首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In contrast to rock musicians, jazz players prefer to spend their time with their music and tend to measure success by that sing
In contrast to rock musicians, jazz players prefer to spend their time with their music and tend to measure success by that sing
admin
2014-02-22
42
问题
In contrast to rock musicians, jazz players prefer to spend their time with their music and tend to measure success by that single standard, as a trombonist once put it: " A jazz musician would rather play a good concert for three people than a bad one for three thousand. " All the same, with their fellow players, jazzmen are collegiate and gregarious, exchange musical ideas in a spirit of mutual support or friendly competition, uniting in a collaborative effort to raise the level of their art. Even the greatest individuals have benefited from the talents of others.
In this legendary band, Duke Ellington provided star soloists with the ideal framework for their abilities. At the same time, they inspired him with the rich material of their personal idioms and phrases, which found their way into his compositions. In fact, Ellington was so adept at recycling what he heard that one of them described him as " not a composer but a compiler".
Ellington’s creative gifts were genuine and vast, but for much of his life he did receive crucial assistance not only from the involvement of his band, but from an actual day-in, day-out collaborator. In 1938 he met Billy Strayhorn, a young pianist-composer who was immediately brought into the ducal fold. Strayhorn became Ellington’s altered ego, contributing scores to the band but functioning even more importantly as a silent partner, completing pieces Ellington left unfinished, reworking others and acting as all-purpose composer — sometimes credited, more often not.
Ellington provided Strayhorn with financial security, artistic respect and the creative medium of the Ellington band. Throughout their partnership — which lasted until Strayhorn’s death in 1967 — they never had a contract. Ellington simply paid all creative equal and friends, describing him as " my favorite human being" , Strayhorn, a homosexual bon vivant, brilliant but self-effacing, let Ellington take both the glory and the strain of stardom, while he relieved some of the artistic pressure with a talent comparable to the leader’s own.
Though occasionally there was discord over the matter of official composer credit in their joint works, Ellington always publicly acknowledged his colleague’s contributions, and the many Strayhorn originals in Ellington’s book speak for themselves, including the band’s famous theme and greatest hit, " Take the Train". Thought the young man was adept at imitating the ducal style, his own unique voice, full of subtle impressionist colors, influenced a generation of later jazz composers.
The author feels jazz musicians______.
选项
A、strive for commercial success over musical accomplishment
B、differ from rock musicians in their ability to raise the level of their music
C、are traditionally soloists who gain little from cooperative collaboration
D、gain much through mutual collaboration, although often individualists
答案
D
解析
细节推断题。根据原文首段尾句中的individuals与选项D中的individualists为同根词,原句中的Even和benefited from the talents of others分别与选项D中的although和gain much through mutualcollaboration对应。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MHQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Asthetwentiethcenturybegan,theimportanceofformaleducationintheUnitedStatesincreased.Thefrontierhadmostlydisap
Ithinkmostofuswouldagreethattheworldisashrinkingplace.Ontheonehand,thisshrinkingishighlybeneficial.People
Ifhe(wastocome)herethisafternoon,I(shouldask)himtogototheparty(heldby)student(union).
ThreeEnglishdictionariespublishedrecentlyalllayclaimtopossessinga"new"feature.TheBBCEnglishDictionary,contains
Faces,likefingerprints,areunique.Didyou【C1】______wonderhowitispossibleforusto【C2】______people?Evenaskilledwrite
Feministcriticshavelongdebatedtheextenttowhichgenderplaysaroleinthecreationandinterpretationoftexts.Androgyn
Thecollaborationamongscientists,universitiesandindustryisnotnew.Boththeuniversityadministrationandtheindustrypl
AnOhioStateUniversitystudyhaslinkedbehaviorinyoungchildren【1】thetypeofjobtheirmotherhas.Motherswithcomplexoc
Theytossedyourthoughtsbackandforthforoveranhour,butstillcouldnotmake______ofthem.
He______betweenlifeanddeathforafewdaysbutthenhepulledthrough.
随机试题
分别求出满足下述条件的常数a与b:
免职程序。
具有抗心律失常作用,作用于钾离子通道的药物是
腻而污浊者称之为腻而湿润滑利者称之为
患者,女,26岁。妊娠2个月,疲乏倦怠,嗜睡懒言,四肢乏力,胎动不安。首选
如下图所示的并联管道1、2,两管的直径相同,沿程阻力系数相同,长度ι2=3ι1,通过的流量为()。
承包人要求更改发包人提供的工程设备交货地点,应事先报请()批准。
投诉人()以上,以同一事由投诉同一被投诉人的,为共同投诉。
Testshaveprovedthatcaffeineaffectsthebodybyincreasingtheheartrateandrhythm,which______affectsthecirculatorys
Thepurposeoflifelongemploymentisto______.Attitudestowardslifelongemploymentarechangingbecause______.
最新回复
(
0
)