首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Every newborn baby is dealt a hand of cards which helps to determine how long he or she will be allowed to play the game of life
Every newborn baby is dealt a hand of cards which helps to determine how long he or she will be allowed to play the game of life
admin
2011-02-25
74
问题
Every newborn baby is dealt a hand of cards which helps to determine how long he or she will be allowed to play the game of life. Good cards will help those who have them to have a long and healthy existence, while bad cards will bring to those who have them terrible diseases like high blood pressure and heart disease. Occasionally, cards are dealt out that doom their holders to an early death. In the past, people never knew exactly which cards they had been dealt. They could guess at the future only by looking at the kind of health problems experienced by their parents or grandparents.
Genetic testing, which makes it possible to find dangerous genes, has changed all this. But, until recently, if you were tested positive for a bad gene you were not obliged to reveal this to anyone else except in a few extreme circumstances. This month, however, Britain became the first country in the world to allow life insurers to ask for test results.
So far, approval has been given only for a test for a fatal brain disorder known as Huntington’s disease. But ten other tests (for seven diseases) are already in use and are awaiting similar approval.
The independent body that gives approval, the Department of Health’s genetics and insurance committee, does not have to decide whether the use of genetic information in insurance is ethical. It must judge only whether the tests are reliable to insurers. In the case of Huntington’s disease the answer is clear-cut. People unlucky enough to have this gene will die early, and cost life insurers dearly.
This is only the start. Clear-cut genetic answers, where a gene is simply and directly related to a person’s risk of death, are uncommon. More usually, a group of genes is associated with the risk of developing a common disease, dependent on the presence of other genetic or environmental factors. But, as tests improve, it will become possible to predict whether or not a particular individual is at risk. In the next few years researchers will discover more and more about the functions of individual genes and what health risks — or benefits — are associated with them.
Health authorities allow insurers to use genetic information for the purpose of
选项
A、improving genetic testing technology.
B、safeguarding patients’ interests.
C、promoting disease prevention,
D、reducing insurance payments.
答案
D
解析
事实细节题。由insurers将信息定位于第四段。该段尾句谈到:People unlucky ... die early, and cost life insurers dearly,由此可见,了解基因测试的结果可以帮助人寿保险公司节省很多钱,故选[D]。[A]“推进基因测试技术的进步”不是health authorities要做的事;让人寿保险公司知道基因测试结果当然是为保护保险公司的利益,故[B]不正确;[C]原文未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/MaZ4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thoughsomepeoplehavesuggestedthatwomenshouldreturntohouseworkinordertoleave(1)_____jobsformen,theideahasbe
Thoughsomepeoplehavesuggestedthatwomenshouldreturntohouseworkinordertoleave(1)_____jobsformen,theideahasbe
Thoughsomepeoplehavesuggestedthatwomenshouldreturntohouseworkinordertoleave(1)_____jobsformen,theideahasbe
ThemoreIseeoftheInternet,themoreenthusiasticIam.We’relivingthroughaperiodofdynamicchange.Americaisaheadju
TheGreatTransformationiscausedbyAdvancingtechnologycouldpossiblymakeus
TheGreatTransformationiscausedbyThemorechemicalswesendintotheair,thelesslandwewillpossiblyhavebecause
Nowadays,morepeoplearelivingclosertogether,andtheyusemachinestoproduceleisure.Asaresult,theyfindthattheirle
Whatinthewriter’sopinion,happenstoascholarwhoshareshisideaswithhiscolleagues?Thewriterclaimsthatitisimpor
ItwasyearssinceI【C1】______myhometownandIwasdeterminedtoenjoymystay.Iwenttoseemyoldfriend,TomClarkwho,amo
ItwasyearssinceI【C1】______myhometownandIwasdeterminedtoenjoymystay.Iwenttoseemyoldfriend,TomClarkwho,amo
随机试题
《陈毅市长》的作者是()
"Hithere.How’sitgoing?""Oh,fine.Fine.Howaboutthisweather,huh?""Well,Iguesswecanalwaysusetherain."
下列证候除哪项外,均可出现胁痛
贝那替嗪(胃复康)属于
A.风邪初中经络B.风寒犯于头部C.风寒温痹D.风寒湿阻于经络E.风中头面经络小活络丹主治证的病机是
甲租赁公司向乙财务公司借款20万元,乙要求甲提供担保,甲便将出租给丙公司使用的一台吊车出质给乙公司。甲公司随即通知了丙公司。后甲公司因经营困难又将该吊车出卖给丁公司,并通知丙公司将该吊车交付给丁公司。对于甲公司的出质和出卖行为,下列表述正确的是:(
某项目实施过程中,已完工作预算费用曲线(BCWP)与已完工作实际费用曲线(ACWP)靠得很近,而与计划工作预算费用曲线(BCWS)离开很远,则表示项目在()。
市政公用设施用地,主要包括()用地。
あのう、市役所にはどう______いいでしょうか。
A、ThreedaysB、AweekC、TendaysD、NotsettledB推断题。男士问女士会在伦敦呆多久,女士回答她自己想待三天,但是朋友坚持待一周,而且她同意了,所以B为正确答案。
最新回复
(
0
)