首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The curse of jet lag has struck most international travelers at one time or another -- and anyone lucky enough to have avoided i
The curse of jet lag has struck most international travelers at one time or another -- and anyone lucky enough to have avoided i
admin
2011-04-04
55
问题
The curse of jet lag has struck most international travelers at one time or another -- and anyone lucky enough to have avoided it will surely have suffered the equally unpleasant sleep-deprivation involved in an early-morning start. Nor, as shift workers know too, is it possible to escape by going to bed earlier the previous evening, and thus putting sleep in the bank. Sleepiness is controlled by the body’s internal biological clock, so an earlier bedtime just means several wakeful hours staring in frustration at a darkened ceiling.
For years, some travelers and shift workers have sworn by melatonin (褪黑素). This is a hormone that regulates the biological clock. It is made in the brain by a structure called the pineal gland (松果体), as darkness sets in after sunset. Light is the one that keeps the biological clock in the same pace with solar time. The clock then tells the brain when to go to sleep. The theory of those who use melatonin is that an external dose of it can reset the clock, and thus cause the "go to sleep" signal to be sent at a more convenient moment~ Melatonin can also increase sleepiness during the day, when the pineal gland is not producing it.
This has resulted in a growing, and often unregulated, market in melatonin-supplement tablets. The pharmaceutical industry’s response to this seems to be: "If you can’t beat them, join them." A paper in this week’s Lancet, by Shantha Rajaratnam of the Harvard Medical School and his colleagues, reports two trials, funded by drug companies, of tasimelteon, a substance that binds to the same receptors in the brain as melatonin does, and which it is expected will have a similar effect.
In the course of these trials, more than 400 people had their bedtimes brought forward by five hours in controlled conditions. Half an hour before lights out, a quarter of them were given common drug, while the remaining three-quarters were given varying doses of tasimelteon. Dr. Rajaratnam and his colleagues report that the new drug let people fall asleep faster at the unnaturally early time, and also allowed them to sleep longer than those given the common one.
Why did the pharmaceutical industry put forward the new drug tasimelteon?
选项
答案
To share the growing market.
解析
题干问的是新药的推出原因,故将本题出处定位到第三段。该段第一句中提到,melatonin的问世带来了a growing, and often unregulated,market(上升市场)。第二句介绍了医药行业的策略“如果你不能打败他们,那就加入他们,”后面就开始介绍新药tasimelteon,由此推测,新药的研发是为了要与老药一起分享市场,也就是本题的答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Meo7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Asthepresidentcan’tcometothenegotiation,Iamauthorizedto______(代表他来签合同).
A、Businesssuccesstakesahighlevelofactivity.B、Topmanagersaregenerallygiftedatjudgingpeople.C、Businesssuccesstak
A、It’ssimilartoplayingnotesonapiano.B、Itrequiresanight’ssleep.C、It’ssimilartothewayacomputerstoresinformati
Itisplaincommonsense—themorehappinessyoufeel,thelessunhappinessyouexperience.【C1】______,recentresearchrevealst
A、Towireheroffice.B、Tofixthetransformer.C、Towireherbuilding.D、Tofixthewires.C综合推断题。女十想要男上修理接线盒,接着解释说也就是把电线接上,男士问
A、Hedislikesmuseumsandgalleries.B、Hedoesnotcareabouttheweather.C、Goingtothebeachisthebestchoice.D、Hedoesn’t
A、TheconstructionoftheAmericanspacestation.B、Budgetproblems.C、Delays.D、Technicaldifficulties.A信息明示题。男士说国际空间站大概是人类尝试过
Doyouwanttoliveforever?Bytheyear2050,youmightactuallygetyourwish—providingyouarewillingtoleaveyourbiolog
A、Becausetheyseeagrowingmarketforprinters.B、Becausesmallcompaniesneedmorehardcopies.C、Becausepeopleareconcerne
Ourlevelofhappinessthroughoutlifeisstronglyinfluencedbythegeneswithwhichwewereborn,sayexperts.AnEdinburghUn
随机试题
Lily:Hi,Jim!Howwasyourparty?Jim:It’swonderful!【D8】________Lily:I’msorry.Ihadplannedto,butIhadahighfeverth
我哭小弟,哭他在剧痛中还拿着那本航空资料“想再看看”,哭他的“胃下垂”、“肾游走”;我也哭蒋筑英抱病奔波,客殇成都;我也哭罗健夫不肯一个人坐一辆汽车!我还要哭那些没有见诸报章的过早离去的我的同辈人。他们几经雪欺霜冻,好不容易奋斗着张开几片花瓣,尚未盛开
超文本是指()
下述何种病的肺功能主要表现为限制性通气功能障碍
2020年7月北京某公司(为一般纳税人)在深圳转让某县城的一处房产,2016年2月购进价52万元,转让价65万元,该公司销售不动产选择按简易计税方法计税,以上价格均为不含税价,下列说法正确的有()。
如图所示,AD是∠FAB的角平分线,延长AF与⊙O的切线CD交于C,AB是⊙O的直径.若DE⊥AB,证明:AE.BE=AC.CF.
设幂级数的收敛半径分别为存在,则幂级数的收敛半径为().
下列关于列表框和组合框的叙述中,正确的是
Talkingaboutyourcompany谈论公司
Morethan50yearsago,thepsychologistCarlRogerssuggestedthatsimplylovingourchildrenwasn’tenough.Wehavetoloveth
最新回复
(
0
)