首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Tools can move everywhere easily. B、Tools’ mobility is still limited. C、Tools still has great difficulty in moving. D、Tools ca
A、Tools can move everywhere easily. B、Tools’ mobility is still limited. C、Tools still has great difficulty in moving. D、Tools ca
admin
2014-09-30
49
问题
Old age is often accompanied by various kinds of illnesses. When he woke up on a July morning in 2001, Robert Tools, 59, could hardly lift his head off his pillow. He had suffered from heart troubles since a decade ago.(20)The 6-foot-3-inch former librarian and administer was too sick for a heart transplant. So he agreed to let two surgeons try something that had never been done before.(21)That afternoon Tools became the first person ever to be implanted with a self-contained artificial heart.(22)Eight days later, Tools left the hospital for the first time to take a stroll through a city park, with his artificial heart pumping blood through his body. The heart is powered by(21)a battery implant that holds a 30-to-40 minute charge. The battery is recharged via a coil attached to an external battery pack good for two hours, which Tools wears on a belt. Or the coil recharger can be plugged directly into a wall outlet.(21)A small controller, about the size of a palm, is also implanted in the chest to regulate blood flow. The tiny controller knows how to adjust to his body’s need for higher or lower blood flow when he stands, sits, walks, or otherwise.(22)But Tools’ mobility is still limited. Most of the time,(21)a transmitter implanted in his chest broadcasts data to a computer in his hospital room so that doctor can continually monitor and fine-tune the blood flow.(22)Tools says living with an artificial heart means adjusting to some strange new sensations. "The biggest thing is getting used to not having a heart beat, except a whirring sound, and that makes me realize that I’m alive because I can hear it without a stethoscope(听诊器)."
20. What do we learn about Robert Tools from the passage?
21. What devices were implanted into Tools’s chest?
22. What’s the result of the treatment?
选项
A、Tools can move everywhere easily.
B、Tools’ mobility is still limited.
C、Tools still has great difficulty in moving.
D、Tools can’t get used to the artificial heart.
答案
B
解析
文章中间部分提到Tools在手术8天后离开医院去公园散步,在文章最后Tools表示和人工心脏一起生活意味着要适应一些奇怪的新感受。从这两处可以推断出他的手术是成功的,但文章也提到他的活动仍然受到一定的限制。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MVv7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Leavehispresentjob.B、Findacloserplacetohiscompany.C、Dosomethinghelikesafterwork.D、Workharderthanbefore.A
A、Becausebikesarecheaper.B、Becausetherearetoomanytrafficjams.C、Becausetheeconomyisgrowingfast.D、Becausethegas
A、Topracticestudents’translationskills.B、Tochallengestudents’patience.C、Toteststudents’creativity.D、Tobroadenstud
Mendofarmorehouseworkthantheyaregivencreditfor,accordingtoresearchthatclaimswomendonotnoticebecausetheirma
A、Whenhewashavingdinner.B、Whenhewasatthepolicestation.C、Whenhewastakingabusbackhome.D、Whenhewaswalkingdo
A、Shewaslovedbyeverybodyshemet.B、Shewenteverywherewiththefamily.C、Sheplayedgameswithanyonesheliked.D、Shewas
A、Rollingtherocks.B、Listeningtomusic.C、Talkingonthetelephone.D、Vacuumingthebathroom.B由对话中女士提到的Rock’n’Roll(摇滚乐),high
A、Buythewatchfor$20.B、SeeBonniethisweekend.C、Borrowsomemoneyfromthewoman.D、AskBonnietopaybackthemoney.C行动
Doctorsaretobeginatrialofadrugtreatmentthatcoulddoublethetimetransplantedorganssurviveinthebody.The20-minu
随机试题
A.骨结核B.骨肉瘤C.骨坏死D.骨巨细胞瘤E.骨软骨瘤局部肿块,无触痛,外伤后始发现见于
短暂性脑缺血发作应用阿司匹林治疗的目的是( )。
甲向乙借款500万元,丙提供了保证担保,丁提供了抵押担保。请根据民法原理、《合同法》、《担保法》回答下列问题:设甲、乙之间的借款合同为有效合同,甲到期无力还款,乙要求丙承担保证责任,丙主张物保优于人保,其主张是否符合法律规定?为什么?
某中学将学校场地出租作为烟花爆竹的经营场所。依据《国务院关于特大安全事故行政责任追究的规定》,应对该学校校长给予()的行政处分。
根据《标准施工招标文件》的规定,评标委员会发现投标报价有算术错误时,正确的处理方式是()。
通常,除刑法另有规定的以外,同时具备()条件,即构成“非法吸收公众存款或变相吸收公众存款”。I.未经有关部门依法批准或借用合法经营的形式吸收资金Ⅱ.通过媒体、推介会、传单、手机短信等途径向社会公开宣传Ⅲ.承诺在一定期限内以货币、实
若海关最终决定对李某处以罚款,则( )。下列关于海关组织听证程序的做法正确的是( )。
玩忽职守罪只能由过失构成。()
张某是某公司的项目经理,有着丰富的项目管理经验,最近负责某电子商务系统开发的项目管理工作。该项目经过工作分解后,范围已经明确。为了更好地对其他项目的开发过程进行监控,保证项目顺利完成,张某拟采用网络计划技术对项目进度进行管理。经过分析,张某得到了一张工作计
Greatbooksarealwayscontemporary.Incontrast,thebookswecall"contemporary",becausetheyarecurrentlypopular,lastonl
最新回复
(
0
)