首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A number of recent books have reworked subjects, forms and writing techniques. Today’s children read stories about divorce, deat
A number of recent books have reworked subjects, forms and writing techniques. Today’s children read stories about divorce, deat
admin
2011-02-28
44
问题
A number of recent books have reworked subjects, forms and writing techniques. Today’s children read stories about divorce, death, drugs, air pollution, political extremism and violence. Relying on the magic of the illustrator, all kinds of books are being published.
Before they know to read, babies can play with books made of cloth or books made to take in the bath. Later on, they are given picture books that may be cubical (立方形的) or triangular, outsized or very small. They also like work-books which come with water colours and paintbrushes, and comic books (漫画册) filled with details where they have to spot a figure hidden among thousands of others.
Not that the traditional children’s books are being neglected. There are still storybooks where the pages pop up (跳起) when they are opened; to make a forest or a castle. Among the latest ideas are interactive stories where readers choose the plot (情节) or ending they want, and books on CD, which are very popular in rich industrialized countries.
The public has enthusiastically greeted the wealth of creativity displayed by publishers. "Previously, giving a child a book is often seen as improper, says Canadian author Marie- France Hebert. Her books, published by a French-language publisher, sell like hot cakes in hundreds of thousands of copies. "There’s a real appetite for reading these days and I try to get across to children the passion for reading which is food for the mind and the heart, like a medicine or a vitamin. "
Which of the following statements is true?
选项
A、Books made of cloth came out earlier than picture books.
B、When you buy work-books you will be given free comic books.
C、Traditional children’s books are not being removed from market.
D、Babies cannot have books while taking a bath.
答案
C
解析
由原文Not that the traditional children’s books are being neglected (传统的儿童读物也并没有受到冷落)可知[C]正确。由原文Before they know how to read,babies can play with books made of cloth or books made to take in the bath 可知[D]错误。又由原文可知,婴儿小时候可读布书,稍大时读故事书,但并不表明在历史上布书先于故事书出现 (Books made of cloth came out earlier than picture books),因此[A]错误。原文没有[B]项的证据。因此答案选[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MFtd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Somedoctorsaretakinganunusualnewapproachtocommunicatebetterwithpatients—theyareletting【B1】______readthenotestha
Thesocialsciencesareflourishing.Asof2005,therewerealmosthalfamillionprofessionalsocialscientistsfromallfields
WithanewCongressdrawingnear,DemocratsandRepublicansarebusilydesigningcompetingeconomicstimuluspackages.TheRepub
WithanewCongressdrawingnear,DemocratsandRepublicansarebusilydesigningcompetingeconomicstimuluspackages.TheRepub
Whatarethespeakersdoingastheconversationbegins?
Whatarethetwospeakerstalkingabout?
Aroundtheworldyoungpeoplearespendingunbelievablesumsofmoneytolistentorockmusic.ForbesMagazineclaimsthatatle
Unbelievableasitsounds,arainoffishdidactuallyoccurin1817,atAppin,Scotland.Itconsistedofadownpourforsmallh
随机试题
某市政府专门针对外地商品实施行政许可,限制外地商品进入本地市场,此行为属于【】
[2007年第112题]照明配电系统的设计,下列哪一条是正确的?
某粉料装车释放气收集处理系统,收集单元对废气的收集效率为90.0%,处理单元对颗粒物的处理效率为99.0%,则该收集处理系统的颗粒物去除效率为()。
公路定额中凡列有洒水汽车的子目,均按()km范围内洒水车在水源处自吸水编制,不计水费。
我国企业年金基金投资管理人的职责主要包括( )。Ⅰ.对企业年金基金进行投资Ⅱ.及时与托管人核对企业年金基金的会计核算和估值结果Ⅲ.建立企业年金基金的投资风险准备金Ⅳ.定期向受托人和监管部门提交投资管理报告Ⅴ.根据国家规定保存企业年金基金财产会计
我国利率市场化改革的基本思路是()。
甲公司为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为17%,2014年度~2016年度发生有关业务资料如下:(1)2014年1月1日,为建造一条生产线筹措资金,从银行取得借款500万元,期限为1年。合同年利率为6%,到期一次还本付息。所借款项已存入银行。
丽江的火腿粑粑、宁蒗的琵琶肉和泸洁湖的酸鱼、鱼干是()人待客或馈赠亲友的佳品。
据报道,某地区一些家庭让孩子以休学的方式,奔赴浙江一所私人学校就读“国学”;武汉也有人将孩子从城市带到农村,在一所废弃的小学里学习生活,自己当老师教育孩子,去追逐心目中所谓的“世外桃源”。然而教育的“世外桃源”并不真的存在。不论是现代私塾,还是在家教育,某
2020年夏季奥运会将在日本________举行。
最新回复
(
0
)