首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Continuing Medical Education There is increasing recognition of the need for health workers to continue their education thro
Continuing Medical Education There is increasing recognition of the need for health workers to continue their education thro
admin
2013-09-25
85
问题
Continuing Medical Education
There is increasing recognition of the need for health workers to continue their education throughout their careers. Not only do health workers themselves wish to improve their own skills and competence, hut the introduction of new techniques and equipment and the changes taking place in health needs and health care policies necessitate continued training. The phrase "health care" is intended to mean not just curative treatment for the sick hut the whole range of provision for promoting health and preventing disease.
In virtually every situation some response to this need has been made, so continuing education does take place—even though it may in many instances be ineffective or insufficient. Continuing education may be initiated by the health workers themselves, by their supervisors, by the managers of the health system, or by other agencies such as professional associations, publishers, and drug companies. The form of the continuing education may be written materials(journals, books, advertisements), meetings, courses, supervisory visits, or a variety of other methods.
With this diversity of approach it is not surprising that the effectiveness of the continuing education should be variable. So it is natural that in many countries there is a concern that more continuing education should be provided and that it should be more effective.
The approach suggested that to achieve this aim is to develop a "system" of continuing education. This term needs some explanation as it is capable of being interpreted in many ways. A system is not the same thing as an organization that provides continuing education. It is much more than that. It is the sum of the educational activities, the organizational structure that supports and manages those activities, the management, and the external agencies involved in the provision of health care. The system should comprise a nationwide coordinated program in which technology and resources are optimally used.
A "system" of continuing education functions in the same way as an organization that provides continuing education.
选项
A、Right
B、Wrong
C、Not mentioned
答案
B
解析
题意:继续教育“体系”与提供继续教育的组织机构的运行方式一样。根据文章第四段第三句“A system is not the same thing as an organization that provides continu—ing education.”可知两者不同。由本段下文可知继续教育“体系”的含义要广泛得多。所以题干叙述错误。故本题选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MV1d777K
本试题收录于:
职称英语卫生类C级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类C级
职称英语
相关试题推荐
Tradeiscentraltohumanhealth,prosperityandsocialwelfare.【R1】______Examplesoftradeindailylifearesoabundanttheys
Tradeiscentraltohumanhealth,prosperityandsocialwelfare.【R1】______Examplesoftradeindailylifearesoabundanttheys
1.Whoknowsbetterthanyourcustomerswhereyouroperationscanbeimproved?Today,progressivefirmsincreasinglyrelyonadv
1.ItisbecauseofhisplaysthatShakespeareisnowconsideredthegreatestEnglishwriterinhistory.Theerainwhichheliv
Recently,amanwhowasalwaysingoodhealth,spentaweekinbedwithsevereflu.Itwastheworstillnessinhislife.Thepr
1.Theterm"jointinternationalbusinessventure",jointventureforshort,hascometomeanmanythingstomanypeople.Itsom
Asregardssocialconventions,wemustsayawordaboutthewell-knownEnglishclasssystem.Thisisanembarrassingsubjectfor
1.Distanceeducationisenrollmentandstudywithaneducationalinstitutionthatprovideslessonmaterialspreparedinaseque
Annawasemployedbya(9)______whenshefirststartedsailing.Theideaofsailingroundtheworldcamefromabookcalled
Inthepast,doctorscouldn’tdoanythingaboutstomachulcers.Peoplewhoeatalotofspicyfoodarealsosusceptibletostom
随机试题
A.Austin-Flint杂音B.Graham-Steell音C.枪击音D.开瓣音E.喀喇音男,45岁。风湿性主动脉瓣关闭不全患者,在股动脉区可闻及
中国药典(2000年版)对收载的甾体激素原料及其制剂的含量测定中,约有半数采用反相HPLC,色谱条件包括
领导意识在质量管理中起着非常重要的作用,在质量管理原则关于( )的阐述中特别指出企业领导应该重视数据信息的收集、汇总和整理,以便为决策提供依据。
某患者在BRMS某一项上得分是4分,表明其()。
扩张性货币政策主要指()。
星球大战计划
班杜拉在研究观察学习理论的过程中,将被试儿童分为甲、乙两组分别带入实验室观看录像,并在室外通过单向可视玻璃进行观察。这种观察属于
经济学家:如果一个企业没有政府的帮助而能获得可接受的利润,那么它有自生能力。如果一个企业在开放的竞争市场中没办法获得正常的利润,那么它就没有自生能力。除非一个企业有政策性负担,否则得不到政府的保护和补贴。由于国有企业拥有政府的保护和补贴,即使它没有自生能力
设窗体上有一个列表框控件List1,且其中含有若干列表项。则以下能够表示当前被选中的列表项内容的是______。
宏可以分()。
最新回复
(
0
)