首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Brushing your teeth regularly no matter which toothpaste you use, will reduce your chances of tooth decay. Scientists have concl
Brushing your teeth regularly no matter which toothpaste you use, will reduce your chances of tooth decay. Scientists have concl
admin
2014-10-21
68
问题
Brushing your teeth regularly no matter which toothpaste you use, will reduce your chances of tooth decay. Scientists have concluded that when you brush, you reduce tooth decay by removing the film of plaque that forms on teeth and gums. So , you can forget about fluorides: brush your teeth carefully and say goodbye to cavities. Which one of the following is a criticism of the reasoning in the argument?
选项
A、Brushing with fluoride toothpaste has been shown to reduce tooth decay.
B、The fact that brushing will reduce tooth decay does not show that fluorides are of no value.
C、Few people adequately remove plaque by brushing.
D、People have plaque on their teeth most of the time.
E、Scientists have been wrong about fluorides.
答案
B
解析
段落推理可以简化为刷牙带来好处,因此忽视加氟牙膏。(B)却指出刷牙带来好处并不表明氟无价值,暗含两者并不一定无联系,因此起到了批评作用;(A)易误选,但没说明氟的作用;(C)、(D)和(E)均为无关选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MStO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
HadIstudiedhardinhighschool,I______touniversitytostudy.
Mr.WangteachesEnglishinamiddleschool.Helikeshisworkverymuch.Hewanted【C1】______ateacherevenwhenhewasayoung
Mr.WangteachesEnglishinamiddleschool.Helikeshisworkverymuch.Hewanted【C1】______ateacherevenwhenhewasayoung
Mr.WangteachesEnglishinamiddleschool.Helikeshisworkverymuch.Hewanted【C1】______ateacherevenwhenhewasayoung
______inarecentsciencecompetition,thethreestudentswereawardedscholarshipstotaling$21,000.
Whatheis______isneithermoneynorfame,butthesatisfactionofseeinghisstudentsgrowupasbuildersofsocialism.
Classes______,thestudentsleftforhomewithoutdelay.
Atthebeginningoflastcentury,medicalscientistsmadeaninterestingdiscovery:wearebuiltnotjustoffleshandbloodbut
随机试题
设有自动喷水灭火系统的下列建筑中,宜设消防排水设施的是:[2010年第65题]
需求拉上的通货膨胀可以通俗地表述为()。
下列关于美术课程创设问题情境的表述,正确的是()。
[*]
第1房间孔位于()
男孩,10个月,母乳加米糕喂养,未添加其他辅食,近2个月来患儿面色苍白,食欲减退,肝脾轻度肿大,Hb80g/L,RBC3.5×1012/L,WBC正常。本病治疗的早期有效指标是
以下业务或事项中,应使用未来现金流量现值计量属性的有()。
根据资料,回答下列问题。根据调查结果测算,家庭平均消费率在76%左右,城市家庭消费率为77.6%,高于农村家庭的74.1%,说明城市家庭的即期消费倾向要略高于农村。调查结果表明,不论城市还是农村,家庭消费率随着收入增加而递减。低收入家庭消费率高达
联系实际谈谈3~4岁幼儿心理发展的年龄特征。
E-mail地址格式表示正确的是()。
最新回复
(
0
)