首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Recent research has claimed that an excess of positive ions in the air have an ill-effect on people’s physical or psychological
Recent research has claimed that an excess of positive ions in the air have an ill-effect on people’s physical or psychological
admin
2009-06-24
66
问题
Recent research has claimed that an excess of positive ions in the air have an ill-effect on people’s physical or psychological health. What are positive ions? Well, the air is full of ions, electrically changed particles. But sometimes this balance becomes disturbed and a larger proportion of positive ions are found. This happens naturally before thunderstorms, earthquakes or when winds such as the Mistral, Foehn, Hamsin or Sharav are blowing in certain countries. Or it can be caused by a build-up of static electricity indoors from carpets or clothing made of man-made fibres, or from TV sets, duplicators or computer display screens.
When a large number of positive ions are present in the air many people experience unpleasant effects such as headaches, fatigue, irritability, and some particularly sensitive people suffer nausea or even mental disturbance. Animals are also found to be affected, particularly before earthquakes; snakes have been observed to come out of hibernation, rats to flee from their burrows, dogs howl and cats jump about unaccountably. This has led the U.S. Geographical Survey to fund a network of volunteers to watch animals in an effort to foresee such disasters before they hit vulnerable areas such as California.
Conversely, when large numbers of negative ions are present, then people have a feeling of well-being. Natural conditions that produce these large amounts are near the sea, close to waterfalls or fountains, or in any place where water is sprayed, or forms a spray. This probably accounts for the beneficial effect of a holiday by the sea, or in the mountains with tumbling streams or waterfalls.
To increase the supply of negative ions indoors, some scientists recommend the use of ionizes: small portable machines which generate negative ions. They claim that ionizes not only clean and refresh the air but also improve the health of people sensitive to excess positive ions. Of course, there are the detractors, other scientists, who dismiss such claims and are skeptical about negative/positive ion research. Therefore people can only make up their own minds by observing the effects on themselves, or on others, of a negative rich or poor environment. After all, it is debatable whether depending on seismic readings to anticipate earthquake is more effective than watching the cat.
选项
A、They think they are insane.
B、They feel rather bad-tempered.
C、They become violently sick.
D、They are too tired to do anything.
答案
B
解析
此题可用排除法。可将第二段所给出的病症中与题中的选项进行对应。"疯了"是明显不正确的。violently也是不合适的。Tired意思似乎与原文的fatigue相似,但也偏离了原文。而答案选项刚好与原文的irritability相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MMTd777K
本试题收录于:
公共英语五级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语五级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
WhyBuyShade-GrownCoffee?Whenpeopleargueaboutwhethercoffeeisgoodforhealth,they’reusuallythinkingofthehealt
WhyBuyShade-GrownCoffee?Whenpeopleargueaboutwhethercoffeeisgoodforhealth,they’reusuallythinkingofthehealt
WhichofthefollowingstatementsaboutFlowersandYeoistrue?Theword"affect"inParagraph6couldbebestreplacedby
A.rarelyissuccesssomysteriousB.largerewardsfollowC.IeliminatethecandidateD.weshoulddropthemandm
A.rarelyissuccesssomysteriousB.largerewardsfollowC.IeliminatethecandidateD.weshoulddropthemandm
TrafficJams—NoEndinSight1.Trafficcongestion(拥堵)affectspeoplethroughouttheworld.Trafficjamscausesmogindozens
WhatIsaDream?Forcenturies,peoplehavewonderedaboutthestrangethingsthattheydreamabout.Somepsychologistssay
WhatIsaDream?Forcenturies,peoplehavewonderedaboutthestrangethingsthattheydreamabout.Somepsychologistssay
随机试题
SDH网是由一些基本网络单元组成的,在传输媒质上进行()信息传输、复用、分插和交叉连接的传送网络。
微分方程yˊ=10χ+y的通解是()
大肠埃希菌在医学上有何意义?
下列选项中,属于环境影响识别内容的是()。
PIDIC《土木工程施工合同条件应用指南》中有关预付款支付的规定,下列描述正确的是( )。
下列选项中,不属于经济法责任中的赔偿性责任的是()。
卢君出牧衢州,有一士投贽①。公阅其文,十篇,皆公所制也。密语曰:“非秀才之文。”对曰:“某②苦心忧课③,非假手也。”公曰:“此某所为文。兼④能暗诵否?”客词穷,吐实曰:“得此文,无名姓,不知是员外撰述。”惶惶欲去。公曰:“此虽某所制,亦不示人,秀才但有之。
设元素序列a、b、c、d、e、f经过初始为空的栈S后,得到出栈序列cedfba,则栈S的最小容量为(52)。
动态分配一整型数据长度的空间,使指针p指向该存储空间,则下列空缺处应填入的正确语句是( )。 int*p; p=______malloc (sizeof(int));
NarratorListentopartofalectureinanartclass.Nowgetreadytoanswerthequestions.Youmayuseyournotestohelpyou
最新回复
(
0
)