetomeetsomeonefromadifferentculture,beprepared.Ifyouunderstandculturaldifferences,you’llbeabetter
Thetwoeconomistscalltheirpaper"MentalRetirement,"andtheirargumenthasarousedtheinterestofbehavioralresearchers.
A、Noone.B、Oneyoungman.C、Hisson.D、Mathew.A细节辨认题。短文第一段第三句指出Thehairdresserworkedalone可知这个老理发师自己独自工作。故选项A正确。
随机试题
台湾民俗中,认为送雨伞是助人为乐。()
一个质量m=3kg的质点在xy平面运动,运动方程为r=3ti+(8t一2t2)j(SI)。求t=2s时:质点的动量和质点受到的合外力;
过渡时期总路线的“两翼”是()
在确定建设工程数据库的结构之后,建立建设工程数据库的主要任务是数据的()。
依据国家标准《建筑施工场界噪声限值》(GB12523—1990)和《建筑施工场界噪声测量方法》(GB12524一1990)规定,砌筑施工用机械造成的噪声限值为()。
So______therainthat______tocanceltheoriginalschedule.
设,x>0,y>0,求:g(x)=f(x,y);
已知数据表A中每个元素距其最终位置不远,为节省时间,应采用的算法是______。
ReadthefollowingtextsfromanarticleinwhichfivepeopletalkedaboutLabafestival.Forquestions61to65,matchthename
A、Jazz.B、Classicalmusic.C、Rockandroll.D、Allkindsofmusic.B本题的关键在于抓听到最后一句话。前面的话构成干扰信息,但是从时态上可以判断出,男士过去喜欢摇滚和爵士,但现在最喜欢的是古典
最新回复
(
0
)