首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A good memory is certainly very helpful for your study. However not everyone has a good memory. Besides, to forget things is not
A good memory is certainly very helpful for your study. However not everyone has a good memory. Besides, to forget things is not
admin
2009-08-15
68
问题
A good memory is certainly very helpful for your study. However not everyone has a good memory. Besides, to forget things is not al- ways a bad thing. As a matter of fact, to forget certain things may help you remember more useful and meaningful things.
I am sure everyone has this experience, that is, when you have learned something and remembered it, the memory will stay in your mind and you refuse to accept new ideas about it. If you find what you have remembered wrong, it is even more difficult to forget. In this sense, it is easier to remember new things than cast away wrong memories.
There are things that you forget permanently (永久地) and things you forget only temporarily (暂时地). For instance (例子) , sometimes when you are doing mathematics, you just cannot think of a certain formula (公式). Or sometimes when you come across a friend, his name just escapes you. They are examples of temporary loss of memory. When this happens, you had better try to do some- thing else. And if you return to the maths some time later, you can most probably remember the formula.
Needless to say you must try hard to get rid of wrong memories. But sometimes it is also necessary to forget forever things that are correct. For example, we may have watched hundreds of films since childhood. If we remember every film ( though this is not highly possible) , we will not be able to remember a lot of other things. That is why many films are gradually forgotten as time passes. Yet at the same time, we continue to remember new things. So remembering, forget- ting, forgetting, remembering, this is the cycle (循环) of our mind.
选项
A、much easier than remembering new things
B、as difficult as accepting new ideas
C、as easy as accepting new ideas
D、more difficult than remembering new things
答案
D
解析
文章提到,If you find what you have remembered wrong,it is even more difficult to forget所以选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Mdyd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Thefamilypianowas______beforeJack’smotheraskedhimtomoveit.Jackwas______.
【B1】【B19】
Toenjoythescenery,Irenewouldratherspendlonghoursonthetraintravelbyair.
Maybeyouhavebeentomanycountries,butnowhereelse______suchabeautifulpalace.
Accordingtotheauthor,babieslearntodothingswhich______.InPapousek’sexperimentbabiesmakelearnedmovementsofthe
Harry______thecarbeforeheenteredthesupermarket.Thatwaswhyhiscarwasstolen.
Whatwerethestudentsgoingtodo?
Theproducersofinstant(立即的)coffeefoundtheirproductstronglyresisted(抵制)inthemarketplacesalthoughtheirproducthas
Howlongdoyousuggestisit______hearrivedthere?
Thetworoadsmeet________amarketlies.
随机试题
患者,女,34岁。诊断哮喘5年。长期应用倍氯米松(必可酮)气雾剂治疗,250μg/d,症状控制满意。近来受凉后再次出现喘憋,活动耐力无明显受限,夜间偶有发作。发作时吸入沙丁胺醇症状可缓解。患者治疗后出现口腔黏膜白色斑点,不正确的治疗措施是
前列腺癌最常见的组织学类型是
肛瘘
患者,女,14岁。左面部肿大,畸形,随年龄而增长。检查:左鼻及唇颊增大、下坠,软,面部及躯干皮肤有多处棕色斑。最可能的临床诊断是
A.风湿性心脏病B.心律失常C.二尖瓣狭窄伴关闭不全D.心功能Ⅲ级E.贫血于病因诊断的是()
某教学楼由10层和2层两部分组成,均拟设埋深相同的1层地下室。地基土为均匀的细粒土,场地在勘察深度内未见地下水。以下基础方案中的()不能有效减少高低层的不均匀沉降。
法律意义上的物是指_________的生产资料和消费资料。()
以下属于自物权的是( )。
下面不属于需求分析阶段任务的是
Manyoftheemployeesthinktheircareerpathbeginsduringtheiremploymentorwhentheygetajob.Butbasically,ifwelooka
最新回复
(
0
)